Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agtr

Ben de aynı fikirdeyim, trt 4k yı izlemek için mi alınacak 4k? Ben zamanında 2000 tl ye tv almak varken, 3d de olsun, smartta olsun derken 6500 e aldım, üstüne 85 usd x 3 verip gözlük aldım

Neticede verdiğim paraya değmedi, ne doğru düzgün 3d film var uzun süredir ne de düzgün smart uygulama. Avatar la 3d olayı bitti sanki, artık esamesi okunmuyor, müşteriye yenilik sunma adına bükey tv, 8k, vs, sürekli arayıştalar. Oysa, evde günlerce tv açılmadığı bile oluyor

Kaliteli bir fullhd yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben TV yi aldığımda digiturk 4k uydu alıcısı da alarak kullanmayı düşünüyorum. 2500+ yıllık 180 tl ye plus 4k receiver ve 65 inç TV çok makul bence. Fiyat takibindeyim 2500 altına denk gelirse 1 aya almayı düşünüyorum.
  • erha-n kullanıcısına yanıt
    60 hz 4k seklinde aciyor cam gibi goruntu yani anlatamam:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 ürün, 2500 altına alırsınız kuponla

• quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

harbiden öyleyse süper hocam.
  • Satışa kapanmış:)

• quote:

Hocam tv'yi aldıysanız Allah rızası için kısa bir inceleme yapabilir misiniz?
    İnsanlar sizleri bekliyor :)
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Açıkcası bu fiyata alıp android boxla performans alarak sizdeki tv ye fark atacaktır.

Ama görüntü dersen bilmeyeceğim.

Teknosa zamanında çok arayıp bulamamaıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: mcknife

Üstad bu bahsettiğin aleti aldığımızda bu tv ile tüm 4k yayınları İzleyebilirmiyiz?pek anlamıyorum internet bağlantısı vs gerekir mi?

Uydudan 4k yayınları izlersiniz. Smart özelliği için internet gerekiyor sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ışık sızması, cloud testini alabilirmiyiz ?

* karanlık ortamda düz beyaz zemin tam ekran görüntüsü,

* karanlık ortamda düz siyah zemin tam ekran görüntüsü.

örnek, test videsu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 12 Mart 2017; 20:32:28 >
  • Arkadaşlar selam. Bu tv ye ses sistemini hangi çıkıştan bağlayabiliriz.

Blu ray çaların optik çıkışından bağlayabiliyordum daha önce. Şimdi ne önerirsiniz? Teşekkürler

• ozzy81 O kullanıcısına yanıt
    TV de hangi çıkışlar var bi görseydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

İphone bile Çin de montajlanıp geliyor.

Kardeşin çok başarılıymış. Maşallah.

• quote:

quote:

Arkadaslar tv 4k desteklemiyor az once denedim, usb yr aktarip acmaya calistim desteklenmeyen format diyor, ayni sekilde 4k uydu yayinlarinida acmadi, panel cok guzel ben pisman degil aldigima kesinlikle, htpc m de var birde ps4 aldimmi canavar gibi olcak

Tartisma olmasin arkadaslar isteyen alir isteen almaz, biz ucundan izlenimlerimizi avantajlarini dezavantajlqrini yazdik, bu paraya bu boyutta varsa daha iyisi onu alalim

Bu boyutta bu bu fiyata TV çok cazip tabi. 4K uydu özellikli android box alınıp, tam bir F/P ye dönüştürülür.

Size tasiye edeceğim ürün bu KII Pro. Şuan indirimde 53 dolar. 20 saat sonra fiyatı 75 dolara çıkacak.

https://www.aliexpress.com/item/KII-PRO-Smart-TV-Box-Quad-Core-Amlogic-S905-T2-S2-Android-5-1-1-2/32759148129.html

Teşekkürler aldım bir tane.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    panelin sharp olduğunu biri yazmış da neye göre yazmış?

kaynak?

• sioux kullanıcısına yanıt
    alan arkadaş bilgisayara bagladiginda tv yi sharp olarak görmüş olan bir resim paylaşmıştı.

• Arkadaslar 3000 demissiniz ama 2200 lira Philips 55" 4k tv. Bence imkani olan Carrefour a gidip baksin. Ps4 pro ile de tam randımanlı calisiyor.

• quote:

quote:

Arkadaslar tv 4k desteklemiyor az once denedim, usb yr aktarip acmaya calistim desteklenmeyen format diyor, ayni sekilde 4k uydu yayinlarinida acmadi, panel cok guzel ben pisman degil aldigima kesinlikle, htpc m de var birde ps4 aldimmi canavar gibi olcak

Tartisma olmasin arkadaslar isteyen alir isteen almaz, biz ucundan izlenimlerimizi avantajlarini dezavantajlqrini yazdik, bu paraya bu boyutta varsa daha iyisi onu alalim

Bu boyutta bu bu fiyata TV çok cazip tabi. 4K uydu özellikli android box alınıp, tam bir F/P ye dönüştürülür.

Size tasiye edeceğim ürün bu KII Pro. Şuan indirimde 53 dolar. 20 saat sonra fiyatı 75 dolara çıkacak.

https://www.aliexpress.com/item/KII-PRO-Smart-TV-Box-Quad-Core-Amlogic-S905-T2-S2-Android-5-1-1-2/32759148129.html

Satıcı çamura yatıyor. Siparişi iptal etmeyeceğimi, eğer iptal ederlerse bir yıldız vereceğimi belirttim.

Dear Friend
    Really so sorry
    Before shipping,we check the product carefully and find it does not pass the quality test .
    So could you kindly cancel the order and choose one of the three reasons for Cancellation:
    1.I do not want this order
    2.Processing time is out of my expectation
    3.Other reasons
    We will accept and refund you quickly
    So sorry for this issue .
    Thank you for your understanding .

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.