Şimdi Ara

Awox 32 '' 82 Cm HD Led Televizyon Ücretsiz Kargo ve kupon ile 444,11 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
6.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evrekas

Sağolun.

Çanakkale'de 2 tane merkezde, 1 tane Çan'da 1 tane de Gelibolu'da olmak üzere 4 servis gözüküyor.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadam

Awox 32 '' 82 Cm HD Led Televizyon

http://urun.n11.com/led-tv/awox-32-82-cm-hd-led-televizyon-P88639697

499 TL diyor ve evlilik11 kupon kodunu kullanınca 444,11 TL ye geliyor. ihtiyacı olan değerlendirebilir.

sepete eklenmiyor ürün

uyarı veriyor
    Ürün seçenekleri güncellendi. Lütfen seçeneklere göz atıp tekrar sepete ekleyin.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    1 tane daha aynı fiyata satan mağaza vardı, oradan bakın isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 tane daha aynı fiyata satan mağaza vardı, oradan bakın isterseniz.

teşekkürler:
    siparişi verdim.
    ps3 ile kullanacağım .memnun kalırım umarım.

içerisindeki panel samsung mu hala acaba ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ben ps4 taktım denedim, sıkıntı yok görüntü ya da oynanışta.

Paneli bilmiyorum maalesef. Nereden bakılıyor, onu da bilmiyorum.
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Ürünün tam modeli nedir? Ayrıca ürün kaç hz ve tam olarak panel dıştan dışa ölçüleri nedir acaba? Kitapçıklarında teknik detayların olduğu bir tablo varsa resim atabilir misiniz rica etsem.
  • Teşekkürler.

Ürün şu linktekinin aynısı :http://www.awox.com.tr/urun/32hd-led-tv_14/
    Ürünün yanında gönderilen kitapçıktaki teknik detay kısmı :https://www.dropbox.com/s/uwktduk5vqxazxj/2016-05-19%2013.53.52.jpg?dl=0

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• HD yayyn performansy ve kalynlyk gösteren resimler koyarsanyz memnun oluruz Evrekas.
  • utuman kullanıcısına yanıt
    Bir Full Hd görüntüsü doyuruculuğu yok ama Hd yayın performansı güzel ve tatmin edici bence.

Kalın sayılmaz. Fotoğraf çekme imkanım yok şu an için ama sizi de tatmin edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 19 Mayıs 2016; 15:08:37 >
  • merhabalar ben monitör olarak alsam mı diye düşünüyorum. acaba çok mu büyük olur?
  • kulasamet kullanıcısına yanıt
    Çerçevesi ince olduğu için büyük gelmiyor insanın gözüne ama aynı satıcının 22 inch ürünü de var, ona da göz atabilirsiniz isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 19 Mayıs 2016; 16:49:03 >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Evet var ama axen var bir arkadaşımda, sesi az geliyor. bir de 1 usb 1 hdmi girişi var axen'in. bu devirde usb neyse de, 1 hdmi girişli cihaz almak çok ta mantıklı değil.
  • quote:

Evet var ama axen var bir arkadaşımda, sesi az geliyor. bir de 1 usb 1 hdmi girişi var axen'in. bu devirde usb neyse de, 1 hdmi girişli cihaz almak çok ta mantıklı değil.

Anladim. Ben bilenler kiyaslama yapsin diye yazdim zaten. Axen sunny uretiyor ve sunny e hic guvenim de yok. Eski lcd tvleri var bakkallarda falan. Camur gibi goruntu. Onu satarken utanmadiniz mi hic?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet de ben sipariş verdim. Tam da bu fiyatlarda bi tvye ihtiyacım vardi. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
  • Tv axen yani sunny. Hangi model karşılığı bilmiyorum ancak servis menü kodu ayni, menüde birebir ayni. Panel kodu vvh32h147g02lty. Ureticisine nereden bakılır bilmiyorum. Tv ince, sesi yeterli, contrast fena değil, teledunya ile denedim siyahlar gayet iyi, ışık seviyesi yeterli. Ghosting yok denecek kadar az. 1tb hitachi diski tek usb ile çevirmeye gücü yetmed, ikili kablo kullanmak lazım. Başka usb yanimda olmadığı için film deneyemedim, ama teledunya performansina bakarsak film izlerken uzecegini düşünmüyorum. Yüz lira civarı farkla vestel fasonlarindan bulunursa onlar biraz daha iyi ürünler, ancak 450 tl için oldukca yeterli br tv.

• quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

Tv axen yani sunny. Hangi model karşılığı bilmiyorum ancak servis menü kodu ayni, menüde birebir ayni. Panel kodu vvh32h147g02lty. Ureticisine nereden bakılır bilmiyorum. Tv ince, sesi yeterli, contrast fena değil, teledunya ile denedim siyahlar gayet iyi, ışık seviyesi yeterli. Ghosting yok denecek kadar az. 1tb hitachi diski tek usb ile çevirmeye gücü yetmed, ikili kablo kullanmak lazım. Başka usb yanimda olmadığı için film deneyemedim, ama teledunya performansina bakarsak film izlerken uzecegini düşünmüyorum. Yüz lira civarı farkla vestel fasonlarindan bulunursa onlar biraz daha iyi ürünler, ancak 450 tl için oldukca yeterli br tv.

awox 32" diye aldığımız ürün mü axenle aynı olduğunu söylüyorsunuz? tam anlamadım mevzuyu hocam.

• awox 32" (konunun açılmasına sebep olan ürün) lcd tv, sunny üretimi axen ile aynı tv , ancak hangi modele karşılık geliyor bilemiyorum. Gerçi önemli de değil, zira zaten giriş seviyesi basit bir tv, üzerinde axen, sunny vs yazması fark etmez. yukarıda monitör olarak kullanmak isteyen bir arkadaş vardı, monitör olarak kullanım için full hd almak gerekli, hd ready ile tatmin olmazsınız. bu tip tv ler ilk aldığımızda aa çok iyiymiş, şöyleymiş böyleymiş dedirtip bir süre sonra eksikleri görüldüğünde eh yeter parasına göre iyi işte dediğimiz ürünler 32" olmasının avantajıyla görüntü kalitesi zaten yeterli, monitör yapmak pek uygun olmaz. basit kullanımda tv için yeterlidir, alanlara (banada) hayırlı olsun

• Kargodan tv si gelen arkadaşlar müsaitseniz resim yorum inceleme bekliyoruz burada konu açılmadan önce de buraya bakıyordum konusu açılırmı diye şimdi de detaylı inceleme bekliyorum n11 den bu ürünü alıp monitör olarak kullananlar da var

• Ben de bir tane sipariş verdim az önce. Bakalım nasıl bir cihaz gelecek...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.