Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melih06

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Arkadaslar tv 4k desteklemiyor az once denedim, usb yr aktarip acmaya calistim desteklenmeyen format diyor, ayni sekilde 4k uydu yayinlarinida acmadi, panel cok guzel ben pisman degil aldigima kesinlikle, htpc m de var birde ps4 aldimmi canavar gibi olcak

Tartisma olmasin arkadaslar isteyen alir isteen almaz, biz ucundan izlenimlerimizi avantajlarini dezavantajlqrini yazdik, bu paraya bu boyutta varsa daha iyisi onu alalim

Bu boyutta bu bu fiyata TV çok cazip tabi. 4K uydu özellikli android box alınıp, tam bir F/P ye dönüştürülür.

Size tasiye edeceğim ürün bu KII Pro. Şuan indirimde 53 dolar. 20 saat sonra fiyatı 75 dolara çıkacak.

https://www.aliexpress.com/item/KII-PRO-Smart-TV-Box-Quad-Core-Amlogic-S905-T2-S2-Android-5-1-1-2/32759148129.html

Satıcı çamura yatıyor. Siparişi iptal etmeyeceğimi, eğer iptal ederlerse bir yıldız vereceğimi belirttim.

Dear Friend
    Really so sorry
    Before shipping,we check the product carefully and find it does not pass the quality test .
    So could you kindly cancel the order and choose one of the three reasons for Cancellation:
    1.I do not want this order
    2.Processing time is out of my expectation
    3.Other reasons
    We will accept and refund you quickly
    So sorry for this issue .
    Thank you for your understanding .

Esasında satıcı iyi puan almış. Fakat elinde stok kalmadığı için dediğiniz gibi çamura yatıyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Puk serisi dahili uydu alıcısında 4k kanalları izleyemezsiniz

En alt serisidir smartı ve kanal geçişleri sizi çıldırtabilir

Tek artısı görüntü kalitesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

yanlış bilgi.

trt1 4k'yı kendi uydusu açıyor. Usb3 girişi mevcut, bu şekilde istediğiniz 4k videoyu da seyredebilirsiniz.

smart zaten mevcut değil.

kanal geçişleri de her televizyon gibi. kendi uydusunu kullanan televizyonların genelinde yavaslık mevcut.
  • panel kesinleşse alınacak ürün ama o SHARP yazan resimde tv ye bağlanan alet ne ise o SHARP tır tv nin panelini göstermez o görüntü.bunu nasıl çözeriz beklemedeyim netleştiği an alıcıyım.(lütfen sharp olsa ne olur olmasa ne oluyr v.b. geyiklere girilmesin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

yanlış bilgi.

trt1 4k'yı kendi uydusu açıyor. Usb3 girişi mevcut, bu şekilde istediğiniz 4k videoyu da seyredebilirsiniz.

smart zaten mevcut değil.

kanal geçişleri de her televizyon gibi. kendi uydusunu kullanan televizyonların genelinde yavaslık mevcut.

Haklısınız puk serisini en alt serisi diye biliyordum

Trt4 k açılıyor muş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Arkadaslar tv 4k desteklemiyor az once denedim, usb yr aktarip acmaya calistim desteklenmeyen format diyor, ayni sekilde 4k uydu yayinlarinida acmadi, panel cok guzel ben pisman degil aldigima kesinlikle, htpc m de var birde ps4 aldimmi canavar gibi olcak

Tartisma olmasin arkadaslar isteyen alir isteen almaz, biz ucundan izlenimlerimizi avantajlarini dezavantajlqrini yazdik, bu paraya bu boyutta varsa daha iyisi onu alalim

Bu boyutta bu bu fiyata TV çok cazip tabi. 4K uydu özellikli android box alınıp, tam bir F/P ye dönüştürülür.

Size tasiye edeceğim ürün bu KII Pro. Şuan indirimde 53 dolar. 20 saat sonra fiyatı 75 dolara çıkacak.

https://www.aliexpress.com/item/KII-PRO-Smart-TV-Box-Quad-Core-Amlogic-S905-T2-S2-Android-5-1-1-2/32759148129.html

Satıcı çamura yatıyor. Siparişi iptal etmeyeceğimi, eğer iptal ederlerse bir yıldız vereceğimi belirttim.

