Şimdi Ara

Awox 32 '' 82 Cm HD Led Televizyon Ücretsiz Kargo ve kupon ile 444,11 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
6
Favori
6.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sub0

Sonuç olarak bu awox idare eder mi? Babamlara alacağım. Çokta bir beklentimiz yok. Sd uydu alıcı için güzel göstersin yeter. Sorun yaşarmıyız, ne diyorsunuz?

bedava kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

hazır 55 tl indirim kuponu varken aşağıdaki 40" almak daha uygun olmaz mı?

720 tl ye geliyor...

http://urun.n11.com/led-tv/yumatu-40-102-ekran-full-hd-slim-led-tv-P113738069

Fiyatları alakalı bile değil . Konudaki üründen 2 tane alırsın neredeyseo ifyata. Pek alakaları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Smart özelliği çok önemsiz bir özellik. Onun için verilen fark yerine 40-50$ civarına çinden güzel TV box alınıp kullanılır.

belki yanlış biliyorum ama youtube izleyebilmek içjn smart gerekmezmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv yi biz mi kuruyoruz servis mi geliyor?

Servis gelirse kurulum ücreti alır sanırım
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Ürün gelince kargocuyu 2 dakika bekletip ürünü açın, deneyin. Sorun varsa, direk kapıdan geri yollarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Ürün gelince kargocuyu 2 dakika bekletip ürünü açın, deneyin. Sorun varsa, direk kapıdan geri yollarsınız.

evet bunu başarabilen varsa fotoğraflı paylaşım rica ediyorum kargo görevlisi ile beraber

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Sıkıntı orada işte, TV başka şehire babamlara gidecek, onlarda kargo geldiğinde denemeyi yapamazlar.

Sitesinde de servislerle ilgili bilgi de yok nerede var veya yok diye...
  • ekran küçüldükçe görüntü kalitesi yeterli oluyor, marka hakkında fikrim yok ama bu paraya bedava bence. aynı çözünürlük 40-42 inç tvlerde kötü olsada 32 inçde gayet yeterli. satıcı güvenilir mi, üretici firma garantisi nasıl bunlara bakın sadece. itfaiye meydanındaki spotçularda bile bu paraya sıfır tv alamazsınız.

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    ben hep böyle yaparım. hayır diyen kargocu çıkmadı daha
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Hangi il ilçedesiniz ? Bana yazın, ben size söyleyeyim. Daha önceki televizyonla beraber gelen yetkili servis kağıdı duruyor olması lazım bir yerlerde.
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Samsun merkez,

Madem daha önce aldınız bilirsiniz, Kurulumu siz mi yaptınız yoksa servis mi?
  • Tikhizinda kupon ile birleşirse sıcak olur ben alırım
    Deneyen varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

Tikhizinda kupon ile birleşirse sıcak olur ben alırım
    Deneyen varmı arkadaşlar

tık hızına gerek yok ki, zaten "Evlilik %11 Kuponu" ile 55 tl iniyor fiyat....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Smart özelliği çok önemsiz bir özellik. Onun için verilen fark yerine 40-50$ civarına çinden güzel TV box alınıp kullanılır.

belki yanlış biliyorum ama youtube izleyebilmek içjn smart gerekmezmi

Tabiki ama hangimiz youtube'a tv den giriyoruz ki. Bencede gereksiz bi özellik.

• %11 daha cazip.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Samsun merkez,

Madem daha önce aldınız bilirsiniz, Kurulumu siz mi yaptınız yoksa servis mi?

Kargocuya rica ettim beklettim, kurulumu ben yaptım iki dakikada. Servis çağırmadım.

Servis bilgisini özel mesaj olarak yolladım
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Siz> Ürünü paketinden çıkarıp uydudan kanalları yükleyip çeşitli testler yapmam için kapıda bekleyebilir misiniz?

Kargocu> Hayhay efendim.Neden olmasın !Gerekirse aksama kadar beklerim.

• ben de aldım bakalım ne zaman gelecek sağlam gelecek mi iş yapar mı bakacağız...
  • Ben hepsi ile haftada en az 1 2 kez görüştüğüm için, tanıyorlar , yardımcı oluyorlar.

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
  • 500 tl civarına yaklaşık olarak aynı özelliklerde sunny, awox ve yumatu var hangisi alınabilir.
    hepsinde usb film oynatıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.