Şimdi Ara

avusturalya mı? almanya mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
3
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya herkes avustralya demiş bilip bilmeden avustralyada yaşıyorum 5 ay oldu 5 sene daha kalıcam.Benden önce burda yaşayan çok türk var.Sydneyde misal en sevilen şey kebab en çok kazanan dükkanlar kebabcılar ve mcdonalds SEM BURAYA GELİRSEN VE ZENGİN DEĞİLSEN BURADA BATARSIN.Günde 50 dollardan aşağı harcamazsın günlük şeyler için birde demişsin ailem var tamam 200 dollar. Ev tuttun haftalık en az 800 dollar kira karşılayabilicen mi ? Ev yok zaten millet odaları bölüp yaşıyor bir eve gidiyon her odada farklı kişi ister avustralyalının evi olsun.Ev sahibi yok nerdeyse burda heryer kira.Buraya gelicen ama tanıdığının şirketi yoksa ne yazıkki senin o mühendisliğin geçmiyor kaç tane buraya mühendis geldi hepsi tekrar okuyor.Okumak senelik 10 bin 20 bin.Adamlar çalışan eleman aramıyor okuyup ülkesini zrngin edicek eleman arıyor burası çöl ülke üretim ve fabrika yokki.Maden mühendisliği gelirsen iş bulabilirsin oda zor.İngilizcen olsun gene sınava sokup okuturlar ben burda 30 yaşındaki heriflerle okuyorum adamlar üniversite bitirmiş.BURDA İŞİN YOKSA BİTERSİN AMA EN ZOR ŞEY İŞ BULMAK BURDA nüfusun yüzde 50 si çinli burda çalışmayana homeless diyorlar türkiyedeki gibi çalışmadan yaşamak yok.Önce buraya gelmeden iş bul sonra gel iş bulunca hayatın süper olur burda bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valbilken -- 11 Haziran 2014; 7:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DOğa istlyosan avusturalya.

• Almanya'a gidip doğru,dürüst işler yapacaksan başta önyargılı olsalar da seveceklerdir işlerini gördükçe.
    Neden Almanlar bizi sevmiyor diye düşünmeliyiz.Bence sevmemekte haklılar.
  • oyumu avusturalya'ya veriyorum tabi ki..sakın almanya'ya gitme hiçbir fark olmaz..
  • Hocam üçüncü dil öğrenmeyi almanyaya artı yazmışsınız ama başka bir açıdan baktığımızda Avusturalya için dil öğretme zahmetine girmeyeceksiniz.
  • Avustralya hayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 11 Haziran 2014; 12:53:04 >
  • Para sıkınti olmaz diyorsan avusturalya çok masrafli olur soyleyeyim . Almanyada Turklere onyargi var haklilarda. Turklerin gelecegi pek yok orada . Dunyaya uzak olmasi çokda sıkınti olmaz

• ikisinede gittim şuan Almanyadayım,kesinlikle Almanya diyorum.Adamlara git çalışamıyorum ben piskolojim bozuk yoruluyorum diye söyle sana ev kiranımarketini veriyolar ve aylık para veriyorlar.
  • Nasıl premier lig dendiginde güneşli bir futbol aklima geliyorsa almanya dendiginde kapali havali pis bir yer aklima geliyor ama adamlar caliskan millet pis degildirler Avustralya desen görünüşü güzel ama icini hic bilmiyorum ve cok gocmen oldugu belli uzakdogulular ucuza calistiklari icin is bulmakta sikinti olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

ikisinede gittim şuan Almanyadayım,kesinlikle Almanya diyorum.Adamlara git çalışamıyorum ben piskolojim bozuk yoruluyorum diye söyle sana ev kiranımarketini veriyolar ve aylık para veriyorlar.

almanya da ne yapıyorsunuz?
  • Almanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Adam

Hocam üçüncü dil öğrenmeyi almanyaya artı yazmışsınız ama başka bir açıdan baktığımızda Avusturalya için dil öğretme zahmetine girmeyeceksiniz.

amerika ve avusturalya'ya giden akrabalar hiç ingilizce bilmeden gidip öğrenmişler...
    gittiğim zaman en az 4-5 sene kalmak istediğim için Rusya'ya da gitsem gideceğim yerin dilini öğreneceğim için farklı olması bir iki sene sonunda dezavantajdan avantaja geçecektir.
  • yahu herkes almanyayı yerin dibine sokmuş ama almanya şuan için özellikle mühendisler için ( makine ,bilgisayar özellikle ) cennet gibi bir yer birçok firma var iyi derecede almanca yaparsan işinde de iyi isen hem iyi para kazanırsın hem de kariyer yapabilirsin ayrıca evet türklere karşı kötü fikirleri var fakat bunun nedeni almanlar değil türkler bizim insanımız , sn orda doğru düzgün insan olursan sana önyargılı olacaklarına inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

yahu herkes almanyayı yerin dibine sokmuş ama almanya şuan için özellikle mühendisler için ( makine ,bilgisayar özellikle ) cennet gibi bir yer birçok firma var iyi derecede almanca yaparsan işinde de iyi isen hem iyi para kazanırsın hem de kariyer yapabilirsin ayrıca evet türklere karşı kötü fikirleri var fakat bunun nedeni almanlar değil türkler bizim insanımız , sn orda doğru düzgün insan olursan sana önyargılı olacaklarına inanmıyorum

Ben de açıkcası aynısını düşünmüştüm...

Ama işte oradan tanıdık yok... durumu sorayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

yahu herkes almanyayı yerin dibine sokmuş ama almanya şuan için özellikle mühendisler için ( makine ,bilgisayar özellikle ) cennet gibi bir yer birçok firma var iyi derecede almanca yaparsan işinde de iyi isen hem iyi para kazanırsın hem de kariyer yapabilirsin ayrıca evet türklere karşı kötü fikirleri var fakat bunun nedeni almanlar değil türkler bizim insanımız , sn orda doğru düzgün insan olursan sana önyargılı olacaklarına inanmıyorum

Ben de açıkcası aynısını düşünmüştüm...

Ama işte oradan tanıdık yok... durumu sorayım...

Almanya kesinlikle orada mutlaka saygınlık kazanırsın temiz,düzgün iyi biri olursan

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hiç düşünmeden almanya diyorum, çünkü düşünsem avustralya derim

Bak bunu alın burdan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.