Şimdi Ara

AWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİK
    --AWOX Mutfaklar için ideal olan tvyi 2015'in 12. ayında aldım yazlıkta kullanmak için ancak geçen yaz pek verim alamadık 55 ekran tüplü tvden sonra ufak geldi. Büyüğünü almak için satıyorum. Tv için istediğim ücret 250 (Ben 370'e aldım)
    --Samsung Memo Pad 7 Tabletide İpad almak için satıyorum hiç bir çiziği kırığı sıkıntısı yoktur. Onuda 370 TL'ye aldım 250 TL istiyorum.
    --Joyistik pcde futbol oyunu oynarım diye aldım ancak hiç kullanmadım. Boşuna durmasın diye satıyorum. İstediğim fiyat 5 TL.
    --Fotoğraf makinesi Samsung 8.1 mp'dir. Ürünü yıllarca kullandım. Artık ihtiyacım olmadığından satıyorum. Şarjlıdır pilli değildir. Cd'si, kılıfı, pc bağlantı kablosu, şarj adaptörü herşeyi mevcuttur. Onun içinde istediğim ücret 100 TL.

Kocaeli Karamürsel ilçesinde yaşıyorum. İsteyen gelip görüp alabilir. Halı ihtiyacı olan öğrenci veya bekar arkadaşlar varsa iletişime ayrıca geçebilirler benimle. Saygılarımla.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• AWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİK
    AWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİKAWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİKAWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİKAWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİKAWOX TV - ASUS TABLET - SAMSUNG FOTO MAK. - PC İÇİN JOYİSTİK

• tv kaç ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe4321

tv kaç ekran

22 inç

• Satış devam etmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.