Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
59.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam merhaba root linki kırılmış tekrar atarmısın
  • frolbel43 kullanıcısına yanıt
    root linki olan varsa atabilirmi
  • rootlamam lazım link yenilermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

Root dosyasinin link silinmis yenileyebilirmisinjz ?
    https://www.mediafire.com/file/nvv37p1dmbdku00/ROOT_DINOBOOT4K.zip/file ÇOK ARADIM BU PROGRAM İLE ANLATILAN ŞEKİLDE OLUYOR KOLAY GELSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: frolbel43

https://www.mediafire.com/file/nvv37p1dmbdku00/ROOT_DINOBOOT4K.zip/file ÇOK ARADIM BU PROGRAM İLE ANLATILAN ŞEKİLDE OLUYOR KOLAY GELSİN

Alıntıları Göster
    Hocam kisaca anlatirmisin nasıl yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sweet81 S kullanıcısına yanıt
    TV'yi rootlamak çok kolay, aslında TV zaten rootlu fakat bir kaç dosyayı yüklemeden bunu arayüzde kullanamıyoruz. Aşağıda bağlantısını verdiğim Root dosyasını indirin ve aynı ağda bulunan TV'nizi Ip adresini girin. Yükleme tamamlandıktan sonra CMD ekranını kapatmayın. Uygulamalar kısmına SuperSU gelecektir. SuperSU programını açın ve Su kodunu "normal" şekilde güncelleyin. İlk denemelerde hata verebilir 1,2 denemede olacaktır. Su kodu güncellendi uyarısını gördükten sonra geri tuşu ile programdan çıkın ve TV'yi kumandadan kapatın, CMD ekranını da kapatabilirsiniz. TV'nin rootlanmıştır.
    direk böyle yaptım hocam televizyonu açtım herhangi bi kanala getirdim bilgisayardan bu işlemi yaptım istersen özelden numaramı bırakayım bişey olursa sor
    sagol kardesim hallettim
  • Arkadaşlar tvnin stereo kulaklik cikisindan son zamanlarda sol tarafindan ses alamiyorum sagdan ses var yardimci olacak varmi? Tşk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bluetoht kulaklık satın aldm.Bu tv'de kullanabilir miyim?
  • Arkadaşlar bu tv ye hem google play hemde başka sitelerden apk yüklenebiliyor mu.Android sürümü nedir.Ekran yansıtma mevcut mu.Performansı yeterli mi.Sorularaıma cvp veren bir arkadaş olursa sevinirim

• Apofis10 A kullanıcısına yanıt

apk yüklenebiliyor sıkıntı yok bazılarında uyumsuzluk olabilir ama uygulama ile alakalıdır.

Android sürümü hatırlamıyorum ama 8 olması lazım, ekran yansıtma mevcut herhangi bir sorun yok.

Performans göreceli bir kavram ancak benim şahsi görüşüm yeterli.

• Teşekkürler

• Beyler digital ses çıkışıni kullanan var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar netfix 1080p izleyebilecegim versiyonu var mi acaba?

yapamıyorum yardım lütfen

cmd ekranında nasıl bir komut yazıyorsunuz ki bu programı yükleyip root atıyorsunuz. lütfen yardım edin takıldım kaldım. daha önce yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. bir takım dosyaları sildim ve bu arada root ile ilgili silinenlerde oldu. şimdi smart youtube gibi çalışmayan programlarım var. webview silmemi istiyor. chrome olmadan olmaz diyor. root chek ettiğimde bozuk root uyarısı veriyor. sanki root yaparsam düzelecek ama burda takıldım. 533 566 7575

yapamıyorum yardım lütfen

cmd ekranında nasıl bir komut yazıyorsunuz ki bu programı yükleyip root atıyorsunuz. lütfen yardım edin takıldım kaldım. daha önce yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. bir takım dosyaları sildim ve bu arada root ile ilgili silinenlerde oldu. şimdi smart youtube gibi çalışmayan programlarım var. webview silmemi istiyor. chrome olmadan olmaz diyor. root chek ettiğimde bozuk root uyarısı veriyor. sanki root yaparsam düzelecek ama burda takıldım. 533 566 7575

• kw oral K kullanıcısına yanıt

üstat hangi aşamada takıldın yardım etmeye çalışayım

• sweet81 S kullanıcısına yanıt

Tv yi ilk aldığımda kendi orjinali yerine beyaz renkli netflix uygulamasını indirmiştim. O uygulamayı açınca bu uygulama uyumlu değil hatası veriyordu. Sonra aptoide de bir uygulama bulmuştum. O yazıyı altediyordu root yapmadan. Geçenlerde bir hatadan dolayı yanlışlıkla sildim uygulamayı ve şu an o apk yı bulamıyorum. Acaba elinde olan var mıdır?

root yapmak için en başında kaldım. daha önce yapmıştım fakat şu an hatırlamıyorum. cmd ekranında tv ile bağlanıp su programı yüklenirdi ama o komutu ve programı bulamadığımdan mıdır bilemiyorum. anlatırsanız çok sevinirim. telefonla da iletişim kurabilirsiniz. bir önceki mesajımda var

• kw oral K kullanıcısına yanıt

üstat önce tv yi ve bilgisayarı aynı internete bağlanman lazım sonra tvnin ıp adresini bulman lazım onun için direk modemin arayüzünden bakabilirsin orda gözükür en önemli kısım bu geri kalan işlemleri ilk yazdıgım gibi yap programı aç gelen ekrana tvnin ıp adresini yaz tv ye program yüklenir onun modunu normale getir gene takıldıgın yer olursa yazarsın

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.