Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Aynen Tvnin kalmasına karar verildi. Zira geri göndermek işlemlerle uğraşmak falan istenilmedi. Fotoğraflarda göründüğü kadar olmasa da evet ışık sızması ve banding problemi mevcut. İşin ilginç yanı siyah ekran çıplak gözle bakıldığında süper yani tam siyah. Sadece fotoğraflarda net görülüyor ışık sızmaları.

Tvnin başka da bir problemi mevcut değil ölü piksel gibi. Diğer marka ve pahalı led tvlerde de bu problemler oldukça fazla. Maalesef led tvlerdeki kronik sorunlarından bazıları bunlar.

Gerçekten şık büyük ve oldukça uygun fiyatlı bir tv. Şuan 1080pde görüntü alınıyor. Yakın zamanda 4k görüntü alıp denemeyi düşünüyoruz bakalım. Bu arada watt ölçerle Tvyi test ettik anlık olarak 155-165 watt arasında bir tüketimi mevcut. Yani cihazın üzerinde yazan enerji tüketimi doğru ve oldukça makul bir değer.

• bu üründen almayı düşünüyorum en uygun nerede bulabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

bu üründen almayı düşünüyorum en uygun nerede bulabilirim.

• exponent kullanıcısına yanıt
    nasıl peki hocam memnunmusunuz cihazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 30 Temmuz 2017; 22:33:37 >
  • Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Ben almadım, sadece yardımcı olmak istedim. 2799 liraya n11 de de var. Çekti banka puanıydı derken 2500 e alabilrsiniz.

• exponent kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim . malesef kredi kartı kullanmiyorum , bankamatik kartina neden yapmazlar bu sekilde avantaj , her yerde ayni kredi kartina belmem ne kadar indirim. ☺️. eskiden pesin parada yaparlardi indirim simdi kiredi kartlarına ☺️

• uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum ve sonunda abime az önce bir tane sipariş verdim.2800 tl olandan 150 tl çek ve 75 tl çip para ile satın aldık.umarım bir sıkıntı ve sorun yaşanmaz ve güzel güzel kullanmak nasip olur.yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.ürün gelince bende buradan yorum yapacağım kısmetse.
  • arkadaslar ilk defa internetten böyle büyük bir ürün almayı düşünüyorum, acikca korgoda hasar görür diye korkuyorum, ben gaziantepde ikamet ediyorum . urun korgoda kirik veya hasarli gelse kimle muattap oluyoruz , kargomu saticimi? böyle bir durumda beni cok uğraştırirlarmi?

• bu televizyonu alan arkadaşlar açıkçası bir soundbar almayı istiyoruz. Acaba bu üründe ki ses çıkışları hangi tip oluyor yani alacağımız herhangi bir marka soundbar için bu sorun teşkil eder mi. bağlantı noktalarına göre mi ürün almlıyız yoksa her tip bağlantı bu tv de mevcut mu.Cevaplarınız önemli çünkü tv bugün yarın gelecek.
  • quote:

arkadaslar ilk defa internetten böyle büyük bir ürün almayı düşünüyorum, acikca korgoda hasar görür diye korkuyorum, ben gaziantepde ikamet ediyorum . urun korgoda kirik veya hasarli gelse kimle muattap oluyoruz , kargomu saticimi? böyle bir durumda beni cok uğraştırirlarmi?

hocam kargoda ezik filan varsa teslim almıyorsunuz servisi arıyorsunuz o açıyor (50TL)kuruyor sorun varsada rapor tutuyotr aldığınız yere geri gönderiyorsunuz yenisi geliyor benimki öyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

quote:

arkadaslar ilk defa internetten böyle büyük bir ürün almayı düşünüyorum, acikca korgoda hasar görür diye korkuyorum, ben gaziantepde ikamet ediyorum . urun korgoda kirik veya hasarli gelse kimle muattap oluyoruz , kargomu saticimi? böyle bir durumda beni cok uğraştırirlarmi?

hocam kargoda ezik filan varsa teslim almıyorsunuz servisi arıyorsunuz o açıyor (50TL)kuruyor sorun varsada rapor tutuyotr aldığınız yere geri gönderiyorsunuz yenisi geliyor benimki öyle oldu.

teslim almayıp ne yapıyoruz, kargocuyu kapıda mı bekletiyoruz servis gelene kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Orijinalden alıntı: enemy

quote:

teslim almayıp ne yapıyoruz, kargocuyu kapıda mı bekletiyoruz servis gelene kadar?

geri yolluyorsunuz hocam kutuda ezik var deyip yenisini istiyorsunuz yoksa bozuk çıakrsa sorumluluğu almış oluyorsunuz.
    kutu sağlamsa her yerine bakın ozaman servis açar arızalıysa rapor tutar geri yollarsınız.

panel çok büyük kırılma ihtimali çok fazla benim ilk tv kırık geldi değiştirdiler ama stresli birkaç gün geçirdim açıkçası.

• enemy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ozaman ben Gaziantepde iken almam daha mantıklı, alip ailemin evine kargolatacaktim , onlar yasli insanlar ugrasamazlar .Benim olmam sart kargo geldiginde bu durumda .

saygilar .

• Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar bende bu tvden almayı düşünüyorum fakat birbirimize yardımcı olabilir miyiz? Resimlerini yayınlar mısınız tvlerinizin?

• Hiç kullanan yokmu yav.?

• tkar kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum...
  • Bende sizi arıyordum Sizden ricam resimlerini koyabilir misiniz?

tvbox baglamistim cihaza belki fikir verir

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl

Cihazin kendi uydu alicisi Fhd 4k degil

4k oynatabilmek icin 4k oynatan bir cihazin hdmi 1 baglanmasi gerekiyor.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Resimler için teşekkür ederim aydınlatıcı oldu. Videoyu da önceden izlemiştim

cok kaba bir kasasi yok. tvde ne beklediginiz onemli. ben cok ekstra tv de bir beklentim olmadığı icin buyuk ekran bisi olsun istedigimden e o donem fiyatı uygun olup ihtiyacim oldugundan aldim. bulutlanma ve ışık sizmasi sanırım az cok herkeste yada her marka modelde oluyor onemli olan seyrederken cok goz yoracak barizlikte olup olmadigi. bir arkadasimiz da bir kahvehane için almisti. herseydn onemlisi ne alirsaniz alin icinize sinsin

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.