Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

gecen nisan ayinda Sydney'deydim, bilseydim bu konuyu bir ufak DH bulusmasi yapardik.

Bende nisanda Sydney'e 1 gunlugune gitmistim

vayy, :D birkac türk dikkatimi cekmisti gezerken. Belkide onlardan biri sendin.

• quote:

quote:

quote:

gecen nisan ayinda Sydney'deydim, bilseydim bu konuyu bir ufak DH bulusmasi yapardik.

Bende nisanda Sydney'e 1 gunlugune gitmistim

vayy, :D birkac türk dikkatimi cekmisti gezerken. Belkide onlardan biri sendin.

Sydneyde baya Turk var. Ben konsolosluga gitmistim zannetmiyorum beni gorecegini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yılbaşını plajda mı kutluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

Gercekten cok güzel bir ülke fakat konuyu takip ettiğim kadarıyla pek olumsuz durumdan bahsedilmemiş. Gördüğün veya dikkatini çeken olumsuzluklar neler kardeşim?
    Birde eğitim düzeyi nasıl yani global düzeyde en iyi 200de olan bir okul.
    Son olarak Türk çok mu :-D Dil eğitimi için tavsiye eder misin?

+1
  • Adam neler yapmış biz daha şehir dışına çıkamıyoruz

• Abd yada Kanada hayalim var benim de.
    Hadi hayırlısı.

• Ee kardeş naptın hayat nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı 2 ay oldu Başka fotoğraflar atacaksan önceki fotoğrafları spoiler butonuna al bence gören görmüştür zaten uzun süredir ordalar. Senden haber bekliyoruz

• Carsamba Sydney'e gidiyorum, en iyi adana, sis kebap ve odun atesinde pideci neresi?
  • quote:

Carsamba Sydney'e gidiyorum, en iyi adana, sis kebap ve odun atesinde pideci neresi?

Hepsi Auburnda. Sofra var iyidir mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Ee kardeş naptın hayat nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı 2 ay oldu Başka fotoğraflar atacaksan önceki fotoğrafları spoiler butonuna al bence gören görmüştür zaten uzun süredir ordalar. Senden haber bekliyoruz

İş universite tatil derken konuyu unuttum :D bir ara bir update yapicam

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Carsamba Sydney'e gidiyorum, en iyi adana, sis kebap ve odun atesinde pideci neresi?

Hepsi Auburnda. Sofra var iyidir mesela.

Peki turk tarzi tereyagli iskender yapan yer var mi? Etini kendisi kasaptan almis olsun ve mumkunse dana eti olsun.

Ben sofraya gittim herseyi kuzuydu. Yokmu danayla yemek yapan kebapci?

• ThisisaNightmare T kullanıcısına yanıt
    O kadar detayli bilmiyorum maalesef ayda yilda bi kere ugrarim Auburna

• VAKFIMIZ ADINA UPLUYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F.Y.D

VAKFIMIZ ADINA UPLUYORUZ

ne vakfı hocam :D
  • Yeğen neden hep avratların fotoğrafını çekmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 19 Ağustos 2016; 17:20:36 >
  • Merhaba herkese 2 yıl 6 ay olmuş neredeyse buraya geleli ve konuyu açalı inanması zor. Üniversite son sömesterim. 2 işim var, 1-i küçük çocuklara Stencyl isimli bir platformda 2D oyun yapılmasını öğretmek diğeri ise (daha çok saat çalıştığım) motorsikletimle ingiltere şirketi olan Deliveroo ( yemek sifarişi sistemi - online). Oyun işi okul tatillerinde oluyor sadece 1-2 ay boyunca, ücreti çok iyi: 4 saate 150 dolar. Günlük 4 saat oluyor. Deliveroo ise saatlik 18 dolar ve her götürdüğüm sifarişe 2.5 dolar + ne bahşiş verirse müşteri (veren baya var). Deliveroo çok zevkli iş :D sifariş olmadığında bile saatlik 18 dolarımı alıyorum. Evimin yanında yeni bir zone açılmış orada çalışıyorum şuan, yeni olduğundan müşteri yok denecek kadar az ve mesafe çok yakın olduğundan bekleme noktasında gitmeden evden Log In yapa biliyorum Deliveroo appine. Geçen hafta 7.5 saatlik mesaimin sadece 1 saatinde 4 tane sifariş oldu diğer 6.5 saati evde yatarak para kazandım resmen. Gelecek planım üniversiteyi bitirmek (son sömester) geçici oturum izni almak 18 aylık. O 18 ayda full time çalışıp master için para toplamak ve masteri de bitirdikden sonra oturum izni almak. Oturum izninden sonrası kolay zaten 2-3 sene içinde vatandaşlık aliyorsun. Şimdilik bu kadar arkadaşlar sorusu olan varsa ilk mesajda cevabını bulamazsanız cevaplamaya hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_hero -- 31 Ağustos 2016; 19:44:48 >

• Toefl dan siz 96 alın bizim devlette ailenize erzak yardımı bile yapar.
    Adam 96 aldım diyor 96. Bizim üniversitedeki hocalarımız bile alamaz bu puanı

• adamların gökyüzü bile farklı anasını satıyım
  • Ben de gelim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Merhaba herkese 2 yıl 6 ay olmuş neredeyse buraya geleli ve konuyu açalı inanması zor. Üniversite son sömesterim. 2 işim var, 1-i küçük çocuklara Stencyl isimli bir platformda 2D oyun yapılmasını öğretmek diğeri ise (daha çok saat çalıştığım) motorsikletimle ingiltere şirketi olan Deliveroo ( yemek sifarişi sistemi - online). Oyun işi okul tatillerinde oluyor sadece 1-2 ay boyunca, ücreti çok iyi: 4 saate 150 dolar. Günlük 4 saat oluyor. Deliveroo ise saatlik 18 dolar ve her götürdüğüm sifarişe 2.5 dolar + ne bahşiş verirse müşteri (veren baya var). Deliveroo çok zevkli iş :D sifariş olmadığında bile saatlik 18 dolarımı alıyorum. Evimin yanında yeni bir zone açılmış orada çalışıyorum şuan, yeni olduğundan müşteri yok denecek kadar az ve mesafe çok yakın olduğundan bekleme noktasında gitmeden evden Log In yapa biliyorum Deliveroo appine. Geçen hafta 7.5 saatlik mesaimin sadece 1 saatinde 4 tane sifariş oldu diğer 6.5 saati evde yatarak para kazandım resmen. Gelecek planım üniversiteyi bitirmek (son sömester) geçici oturum izni almak 18 aylık. O 18 ayda full time çalışıp master için para toplamak ve masteri de bitirdikden sonra oturum izni almak. Oturum izninden sonrası kolay zaten 2-3 sene içinde vatandaşlık aliyorsun. Şimdilik bu kadar arkadaşlar sorusu olan varsa ilk mesajda cevabını bulamazsanız cevaplamaya hazırım.

Oturum izninden sonra 1 yil sonra alirsin vatandasligi, kural degismezse.

Fakat anlamadigim nokta, bolumun bachelor of arts degil mi? Onunla ilgili oturum izni alamiyorusn meslegin SOL da yok cunku?

Simdi tekrar baktim Bachelor of Arts in Media okuyorsun. Yani journalist tarzi meslekleri yapabiliyorsun:

O da buraya gore CSOL listesinde var. 2124 meslekleri yani. CSOL ile de sadece 190 ile NSW'ye basvurabiliyorsun:

NSW'in da CSOL listesinde de 2124 meslekleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 5 Eylül 2016; 19:41:43 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.