Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel Seg Awox Finlux Hi-level duyunca konuyu okuyasım geliyor,Kahverenginin tonları
    Seg 48 Snb 8500 var 3d led smart ,oğlan salonda çizgi film izlerken çat çut diye sesler geliyor oturma odasına kadar,
    Servis iki defa geldi Tv'niz genleşmeye çalışıyor normaldir diye,siz de alın evinize hırsız girmez çatırtıdan
  • bu sorunla alakalı olarak sıkıntınız devam ediyorsa @Ado hocamıza bir sorsaydiniz. Belki bir yardımı dokunur. Yapabileceği bir sey varsa tabi o da 😂 Yok ben onu hirsiz koruması olarak kullanıyorum mutlu mesut geçiniyoruz diyorsaniz o ayri 😂 ekstra güvenlik paketine gerek yok 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Manisa Yetkili servisindeki genç teknisyen arkadaşımız,televizyonu teslim etmeden fabrikayı aradı,(benimde duymam için yanımda aradı)gayet normal cevabını aldık,(plastik metalle temas halinde olduğu için genleşme sesleri normalmiş)
    Okuldaki akıllı tahtalardan da, bazı sınıflar da bu tür sesleri çoğunlukla duyuyorum.
    Tabi çözüm bulabilirsek @Ado hocam dan yardımlarını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slvmsstr -- 17 Mart 2017; 21:16:5 >
  • Neden aynı sesler aynı paneli kullanan Sharp 60" TV' imden gelmiyor?

• slvmsstr kullanıcısına yanıt
    İşin tekniğini neyin ne olduğunu bilmem ama bekleyelim belki ado hocam buraya bir gözatar.
  • Bende mi bir sıkıntı var diyeceğim ,diyemiyorum,() ,çünkü Vestel üretimi 2011 Panasonic 42 inç var diğer oda da,hiç genleşme sesi duymadım 6 yıl olmuş.
    Servisteki arkadaşlar genleşme seslerini dinlediler ,telefona da kaydettim
    Sorunu çözemezsem Babam'a vereceğim televizyonu,kulakları ağır işitiyor,televizyonun sesini de sonuna kadar açtığı için genleşme seslerini duymazama ben daha fazla dayanamayacağım.
    Vestel fabrikadaki arkadaşlar normal dediyse servisteki arkadaşların yapacak bir şeyi yok.
    Olmadı @ado hocama götürelim Muğla'ya
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Selamlar kardeşim :)

Elbette 1 2 yorum yaparim lakin konu itibari ile cevaplarim pek tatmin edici olmayacak

Oncelikle konuyu marka bazli degerlendirmemek lazim zira duymak gormek isteyen var ise her markada bu sesleri duyar mutlaka.

Klima ve televizyon urun gurubunda bu sorunlarla oldukca karsilasiyoruz. Bilinen bir Toshiba ornegi vardir mesela.

Aslinda plastik ve metal veya plastik ve plastik anlaminda gercekten genlesme nedeniyle cikiyor bu ses. Crt tv lerden beri de yine marka fark etmeksizin bu sorun vardi ki orada da en onemli ornek Sharp markasiydi.

Sorun şu ki, eger arkadasimizin bu derece sikayeti var ise yine de bir formul uretmeye calisilabilirdi.

Şu an size bu yaziyi yazarken baktigim panel samsung. Her ilk açışımda, ledlerin yaydigi isi kaynakli genlesen barlar trilik tik tik yapar ama 5 saniye sonra ses kalmaz. Enteresandir ki kapattigimda duymam bu sesi. Belki de dalip gidiyorum ondandir zira hep izleyerek uyurum vs.

Şunu da belirtmek isterim ki mutlaka kalite faktorude vardir belki. Eger bu sikayetlerin orani yuksek ise fabrikaya bildirmek lazim. Yok sadece belli bir uretimde var ise yine bildirmek lazim.

Seri numarasi paylasilabilirse sistemsel kontrollerini de saglar, yapabilecek bir sey var mı bakariz

• Ado kullanıcısına yanıt
    Selamlar @ado hocam Sesler az değil sanki televizyon gergin kapatılmış toplanırken,vidaları gevşetmeyi denedim,arka kapakla duvar arasına köpük sıkıştırdım ama sesler kesilmedi, sanırım sesler arka kapaktan daha fazla geliyor.
    Yardımcı olabilirseniz benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar da çözüme kavuşur.
    Seg Model NO: 48 SNB8500 3D SMART SLIM LED TV
    -SN:7539103 600257 PNL:23232763
    10101924 1602 VPAZ:20271582
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Neden aynı sesler aynı paneli kullanan Sharp 60" TV' imden gelmiyor?

yakaladım seni :)

TuVNeRa=> SHARP LC60LE652E 60' 152 cm 3D SMART LED TV (15.1.2014 20:37:35)
    2,5 aylık Sharp LC60LE740 TV durup dururken bozuldu ve birkaç saat önce servis gelip götürdü. Ne zaman döneceği de belli değil.
    Almayın, aldırmayın
  • slvmsstr kullanıcısına yanıt
    Tamamdır Seri no yu aldım. Ben gerekli bilgilendirmeleri yapacağım lakin öncelikle siz bu esnada müşteri hizmetlerini arayarak bu seslerin gittikçe çoğaldığına dair bir arıza kaydı açtırın. ( 08502224123 )

Yalnız tv yi alıp götürecekler bilginiz olsun.
  • Bu televizyonun sharp panelli olduğunu söylemiş idi bir arkadaş geçmş sayfalarda,bilgisayara bağlayınca ekranda sharp çıkmış yazı olarak,tv panelinin üreticisini öğrenmek için millet göbek çatlatıyor bilgisayara bağlamakla oluyormu bu iş böyle kolay,ben sharp olcağını zannetmiyorum ayrıca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Çok sayıda kullanıcı adı var, bazı başlıklarda kendisiyle dalaşan da kendisi :/

• Merhaba

İst. Avrupa Yakası tarafında satmak isteyen olursa özelden bana ulaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

2,5 aylık Sharp LC60LE740 TV durup dururken bozuldu ve birkaç saat önce servis gelip götürdü. Ne zaman döneceği de belli değil.
    Almayın, aldırmayın

Siz aynaya bakıp selfie yakalayın neşenizi bulun

• quote:

quote:

quote:

Almayın, aldırmayın

selfie icin aynaya bakmak gerekiyormuydu kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

quote:

quote:

Almayın, aldırmayın

selfie icin aynaya bakmak gerekiyormuydu kardeş

Ön kameram yıpranacağına aynam yıpransın matığında ayna gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansermo -- 18 Mart 2017; 20:13:17 >

• @ado hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler,arıza kaydını hemen açtırıyorum,çözüm bulabilirsek aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da çözüme kavuşur.
  • Verdim siparişi N11den 2475e geldiçekle . 85de wpuan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

Verdim siparişi N11den 2475e geldiçekle . 85de wpuan .

Çekle mi o fiyat?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enemy

Verdim siparişi N11den 2475e geldiçekle . 85de wpuan .

Çekle mi o fiyat?

evet 2575di 100 tl çek 2475
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.