Yaf yıldız olacak birisi olsa avrupadan büyük klüpler kaçırmazdı Santos'u.TSL'de iş yapar bir şey demiyorum.Ama abartmayın ne Avrupa Yıldızı ya oruç başınıza mı vurdu arkadaşım.Adam 1 gol attı Avrupa Yıldızı yaptınız.Çalım attığı adamlarda Yasin ile Sedat.Avrupada muma çevirirler Santos'u.
eeeeee arda neden gsde o zaman, hani avrupa şampiyonasının yıldızıdydı ? arshavin arsenale gitti arda hala gs de ?
arshavin 27 yaşında arsenalde, andre santos 26 yaşında fb'de, arda 22 yaşında gs'de
messide 18 yaşında barcelonada, ronaldo 19 yaşında manchesterda oynuyordu, sizin süper star ardaya daha teklif yok
Sonra da gülersiniz Arda ile Messi'yi,Ronaldo'yu karşılaştırıyosunuz diye.Bunu Fenerbahçe'li yapıyor
ben siz karşılaştırıyorsunuz diye verdim o örneği, yoksa ahmet çakara katılıyorum arda messinin kramponunu taşıyamaz
Arda ile Messiyi ronaldo yu kıyaslayan adamın aklından zoru vardır.
İşte böyle şımarmanın sebebi türkiyeden 1-2 tane orta seviye futbolcu çıkıyor çıkanıda biz şişirelim yıldız yapalım diyor taraftarlar.Tipik Galatasaray lılar.Zamanında Kel volkanları vardı onuda baya büyütmüşlerdi,Emre leri vardı şimdi adama etmedikleri küfür kalmadı.Sıra ardada
Yıldız futbolcu görmesek inanacağız
Şahsen ben pek beğenmedim bu adamı alex gibi koşmuyo topsuz oyunda hiç yok toplaykende öle süratli diil ağır bi adam zaten 26 yaşında brezilya liginden ilk defa çıkmış eğer süper biyetenek olsaydı 21 22 de avrupaya transfer olurdu oyun stili alex e benziyo fb güçlü takımlara karşı alex ve santos la maça başlarsa zorlanır
brezilya estonya maçında izledim milli takımda solbek gibi oynuyo dunga sanırım onu deniyo ama maçta etkisizdi topları olumlu kullanamadı elano gibi kalıcı olucağını zannetmiyorum milli takımda , türkiyede iş yapar mı yapar tabi
AMA KONUNUN BAŞLIĞINI HAKEDİCEK KADAR YETENEKLİ DEĞİL MALESEF aksi olsa bu yaşa kadar bırakmazlardı....
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
Adam 27 yaşında. Bu sene konfederasyon kupasında az biraz kendini gösterene kadar neredeydi? 14-15 yaşında özel jetle yetenek getiren Avrupa Devleri bu adamı görmedi mi? Fener aldı mı? Dünya yıldızı anasını satayım. İki hareket yaptı ya tamam. 10 sene taparlar artık.
14 15 yaşında özel jetle futbolcu getiren patronlar ardayı görmedimi peki ? gördüler ama tenezzül etmediler demek, ahmet çakarın dediği gibi arda nou campta antremana çıkamaz
quote:
Orijinalden alıntı: TİGER1907
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Syclopse
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Yaf yıldız olacak birisi olsa avrupadan büyük klüpler kaçırmazdı Santos'u.TSL'de iş yapar bir şey demiyorum.Ama abartmayın ne Avrupa Yıldızı ya oruç başınıza mı vurdu arkadaşım.Adam 1 gol attı Avrupa Yıldızı yaptınız.Çalım attığı adamlarda Yasin ile Sedat.Avrupada muma çevirirler Santos'u.
eeeeee arda neden gsde o zaman, hani avrupa şampiyonasının yıldızıdydı ? arshavin arsenale gitti arda hala gs de ?
