Şimdi Ara

Avrupaya kaçak gitmek (yol arkadaşı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
11.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu Csb mi gerçek mi bilmiyorum.Ama en yakın arkadaşın olsa bile sıkıntı yaşayabilirsin.

Gerçekten sözünün eri,hırslı,biraz zeki biri olsa yanında işiniz çok kolaylaşır.

Tek kelime İngilizce,Almanca bilmeyen Afganlar bile Avrupaya sığınmacı ya da göçmen olarak gidiyor.

Orta seviye ingilizcen ve bir mesleğin varsa Sığınmacı olarak başvurursunuz yoksa kaçak yaşarsınız.
    Yaşınız gençse biraz kendinizi geliştirip dil öğrenerek sığınmacı olarak başvurun.Kaçak hayatı zordur çok hırslı, zeki ve pes etmeyen karakterli birisi olmanız lazım.Başarılar.Bir gün giderseniz yaşadıklarınızı paylaşırsınız.

Videoyu özellikle 07:40 dan sonra izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 4 Eylül 2019; 23:17:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Vay murat abim.. çocuklar da tırla kaçak gelmişler :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

ABI sana tavsiyem var ne yap ne et Amerikan Turist vizesi almaya bak.Ama bir birikimde yapman gerekiyor Türkiyede.Bana kalirsa 3 bin $ ya da 5 bin $ biriktir.Zaten biriktirdikten sonra hayatin kurtulacak.Amerikanin turist vizesi 6 ay geçerli.5 bin $ ile abd ye gidersen gerisi gelir zaten.Bin dolara araba al uber uygulamasini indir.Kuryecilik yap günde 100$ - 150$ garanti kazaniyorsun ve benzin paran çok rahat çikar.Ayrica 500 dolara da ev kiralarsin kiranda 1 haftada çikiyor zaten full çalişsan.Bu benim B planimdir.Bu yöntemi bir Türk yapmisti youtube de röportaji var ama kanalin ismini unuttum.
    İdris ustadır herhal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

İdris ustadır herhal.

Alıntıları Göster
    Hayir o değil.Başka birisiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.