Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dahili uydu alıcısı 4k diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    dahili uydu alıcısı FHD. 4K trtyi oynatmiyor.

• Arkadaşlar tv yi ilk alan benim burda ama tv de 3 cm capında bİr bulutlanma olustu, musteri hizmetleri fabrika ya göndermemi istedi ancak elimde kutusu yok attım malesef, izmirde olupta kutuyu bana gececi olarak verebilecek bir yardımsever arkadas varımdır acaba, ben gelip alırım sonraa geri bırakırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutlanma durup dururken mi oluştu. Bir darbe sonucu oluşmamıştır sanırım.

Bu tvyi almayı çok istiyorum ama buna benzer ekranda, panelde ileriki zamanlarda durup dururken sorunların yaşanma olasılığı fazla mıdır acaba, yoksa sizinki bir şanssızlık mıdır. Geçmiş olsun bu arada umarım sorununuz düzeltilir.

İki hafta içinde bu boyutlarda bir tv almam gerekiyor. Diğer alan arkadaşlarda buna bezner sorunlar yaşayanlar oldu mu acaba.
  • Hocam muhtemelen alırken vardı, farkına sonradan vardım çünkü baya dikkatli bakmak gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en uygun fiyata nereden alabiliriz birkaç gün içinde almayı istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Epey
    Awox S65165YK2 (8680998011404) Televizyon
    http://www.epey.com/televizyon/awox-s65165yk2.html

genelde buradan fiyat kontrolü yapıyorum. belki işinize yarar.

• urun.n11.com
    Televizyon Fiyatları ve LCD TV, OLED TV, 4K TV Kampanyaları - n11.com
    http://urun.n11.com/lcd-tv/vestel-techwood-140-ekran-55twu800-4k-smart-ultra-hd-uydu-alicili-P194860136

bunu kullanan varmı bu nasıl

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/techwood-55twu800-tavsiye-eder-misiniz--121836236

burdan bir fikir edinebilirsiniz Ado hocam da cihazda ne olup ne olmadığını belirtmiş linkte
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

http://www.epey.com/televizyon/awox-s65165yk2.html

genelde buradan fiyat kontrolü yapıyorum. belki işinize yarar.

Ürün heryerde bu isimle listelenmiyor, fiyatları öğrenmede sıkıntı yaratır bu şekilde baktığımızda :)

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Aşağıdaki fiyat bulabildiğim en uygun fiyat şuan bir ara 2500tller konuşuluyordu. Bu fiyatlara bulamaz mıyız tekrardan.

• Merhaba Arkadaşlar,

Sizin yorumlarınızı okuyarak sonunda Awox 65 inç TV satın aldım. Ankaradan bayisinden gidip aldım. Toplam bana maliyeti 2750 liraya geldi.

Şimdi size birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

1. HDMI üzerinden bağladığımda 1920x1080 60p görüyor en fazla. Bilgisayar'ın çözünürük gösterdiği kısmında da maks 1920x1080 yazıyor. Benim mi bir hatam var yoksa panel 1080p mi?

2. Kablosuz görüntü aktarımı için bir cihaz almak istiyorum AWOX 65 ile uyumlu olabilecek bir tavsiyeniz var mı? (Kablosuz aktarım yapabilecek smart tv dongle veya mini tv bilgisayarlar gibi çözümler de uygundur)
    Görüntüyü bilgisayardan özellikle sunum yapmak için aktarmak istiyorum. (Telefon ve tablet önceliğim değil)

Ek olarak: Son serilerde çok fazla panel problemi çıkıyor 3 defa değişime gittik en son gidişimizde bir önceki seriden verelim dediler hatasız çıktı bilginize

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rekfuh -- 10 Temmuz 2017; 21:22:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rekfuh

Merhaba Arkadaşlar,

Sizin yorumlarınızı okuyarak sonunda Awox 65 inç TV satın aldım. Ankaradan bayisinden gidip aldım. Toplam bana maliyeti 2750 liraya geldi.

1. HDMI üzerinden bağladığımda 1920x1080 60p görüyor en fazla. Bilgisayar'ın çözünürük gösterdiği kısmında da maks 1920x1080 yazıyor. Benim mi bir hatam var yoksa panel 1080p mi?

2. Kablosuz görüntü aktarımı için bir cihaz almak istiyorum AWOX 65 ile uyumlu olabilecek bir tavsiyeniz var mı? (Kablosuz aktarım yapabilecek smart tv dongle veya mini tv bilgisayarlar gibi çözümler de uygundur)
    Görüntüyü bilgisayardan özellikle sunum yapmak için aktarmak istiyorum. (Telefon ve tablet önceliğim değil)

Ek olarak: Son serilerde çok fazla panel problemi çıkıyor 3 defa değişime gittik en son gidişimizde bir önceki seriden verelim dediler hatasız çıktı bilginize

1-diğer hdmi yuvaları üzerinden deneyin.
    2-apple tv öneririm, kendim kullandığım için

ankara'da nerede bayisi?

• Tekrar Merhabalar,

1. Denedim ancak bilgisayar sürekli 1080p olarak görüyor sanırım aradaki mini HDMI kablosu yetersiz kalıyor. Şimdi USB ile deneyeceğim.

2. Apple TV ile window bilgisayar ile görüntü paylaşımı yapabiliyor muyuz? Zira bütün cihazlarımız windows.

Bayisi ise Siteler girişte.
    http://www.artiltd.com/

Teşekkürler
  • rekfuh R kullanıcısına yanıt
    Hdmi 1 4k çözünürlük destekliyor. Diger hdmi larda 1080 sanirim.

ben bu cihazda KII pro android tv box(4k destekli uydu alicisi) kullaniyorum. Hem uydu alicili hem android miracast ilede kablosuz yayin yapabiliyorum telefonumdan tv ye. Smart tv derdimde olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rekfuh

Merhaba Arkadaşlar,

Merhaba, önceki seri sonraki seri olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba ?