Dear Friend
    Really so sorry
    Before shipping,we check the product carefully and find it does not pass the quality test .
    So could you kindly cancel the order and choose one of the three reasons for Cancellation:
    1.I do not want this order
    2.Processing time is out of my expectation
    3.Other reasons
    We will accept and refund you quickly
    So sorry for this issue .
    Thank you for your understanding .

Hocam AE'de satıcıyı 1 yıldızla tehdit etmek ters tepiyor artık söyliyim.

AE böyle durumlarda satıcıyı koruyor.

• panel bilgisi nasıl anlaşılacak
    60 hz 4k seklinde aciyor cam gibi goruntu yani anlatamam bu pc den giden görüntümü üstadım LaViTz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msamy -- 13 Mart 2017; 12:11:52 >
  • msamy M kullanıcısına yanıt
    Evet pc nin otomatik algiladigi cozunurluk, bu arada panel sharp monitor kismindada sharp yaziyor goruntu ayarlarindada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gerçek hz nedir acaba 50 hz almayın aksiyon sahnelerinde mide bulandırıcı diyorlar gerçek yenilme hızı 50 mi 100 mü acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mertsamet

Arkadaşlar gerçek hz nedir acaba 50 hz almayın aksiyon sahnelerinde mide bulandırıcı diyorlar gerçek yenilme hızı 50 mi 100 mü acaba

Uyguna fiyata gerçek 100hz büyük ekranlı bir tv bulmak çok zor büyüğü geçtim küçüklerin gerçek 100hz olanlarını bile uygun fiyatlı modellerde bulmak zor :(

• LaViTz hocam kesin panel sharp diyorsunuz yani
  • Hdmi girişten 4K deneyen oldumu benim için en önemli bu gerisi başka şekilde hallediliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Arkadaslar 3000 demissiniz ama 2200 lira Philips 55" 4k tv. Bence imkani olan Carrefour a gidip baksin. Ps4 pro ile de tam randımanlı calisiyor.

https://www.carrefoursa.com/d/philips-55puk4900-12-uhd-4k-android-led-tv?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&source=mobil&v=1.73.8

Aslında bu TV fiyat müthiş ayrıca başlık açmayı hakkediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: msamy

LaViTz hocam kesin panel sharp diyorsunuz yani

Evet kardesim kesin olarak panel sharp,

Usb den yada kendi uydu alicisi 4k acmiyor,

4k uydu alicisi yada pc sart,

Full hd goruntuler iyi,

4k goruntuler muhtesem, siyahlar beyazlar cok cok iyi ayrintilar muazzam(pc uzerinden denedim)

Uydu yayinlari hd kanallar iyi, sd ler cok iyi degil

Media playeri ve uydu alicisi kullanisli her turlu ayara izin veriyor, arayuz ve kumanda basit kullanisli,

Hareketli goruntulerde kesinlikle sknti yok,

Ses kalitesi kotu minicik hoparlorleri var:D

Kasa kalitesi arkasi bildigin plastik, on cerceve fircalanmis metal gorunumlu plastik, ayaklar metal,

Ci modulu, 3.hdmi, usb, anten girisi arkadaki cikintinin solunda kaliyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TV nin panel numarasını yazabilir mısınız

Panel in ne olduğunu bilsek de ona göre alsak

• müsait zamanınızda dediğim testleri yapabilir misiniz ?

• Tvnin yakindan goruntusunu ve kumandasinin fotografini cekebilecek olan var mi.veya youtube bir inceleme cekebilecek arkadas.alacak olanlara daha faydali olur kanaatindeyim

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Bu tv iyiymiş , yarın bakacağım teşhirde varsa inceleyip alabilirim.
  • fiyat konusunda yenı bir fırsat olustu mu?bi ara 2300tl ler telaffuz ediliyordu?bunu alamassan 2099 tl ye techwood 55" smartlı alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcknife

fiyat konusunda yenı bir fırsat olustu mu?bi ara 2300tl ler telaffuz ediliyordu?bunu alamassan 2099 tl ye techwood 55" smartlı alacağım

O cihaz yerine seg 9600 e bak derim hem fiyatları çok yakın hem gerçek 4k uydu alıcısı, hdmi, usb olarak :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.