senin hayatında görddüğün kız sayısı kadar ilişkiye girmişlerdir.. yani senden tecrübelidirler.. hatta 13 yaşındakiler bile öyledir :D ama adamlar gelişmiş ülkede yaşadıkları için zeki insanlar ne yapçaklarını biliyolar..
Biz de et ete değicek abi düşüncesi var,adamların çokta umrunda değil
Çünkü onlar ......... le düşünmüyorlar,bizimkiler ise şeyleri ile düşünüyorlar.....
en güzel örneği ;
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Adamlar akıllı çünküde ondan...
Düşünün , Türkiye'de kapıcı olan bir adam 3 tane çocuk yapıyor.
Tamam çocuk sevmek onunda hakkı ancak çocuklarına gereken ilgiyi vs. göstermiyorki adam. Ayrıca o çocuklara yazık değilmi sürekli ekonomik sıkıntılar çekecekler, okumaları zor, üniversiteye girmek için Öss gibi bir şeyde mücadele verecekler ( Dershane felanda hak getire ), iğrenç devlet okullarında okuyacaklar... O çocuğun suçu nedir ki, dünyaya fakir olarak doğacak...
Ben böyle düşündüğüm için zaten evliliğide kafamda komple sildim. Bekarlık=Sultanlık. Zaten dünya nüfusu çok fazla ve gidişatıda pek iyi değil. Daha arttırmaya hiç lüzum yok.
+1
İleride ben de çocuk düşünmüyorum. Belki evlenirim ama çocuğa kesinlikle karşıyım. Hem onların çocukluğu 80-90 nesli çocukluğu gibi olmayacak, hem bir dünya sıkıntıyı yükleneceğiz, vs... Fazla nüfus iyi değil. Herkes çocuk yapmamalı.
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
Biz de et ete değicek abi düşüncesi var,adamların çokta umrunda değil
akıllılarda ondan istisna olarak almanya var 80 milyon nüfuslu onunda 3,5 milyonu türk almanyanın ekonomisinden bahsetmeme gerek yok sanırım üstelik 2 tane dünya savaşından yenik ayrıldılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme