Bildirim
avukat ve mahkeme masrafları acil bilgi !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Davada yapılacak işlemlere göre değişir. Yaklaşık 2500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev sahibiniz biraz sallamış. Davayı kayıp bile etseniz size çıkacak masraf 1500 lirayı geçmez ki karşı taraf size bu davayı açmak için hemen hemen 5000 avukat ve mahkeme masraflarıyla birlikte 6000 tl civarında masrafa katlanması lazım. Eğer davaya da gidip katılırsanız sizin haklılığınız tescillenir ki (abonelik yapılamıyan ev kiraya verilemez )sizin karşı taraftan tazminat hakkınız doğar. İsterseniz karşı tarafı benim dediğim gibi nazikçe uyarın. Kabul etmez ise dava açsın da aklı başına gelsin -
Kaçak mesken kiraya verilemez ev sahibin dava bile açamaz çünkü suç işliyor.
Ev sahibine de ki .. ya da neyse çık git kalsın öyle -
Ev sahibine de ki -Bana 3000TL gönder yoksa seni dava ederim suç işliyorsun geriye dönük 3 aylık kiramı ver de. -
Ev sahibine konuyla alakalı bir ihtarname çekin.
Ekonomik koşullarınızdan ötürü evi tahliye edeceğinizi ve tahliye edeceğiniz tarihi belirterek ihtarnamede ev sahibini anahtar ve konutu teslime davet edin.
İlk ihtarda toplam ödediğiniz kirayı ve kira borcunuzun kalmadığını vs. oldukça detaylı belirtin.
Cevab-ı ihtar yapmazsa ihtarnameyi kabul etmiş sayılacağından sizden sözleşmeye dayalı alacak davası açabileceği kanaatinde değilim.
Anahtarı ve konutu teslim almaya o belirttiğiniz tarihte gelmezse, anahtarı noter vasıtasıyla kira sözleşmesinde belirttiği adresine iletin.
İlk ihtarı ptt iadei tahhütlü göndermenizi öneririm zira maliyetiniz artmasın. 2.sinde noteri tercih edin olası dava durumunda 2 adet ihtarınızı gösterdiğinizde hakim ev sahibinin davasını reddeder diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C704DB7A -- 5 Nisan 2019; 22:49:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X