Şimdi Ara

Avustralya mı? Kanada mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
18.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanada daha güzel ama ben olsam avustralya'ya giderdim
  • CANADA
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik canavar

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: byincele

Hocam Eylül de Ottawa ya gidicem. O kadar yol gitmişken Niagara ya da gideyim diyorum. Toronto için ayrıca gezilecek yerleri de göz önünde bulundurursak kaç gün ayırayım?
    NOt: Ottawa da 1 hafta kalacağım.

Toronto için 1 hafta yeter, niagara fall'da iki gün yeter.

niagara ilk gün bota binme + turistik dükkanları gezme

ikinci gün napacak?

Çok güzel yerler var niagaranın etrafında görülecek, bir gün yetmez oraya iki gün tam o güzelliği görmek için. Ben günübirlik gittim içimde kaldı, torontodan bin kat daha güzel orası şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

trde dogup büyüdüysen,avustralya her türlü imkan olarak kanadadan bir adım önde.kanadada dua edersin artık yağmur yağmasın diye .şaka bi yana avustralya tabiki.hele ki iş açacagım diyorsan kesinlikle.burdaki adamlardan tavsiye almanı tavsiye etmem.sen okumaya gitmiyorsun kendinde belirttigim gibi,iş kurmak yada iş bulup calısmak için gidiyorsun.yani ögrenci adamda sana yardımcı olamaz.bende dahilim bunun içine yazdıklarımı dost tavsiyesi olarak oku kardeşim,6 yıldır bir çok yerde yaşadım, kendi kafanda bitir işi.başkaları şekillendirmesin seni.tavsiyem ikisindede 10yıldan fazla yasamıs birini bulup konusman,oda bu forumda zor.bende 6yıl içinde rusya,hollandada yaşadım.şuanda isvicrede yaşıyorum,bana sorarsan avustralya.insanların saygılı olması senin daha cok para kazanacagın anlamına gelmez sundugu sebep komik yani üstteki arkadaşın.kanadanın oturmus bir yapısı var adepte olman zor,avustralya kısmen daha rahat.ikisindede arkadaşlarım var memnun gerçi hepsi.iki ülkede okumuş olsan bile bizene bizim programlarımızdan mezun olmadıgın sürece kabul etmeyiz kafasında olacak.avustralyadada tr özlemi çekersen yok sıkıntı baya bi sydney aktarmalı ucuslar en son 21 saat falandı .eglence bakımından avustralya cok iyidir eglenmeyi seviyorsan.cidden absürt gelebilir ama gidip hayat kuracağınız bir yerin iklimine cok dikkat etmek gerekiyor kafayı yiyordum ben rusyada.kanada 6ay kış altında bunuda göz önünde bulundurun.birde dünyanın en zor vatandaşlık ve oturma izni veren ülkesi kanada.şimdi avustralyaya geçeyim.ulaşım sıkıntılı kanadaya göre ekonomisi daha kötü,hafifte olsa ırkçılık hala var.yaşayan türkler genellikler köylerde yaşıyormuş.doğal habibat birde yolda timsah görürseniz şaşırmayın çünki millet iplemiyormuş artık bile.kanada imkanım olmadı ama melbourneye uçmuştum inanılmaz keyifli bir ülke.kusura bakmayın türkçem baya bi kaydı

Anladım, doğru insanın kendinde bitirmesi gerekiyor işi. Zaten bende kararımı verdim, sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanada

+Daha iyi refah

+daha çok mağaza ve marka

+daha oturmuş şehirler

-Çok fazla sayıda hintli , çinli ve suriyeli

-İklimi

Avustralya

+Beyaz insanlar (avrupa kökenli)

+İklimi ılıman yada akdeniz

+dahada iyi refah

-Timsah yada börtü böcek çok fazla.

-Küçük de olsa redneck grupları var.

-kanadaya oranlar şehirleşme daha az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

Bu mesaj silindi.
    Hocam İsviçre de yaşıyorum diye yazmışsınız.
    Mesleğinizi öğrenebilir miyim?
    Bir de Endüstri Mühendisi olarak İsviçre de iş imkanları nasıl?
    Diğer Avrupa ülkelerini de kıyaslar mısınız?
    Ben de Kanada yada Avusturalya olarak düşünüyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.