Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalniz arkadas azeri keske okusaydin biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışlanma değil de her millet kendi milletiyle daha yakın olur. Yani kimse türk veya azeri olduğun için benden uzak dur demez senin kişiliğine bağlı. Kızlarla aram son aylarda gittikçe düzeliyor özgüven de gelmeye başladı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro Türk ve 'azeri' dedigin millet ayni boydan geliyor ve azeri denmez yanlistir azerbaycan türkleri denir.
    Bu arada ss leri at ordan cek gordugun yerleri ulke gorsun gozumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lina52 -- 15 Haziran 2015; 18:27:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam memleketi özlüyonmu, yoksa burası iyi mi diyorsun. Okul bitince de orada kalmayı düşünüyormusun?
    Ev fiyatları ve kiraları çok kazık ve durmadan da artıyor her sene!

• Allah yolunu açık etsin umarım istediğin yerlere ulaşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Hocam memleketi özlüyonmu, yoksa burası iyi mi diyorsun. Okul bitince de orada kalmayı düşünüyormusun?
    Ev fiyatları ve kiraları çok kazık ve durmadan da artıyor her sene!

burası daha iyi. Memleketi özlemiyorum diyebilirim, sadece ailemi yemekleri ve arkadaşları özlüyorum.
  • hayat sana güzel çok şanslısın senin adına çok sevindim dostum ilerde inş çalışmaya giderim bende
  • Kendi eviminbönünü temizle temizle bitmiyor çöp denen şey bizde sokak olmuş hayvan olsa daha duyarlı olur ben bu ülkenin insanı olduğum için gurur duyuyorum ama eğitim seviyemiz yerlerde olduğu için böyleyiz.şu çevre düzeni için bile gidilir.Ha kimi yabancı yere sigarayı rahatça atmak için buraya geliyor orası ayrı...

• Hocam okul zamani disindaki zamanlarinda daha cok geziyomusun evdemi takiliyosun ilerde universiteden sonda bende avrupa ulkelerinden birine gitmeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mchtcvdr19

Hocam okul zamani disindaki zamanlarinda daha cok geziyomusun evdemi takiliyosun ilerde universiteden sonda bende avrupa ulkelerinden birine gitmeyi dusunuyorum

2 haftadır hastayım, hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre hasta kaldım. Normal zamanlarda gezerim işte, hafta 1 kez falan gece hayatı diğer günler de yabancılarla amatör olarak kısa film falan düşünüyoruz,çekiyoruz. Gym e gidiyorum mesela. Bisikletim çalındı şimdi bisikletim olsa evde durmazdım herhalde amatör olarak dağda derede sürüyordum :D yenisini alıcam inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Hocam okul zamani disindaki zamanlarinda daha cok geziyomusun evdemi takiliyosun ilerde universiteden sonda bende avrupa ulkelerinden birine gitmeyi dusunuyorum

2 haftadır hastayım, hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre hasta kaldım. Normal zamanlarda gezerim işte, hafta 1 kez falan gece hayatı diğer günler de yabancılarla amatör olarak kısa film falan düşünüyoruz,çekiyoruz. Gym e gidiyorum mesela. Bisikletim çalındı şimdi bisikletim olsa evde durmazdım herhalde amatör olarak dağda derede sürüyordum :D yenisini alıcam inşallah.

Ortalama bir karbon kadrolu xt setli fox maşalı alet ne kadar orada?

• ps_hero P kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hocam ins kisa surede iyilesirsin

Bende bisiklete cok merakliyimda buralarda pek musait degil yollar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

quote:

Ortalama bir karbon kadrolu xt setli fox maşalı alet ne kadar orada?

çalınan bisikletim Cube Acid 2013 modeli idi. 2015 modeli mesela 1199 dolar burada.

• Dışarı çıktığında foto atmayı unutma iki avusturalyali görelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

ulan ne hayatlar var be...Dostum nasıl gidiyor gelişmelerden haberdar et bizleride

Valla hocam nasıl desem, çok güzel bir yer. 8ci aya gectim, ben simdiye kadar yasamamisim diyorum kendi kendime.

Gelişmiş ülkelere gidenler böyle diyor genelde. Tabi ben bi anlam veremiyorum orası da dünya burası da diye düşünüyorum. Demekki yaşanmadan anlaşılamayacak bir şey. Umarım birgün başarırız ama zor. Ailem bırak ayda 1500$ ı 150$ anca yollar. Sen tadını çıkar

• Su düzenli yerleşim birimlerine çok ozeniyorum ya. Yollar geniş, binalar düzgün. Bisiklet yolları da vardır banko.

Yine bi ağlama isteğiyle doldum :(

• İkinizede katiliyorum boyle konulari goruncede kendime, bulundugum duruma yine sukrediyorum ama boyle yerlerde yasamayi istiyoru

• Vay be Türkiye'de var mı böyle imkanlar keyfini çıkar hocam hiç Türk birilerine rastladın mı burdan gelen var mı oralara?

• İlle Batı işte.
  • Fotograflarda sarisin bi hatun vardi kiza acilabildinmi?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.