arshavin 27 yaşında arsenalde, andre santos 26 yaşında fb'de, arda 22 yaşında gs'de
messide 18 yaşında barcelonada, ronaldo 19 yaşında manchesterda oynuyordu, sizin süper star ardaya daha teklif yok
Sonra da gülersiniz Arda ile Messi'yi,Ronaldo'yu karşılaştırıyosunuz diye.Bunu Fenerbahçe'li yapıyor
ben siz karşılaştırıyorsunuz diye verdim o örneği, yoksa ahmet çakara katılıyorum arda messinin kramponunu taşıyamaz
Konunun gidişatından pek bihabersin sanırım.Gerçi niyetin üzümü yemek değil bağcıyı dövmek olduğu için sende haklısın tabi.Konuda Messi ve Ronaldo adını ilk kullanan da sen olurken biz nasıl karşılaştırıyoruz ? Ya oruç kafana vurdu ya da harbi komedi peşindesin.
TİGER1907 tam bir provakatörsün.Sen ve senin gibiler yüzünden futbol bölümü adam olmuyo.
Bloklayın gitsin şu provakatörü.Cevap verildikçe kendini bişey sanıyo
ya hem siz giriyorsunuz konuya hem siz kızıyorsunuz konunun başlığında veya içerisinde arda ile ilgili bir şeymi var ? santosun bu kadar iyi çıkması neden zorunuza gidiyor ?
tamam arda dünya yıldızı
quote:
Orijinalden alıntı: emredici
/>
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
quote:
Orijinalden alıntı: ShaLer
quote:
quote:
20 milyon euro çok az. Bence 100 den aşağı giderse ucuza olur.
Kedi -ciğer
Kewell'ın bile yedek kaldığı bir takımda santos anca tribünden izler Galatasaray'ı...
Santos çüküyle oynarken Harry dünyanın en iyi sol kanatlarından biri olarak gösteriliyordu.
Ona bakarsan Roberto Carlos tüm kupaları kaldırırken gs'li futbolcuların hepsi nereleriyle oynuyordu kimbilir :))
Nedir bu polemik çabası ya ? Arkadaş Kewell'la dalga geçmiş ve cevabını da gayet yerinde almış.Carlos'a bir şey diyen yok ki burada.
quote:
Orijinalden alıntı: Prostaglandin F2 Alfa
abartmayı ne kadar seviyoruz. hayır o değil bir futbolcuyu abartıyorsunuz diğer futbolcuyu abartı derecede yerin dibine sokuyorsunuz.
A.Santos'u ben çözemedim. Yavaş gibi. ama son maçta attığı depar aklıma geliyor.Şaşırdım valla.Şu an 10 m euro eder onuda rus takımları verir sadece.
andre santos yavaşmı? sen maçları gözünle izlemiyomusun hocam adam yavaş olması gereken yerde koşamaz ya atılan hatalı pasları adam yakalamak için uçarak gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Orijinalden alıntı: James Hetfield
quote:
quote:
quote:
quote:
20 milyon euro çok az. Bence 100 den aşağı giderse ucuza olur.
Kedi -ciğer
Kewell'ın bile yedek kaldığı bir takımda santos anca tribünden izler Galatasaray'ı...
Santos çüküyle oynarken Harry dünyanın en iyi sol kanatlarından biri olarak gösteriliyordu.
Ona bakarsan Roberto Carlos tüm kupaları kaldırırken gs'li futbolcuların hepsi nereleriyle oynuyordu kimbilir :))
Ben burda Carlos'a laf atan birini görmedim. Sen gördün mü ?
Carlos dünyada sol bek manatalitesini değiştiren adamdır. Bunu yadsıyan adamın ben futbol bilgisinden şüphe ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
quote:
Orijinalden alıntı: Prostaglandin F2 Alfa
abartmayı ne kadar seviyoruz. hayır o değil bir futbolcuyu abartıyorsunuz diğer futbolcuyu abartı derecede yerin dibine sokuyorsunuz.
A.Santos'u ben çözemedim. Yavaş gibi. ama son maçta attığı depar aklıma geliyor.Şaşırdım valla.Şu an 10 m euro eder onuda rus takımları verir sadece.
andre santos yavaşmı? sen maçları gözünle izlemiyomusun hocam adam yavaş olması gereken yerde koşamaz ya atılan hatalı pasları adam yakalamak için uçarak gidiyor