Şimdi Ara

Avustralya'daki dünya haritası |SSli| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa merkezde gözüktüğü için dünya genelinde bizim kullandığımız harita kullanılıyor. Avustralyalılar'da kendi topraklarını dünyanın merkezine konumlandırmış bu şekilde.
  • Diğer haritada adamlar kıyıda köşede kalıyor onlarda böyle birşe yapmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

Afrika kıtası böyle daha iyi duruyor gibi

• Kıtaların hepsi ereksiyon haline geçmiş Afrika intikam peşinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 24 Şubat 2013; 3:27:13 >
  • afrika ile g. amerikanın ucu uzamış mı bana mı öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

onların kuzey kutbu, güney kutbu oluyor galiba

şili ve arjantin'in dünya haritalarına baktım böyle birşey yok.ingilizler yapıyor böyle farklı olmak için (trafiğin soldan gitmesi,3 delikli prizler vs.)

ne alakası var be?
    ingiliz haritaları normal.
    adamlar dünyanın ortasında bulunmak için böyle bişey yapmışlar. haritanın kesildiği yere bak, bering boğazı. bizim haritaya bakarsan türkiye de haritanın ortasında.
    3 delikli prizi biz de kullanıyoruz. sadece toprak kenarda. ayrıca avusturalya'daki kullanılan prizler, ingiltere'ninkinden farklı.
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bişey galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vash The Stampede -- 24 Şubat 2013; 4:15:24 >

• quote:

quote:

quote:

şili ve arjantin'in dünya haritalarına baktım böyle birşey yok.ingilizler yapıyor böyle farklı olmak için (trafiğin soldan gitmesi,3 delikli prizler vs.)

ne alakası var be?
    adamlar dünyanın ortasında bulunmak için böyle bişey yapmışlar. haritanın kesildiği yere bak, bering boğazı. bizim haritaya bakarsan türkiye de haritanın ortasında.
    3 delikli prizi biz de kullanıyoruz. sadece toprak kenarda. ayrıca avusturalya'daki kullanılan prizler, ingiltere'ninkinden farklı.

Asıl zırh cahil sensin.İngilizlerle ne alakası var dediğine göre orda yaşayan ingiliz nüfusu ve avustralya bayrağındaki birleşik krallık bayrağından da haberin yok.Ayrıca 3 delikli priz kullanmıyoruz biz topraklama olan yerleri delikten mi sayıyorsun sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 24 Şubat 2013; 4:42:05 >

• Teknik bir sorundan dolayı kasayı yan yatırmışlar
  • quote:

bu nasıl bir tespittir yahu yarıldım
  • Kendilerine göre haritayı çevirmişler.Normal bir durum oldukça akıllı bir iş olmuş....
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexeorsie

Bunda mantıksız bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hem kim haritanın bu şekliyle düz olduğunu söyledi:

Avustralya'daki dünya haritası |SSli|

Kafalar gidik herhalde.Tüm dünyaca enlem ve boylamın sıfır kabul edildiği yer haritanın tam ortası olur.Kuzey yukarıda olur güney aşağıda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 24 Şubat 2013; 13:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

quote:

Bazı şeylere kabul de 3 delikli priz ne abi güvenlik için onlar

Kanada(belki de amerika dahil) japonya 3 delikli priz kullanir ama 2 delikli prizi de rahatca kullanabilirsiniz. 3.su guvenlik icindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

Teknik bir sorundan dolayı kasayı yan yatırmışlar

• Japonlar da böyle kullanıyor ama onların apayrı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: Sexeorsie

Bunda mantıksız bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hem kim haritanın bu şekliyle düz olduğunu söyledi:

Avustralya'daki dünya haritası |SSli|

Kafalar gidik herhalde.Tüm dünyaca enlem ve boylamın sıfır kabul edildiği yer haritanın tam ortası olur.Kuzey yukarıda olur güney aşağıda olur.

Yanlış düşünüyorsunuz. Teknik olarak dünya yuvarlak olduğu için istediğiniz yeri merkezi kabul edebilirsiniz. Bu aynı çemberin yarıçapı gibi, nereden çekersen çek hepsi aynıdır.

• Matbaa ters basmiş
  • hemen türkiyeyi aradım haritada
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne alakası var be?

Asıl zırh cahil sensin.İngilizlerle ne alakası var dediğine göre orda yaşayan ingiliz nüfusu ve avustralya bayrağındaki birleşik krallık bayrağından da haberin yok.Ayrıca 3 delikli priz kullanmıyoruz biz topraklama olan yerleri delikten mi sayıyorsun sen?

bu mudur tezin? ben de akıllıca bi cevap attın diye sevinmiştim.
    sırf bayraklarında ingiltere bayrağı var diye adamlar ingiliz mi oluyor? "austuralian" diye bişey duymadın mı? bizde de kürt nüfusu var, biz kürt müyüz?
    ayrıca evet, prizlerimizdeki altlı üstlü delikleren tek topraklama var. teorik olarak 2 kutup ve 1 toprak.
    bana cahil demeden önce zırcahilin nasıl yazıldığını öğren.
    harita niye ters olayını bağladığı yere bak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.