Şimdi Ara

Avrupaya kaçak gitmek (yol arkadaşı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
11.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gidelim beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özele bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum daha önce hiç Avrupaya gittin mi bilmiyorum ancak seni bazı konularda aydınlatmak isterim. Öncelikle iltica edeyim sığınıp polise kimliksiz pasaportsuz teslim olayım falan olayları eskide kaldı. Artık ülkelerin anlaşmaları var yakalandığın anda geçerli bir iltica sebebin yoksa ki sende bu yok direk olarak ülkene postalanıyorsun. Yiyeceğin damgayı ve ömrünün sonuna kadar kafanı türkiye sınırlarından çıkaramayacağını da unutma. Diyelim tüm zorluklara rağmen Almanyaya ulaştın. Nerde kalmayı planlıyorsun? Sokakta uyuyamayacağına göre kendine kalıcak bir yer bulman lazım. Almanyada ev tutarken pasaport income bir sürü belge teslim etmiş biri olarak bu konuda ne kadar titiz olduklarını biliyorum. Hiçbir koşulda ev bulamazsın takdir edersin ki kimse kaçak adama ev vermez türkiye değil orası. Hadi diyelim evi hallettin, nerde çalışacaksın? Almancan yoksa iş bulmayı unut. Almancan varsa bir ihtimal kaçak iş bulabilirsin ama bu da ev kadar olmasa da zorlayacaktır seni. Ve tüm bunlar olurken ilk zamanlarda orda hayatta kalman için paraya ihtiyacın var. Gidecek rezil olacak paranı bitirip enselendikten sonra ülkene döneceksin. Eğer bu kadar hevesliysen yurtdışına legal yolları zorla. Bir mesleğin varsa almancan da varsa Almanya işçi alımı yapıyor şu aralar. Kolay gelsin.

• Ben de midilli olup kendimi gökkuşağı renklerine boyamak istiyorum. Hatta dişi oayım. Sütüme kımız yapıp Cengizhan'a vereyim. O da büyüsün Turan birliğini kursun. Mutlu mesut yaşayalım sonsuza dek.
  • DreamingLight kullanıcısına yanıt
    Tamirci arabanın bozulmasını
    Doktor hasta olmanı
    Banka borca girmeni ister

Ancak bir hırsız zengin ve lüks olmanı ister

Okumuştum daha önceden almanyada seni en çok zorlayacak olanlar ordaki gurbetçiler olacak yazıyordu senin yazını okuyunca gerçekten içler acısı bu halini anladım aferim sana ancak caydıramadın

• quote:

Orijinalden alıntı: cetokrall

Tamirci arabanın bozulmasını
    Doktor hasta olmanı
    Banka borca girmeni ister

Ancak bir hırsız zengin ve lüks olmanı ister

Okumuştum daha önceden almanyada seni en çok zorlayacak olanlar ordaki gurbetçiler olacak yazıyordu senin yazını okuyunca gerçekten içler acısı bu halini anladım aferim sana ancak caydıramadın
    Gurbetçi değilim master için Almanyadayım. Sana yaşayabileceğin olası senaryolardan bahsettim hayat senin hayatın umarım başarılı olursun. Gurbetçiler konusunda sana katılıyorum eğer gidersen kesinlikle tüm türklerden uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 4 Eylül 2019; 0:32:50 >
  • cetokrall C kullanıcısına yanıt
    Bu yolla Avrupa'ya gidip kalmayı unut. Adamın aklını alırlar orada. Ben bu olayları tahmin edemeyecegin kadar araştırdım. Bunun için en kolay ülke ABD. 11 milyonu geçik kaçak göçmen var ABD'de tahmini. Bu adamlar bir şekilde yaşıyorlar orada. ABD'yi düşünün Avrupayı kesinlikle aklınızdan çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 4 Eylül 2019; 1:47:11 >
  • Ben yaşım genç olsa maddi durumum kötü olsa ilk önce Avrupaya yasal yollardan gitmeye çalışırdım.
    Beceremezsem kaçak yolları denerdim.

En fazla 3 kuruş paranı kaybeder sınırdışı olursun ama başarılı olursan daha iyi bir hayat sürersin denemekte fayda var.Tabi cesaretinizin olması ve ne olursa olsun pes etmemenizde yarar var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel gel ukraynadan buraya gecte paket edip turkiyeye postalasinlar

• Kaçak yaşanır mı olm manyak mısınız siz. Özellikle Avrupa'da yakalarlarsa kan alırlar
  • Seri blok atıyorum bir aptal daha gözümün önünden silindi yuy.

• quote:

Orijinalden alıntı: farken12

Senden yakışıklı olduğum kesin. Adana kekosunun tekisin. En iyiniz suriyeliden hallice. Güveniyorsan kendine at tipini görelim.

Alıntıları Göster
    gerizekalı özelden havlayın bir birinize..
  • Ah şu euro 2-3 tl olsa ne güzel olacak :)
  • ABI sana tavsiyem var ne yap ne et Amerikan Turist vizesi almaya bak.Ama bir birikimde yapman gerekiyor Türkiyede.Bana kalirsa 3 bin $ ya da 5 bin $ biriktir.Zaten biriktirdikten sonra hayatin kurtulacak.Amerikanin turist vizesi 6 ay geçerli.5 bin $ ile abd ye gidersen gerisi gelir zaten.Bin dolara araba al uber uygulamasini indir.Kuryecilik yap günde 100$ - 150$ garanti kazaniyorsun ve benzin paran çok rahat çikar.Ayrica 500 dolara da ev kiralarsin kiranda 1 haftada çikiyor zaten full çalişsan.Bu benim B planimdir.Bu yöntemi bir Türk yapmisti youtube de röportaji var ama kanalin ismini unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 4 Eylül 2019; 13:8:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farken12

Konu dışında mesajların sayılmadığını bilmeyecek kadar aptal değilsin heralde.

Alıntıları Göster
    Tamam onu da geçtim. 2 gün önce üye olmuşsun. Çok mu fark etti şimdi ?
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten haklısın kaybedecek tek şeyin cebindeki parandır başarılı olursan onuda kaybetmemiş olursun anlamıyorum efendim sizin gibi beyefendiler hala kaldımı şaştım doğrusu bu güzel yorumunuz için size minnettarım teşekkürler efendim..

• tam toplu blok konusu şu yorumlara bak rezalet
  • Biraz öyle.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.