• Arkadaşlar selamlar bir arkadaşıma bu Tvden aldık. Ölü piksel hiç yok. Cihazda çizik çatlak kırık darbe hiçbirşey yok.

Ama maalesef clouding dediğimiz bulutlanma sorunu mevcut. Normalde bu bulutlanma tam siyah ekranda ve tam karanlık odada bariz belli olması gerekirken maalesef arkadaşıma denk gelen üründe bilgisayara bağladığımızda Tvyi masaüstünde tam beyaz ekran yaptığımızda da bu sorunların oluştuğunu gördük. Görüntü hareketliylekn yani ekranda bir film oynarken farketmiyorsunuz. Ama mesela bembeyaz internet sayfalarında veya windowsta pencerelerde gezerken belli olmakta maalesef.

Yani ekranın arkasındaki plastik kasanın panele fazla baskı yapmasıyla oluşan banding clouding flashlight benzeri efektlerin hepsi mevcut. Çok rahatsız etmiyor çıplak gözle ama yine de oradalar :) Fotoğraf makinesiyle daha iyi belli olmakta.

Acaba diğer kullanan arkadaşlarda da bu sorunlar mevcut mu. Mutlaka az da olsa vardır sonuçta oled değil bu tvler. Ama nekadar mevcut. Zira 8000tllik samsung tvlerde bile bu sorunlar minimal de olsa mevcut oluyor.

Tv n11den 3gün önce alındı. İade veya değişim yapılmaya çalışılsa nasıl bir yol izlemek gerekir. Fabrikayla mı yüzgöz olmak lazım zira n11deki satıcı ürünün satışını kapatmış stokları bitmiş sanırım. Fabrikaya gönderilse ürünü değişim mi yaparlar onarır göderirler mi. Yukarıdaki bir arkadaş eski üretimlerde bu sorunlar yok demişti. Bunu nasıl öğrenebiliriz fabrikaya söylesek dilimizden anlarlar mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 18 Temmuz 2017; 14:59:6 >

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Orjinal kutusu ve diger aksamlari herhangi bir zarar gormediyse n11 uzerinden 14gun icinde yanipmiyorsam iade / değişim yapabilirsiniz. Değişim isterseniz satıcıda cihaz yoksa belki sıkıntı olabilir. İsterseniz awox musteri hizmetleri yada fabrikası ile gorusup bilgi alışverişi yapin. Kendileri cihazi fabrikaya göndermenizi isteyebilir. Ama yok ben bir kere killandim parami istiyorum derseniz n11 uzerinden siparislerinize giderek iade talebi acin ve oradaki yonlendirmelere gore isleminizi tamamlayin

• Awox'un bu modelini satınalan ve kullanan arkadaşlarımız var aramızda, acaba sizde de böyle problemler yaşandı mı? Yaşanıyor mu? Bilgi verir misiniz? Ve N11'den alan arkadaşım hangi mağazadan satınaldığını yazabilir mi? Yaşadığı problem dikkatimi çekerse benimde aklımda yer eder, memnun bile olsam artık gözüme batar.. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar selamlar bir arkadaşıma bu Tvden aldık. Ölü piksel hiç yok. Cihazda çizik çatlak kırık darbe hiçbirşey yok.

Ama maalesef clouding dediğimiz bulutlanma sorunu mevcut. Normalde bu bulutlanma tam siyah ekranda ve tam karanlık odada bariz belli olması gerekirken maalesef arkadaşıma denk gelen üründe bilgisayara bağladığımızda Tvyi masaüstünde tam beyaz ekran yaptığımızda da bu sorunların oluştuğunu gördük. Görüntü hareketliylekn yani ekranda bir film oynarken farketmiyorsunuz. Ama mesela bembeyaz internet sayfalarında veya windowsta pencerelerde gezerken belli olmakta maalesef.

Yani ekranın arkasındaki plastik kasanın panele fazla baskı yapmasıyla oluşan banding clouding flashlight benzeri efektlerin hepsi mevcut. Çok rahatsız etmiyor çıplak gözle ama yine de oradalar :) Fotoğraf makinesiyle daha iyi belli olmakta.

Acaba diğer kullanan arkadaşlarda da bu sorunlar mevcut mu. Mutlaka az da olsa vardır sonuçta oled değil bu tvler. Ama nekadar mevcut. Zira 8000tllik samsung tvlerde bile bu sorunlar minimal de olsa mevcut oluyor.

Tv n11den 3gün önce alındı. İade veya değişim yapılmaya çalışılsa nasıl bir yol izlemek gerekir. Fabrikayla mı yüzgöz olmak lazım zira n11deki satıcı ürünün satışını kapatmış stokları bitmiş sanırım. Fabrikaya gönderilse ürünü değişim mi yaparlar onarır göderirler mi. Yukarıdaki bir arkadaş eski üretimlerde bu sorunlar yok demişti. Bunu nasıl öğrenebiliriz fabrikaya söylesek dilimizden anlarlar mı.

5 yıl kadar önce aldığım Toshiba marka led tv'de de ışık sızması var, önce aldığıma pişman olmuştum, tv'ye her baktığımda görünmese bile o ışık sızmasını gözlerim arar olmuştu, sonra araştırdım ki her led tv'de oluyormuş bu. Tv'yi değiştirseler bile verecekleri olan tv'de daha farklı boyutta ışık sızması olabilirdi. Bence tek problem buysa önemsemeyin derim, hayırlı olsun..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.