Hangi alanda o kişi tam olarak? 2 milyon çok ciddi bi maaş merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avrupaya yazılımcı olarak gitmenin mantıksız olması (2. sayfa)
-
-
Aylık 80 bin mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa'da sosyal devlet anlayışından dolayı okumak mantıksız sen kıçını yırtıp makine mühendisi oluyorsun 3000euro maaş alıyorsun aynı fabrikada işçi 2500 Euro + sosyal yardımla aynı maaşı alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllık
Ai demiş ya
-
1.9 milyon alan san franciscoda open ai'daymış yine google'la yakın. Google de deepmind londra ofisinde kişi başı 600k dolar harcamaya yapmış 780 kişi var.
https://www.efinancialcareers.co.uk/news/2018/10/google-deepmind-pay
-
Hocam yıllık 101k dolar brüt gayet iyi bir maaş. Amerikada san francisco ofisinde (amerika içinde en yüksek maaş yeren yer doğal olarak) 193k dolar ortalama başlangıç maaşı.
-
Bu maaşını siteye yükleme gereği duyan insanların maaşı ve yetkinlik pozisyonu.
l3 junior
l4 normal
l5 senior
-
Bu insanlar nasıl bu paraları kazanacak kadar kendini yetiştiryor helal olsun vallaha gifted dedikleri insanlar bunlar olsa gerek
Hocam sizin bolumden mezunlar nereye gitmis bir bakin isterseniz.. Ref mektubu da alirsaniz iyi olur.. Belki en iyilerine kabul alamazsiniz ama saarland veya benzeri bir yere yuksek ihtimal ile kabul alirsiniz.. En azindan benim cevremde en kotu saarlanda kabul oldu basvuru yapanlar
-
bizim bölümdekiler genelde eksik matematik dersleri yüzünden çok iyi yerlerde master yapamıyor, tabii istisnalar var ama genel olarak böyle. fakat ben onlar gibi değilim curriculum dışında 3-4 tane ağır math dersi aldım. ama tek sıkıntım kaliteli ref. yok, yoksa gpa baya yüksek.
epfl cyber security masterına çok niyetlenmiştim biraz araştırdım muhtemelen almazlar. abd'de top bir yerden paralı master kabulü alırsam giderim. 2 sene sefil gibi yaşar, iş bulunca da yine suriyeli gibi yaşayıp aileye geri öderim.
Değer mi bilmyorum son sınıf öğrencisi olmama rağmen 20k alıyorum, haziranda şimdinin parası ile 45k verseler 3-4 seneye senior olur burada da iyi kazanırım.
kafamda deli sorular..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2FFF0565E -- 13 Ağustos 2023; 20:8:41 > -
sofeng için yok mu
-
Münih tekniğe(Bazı dersleri almış olman gerek requirementslerine bakman iyi olur) falan bak master için para vermeye gerek yok bence.(Çok zenginsen bilemem tabii) Almanya ve Baltık ulkelerinin güzel programlari var..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde kardiyotorasik daha fazladır diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X