Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dil mümkündür amma sponsor olacak iş yeri bulma çok çok zor hele ki üniversiteyi burada okumadıysanız. Oturum izni için okuduğunuz bölümün SOL-da olması gerekiyor. Sadece olması yetmiyor tabi ki, mesela mühendislik okumuş biri assessmentden geçmeli mühendis gibi tanına bilmek için. Tanındıktan sonra da belirlenmiş bir puan limitini geçmek gerekiyor. Böyle açıklaması biraz zor ama bi google yaparsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Dil mümkündür amma sponsor olacak iş yeri bulma çok çok zor hele ki üniversiteyi burada okumadıysanız. Oturum izni için okuduğunuz bölümün SOL-da olması gerekiyor. Sadece olması yetmiyor tabi ki, mesela mühendislik okumuş biri assessmentden geçmeli mühendis gibi tanına bilmek için. Tanındıktan sonra da belirlenmiş bir puan limitini geçmek gerekiyor. Böyle açıklaması biraz zor ama bi google yaparsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
    Yani bir muhendisin gocmen sifati ile gitmesi cok mu zor ? Bosuna mi hayal kuruyoruz ? Diplomam mavi renkte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps_hero P kullanıcısına yanıt
    Mesaji dikkate alip cevapladiginiz icin tesekkurler hocam bende ileriye donuk yurt disi istiyorum ama aile ozlemi falan beni hep dusunduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene olacak yakında vay be
  • bu konuyu favorilerimde gördüm. up çekeyim ne alemde diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

bu konuyu favorilerimde gördüm. up çekeyim ne alemde diye
    Siz uplayınca banada bildirim geldi güzel konuydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

bu konuyu favorilerimde gördüm. up çekeyim ne alemde diye

Benim de favorilerimdeymis, bakayim dedim seni gordum. Avustralyada 50. Ay [SS'li] 

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.