Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
59.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14 ay sonra tekrar led barlarımız yandı, tam da bayram öncesiydi, çocuk falan evde, resmen perişan olduk. O zaman kaç katı fazla vermeyeyim diye almadığım Samsung TV için şu an kafalarımı vurasım var, keşke alsaydık.

• link bozulmuş yeniden yükleme yapar mısınız sizde ki romu tavsiye formda ki işe yaramıyor ?

• link bozulmuş yeniden yükleme yapar mısınız sizde ki romu tavsiye formda ki işe yaramıyor ? lütfen elinde awox u5600str ilk yazılımı olan gönderebilir mi?

• Arkadaşlar daha önce kumanda sorunu yaşayıp yeni kumanda alan oldu mu ? Kumandamiz kırıldı 3-4 adet olabilecek kumanda aldım fakat hiçbiri çalıştırmadı.Önerebileceginiz kumanda var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araknafobie A kullanıcısına yanıt
    Eski kırık kumandayı götürüp ona göre alın. Ya da akıllı kumanda alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kapisiz kullanıcısına yanıt

Kırık kumanda ile gittim 3 tane ayrı dükkanda bulamadık benzer aldım fakat çalıştırmadı.sonra akıllı kumanda aldım tvyi tanıttım fakat her seferinde başa aliyor tekrar ayar yapmam gerekiyor sinir bozucu bir durum oldu.

• bu uğursuz awox tv geçen sene miydi neydi 2 yıl garanti biter bitmez müzmin ledbar arızasıyla karanlığa gömülmüşdü

okuduğum yorumlara baktım da hem çok masraf hem de 6 ay geçmeden yine ledbar arızası git gel keşmekeş sinir stres yaşamamak için başımdan attım memlekette mezarlıkta yatıyor bu lanettayn awox hakkımızı helal etmiyoruz

• 3. kere led bar yanmasıyla tekrar konuyu yeşillendiriyorum. Var mı arttıran?

• Benim de ikinci kez led sorunu oluştu. Ekranda ses var görüntü ise yok denecek kadar az... Ama akşam tekrar denedim çalıştı cam gibi çok güzeldi. Bu sabah yine aynı sorun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapisiz -- 10 Mart 2024; 0:46:47 >
  • Bu sürekli LEDbar arızası yapan kör zombi awox TV ile daha başka ne yapılabilir arkadaşlar?

Arkasındaki soket çıkışları ile
    duvar projektörüne veya
    başka bir şeye takılarak kendin yap tipi
    dahiyane keşifler ile modifikasyonla herhangi bir şeye dönüştürülüp mü

veya bu zombi avox TV'den farklı bir şeyler yapılabilir mi ki?

Memlekette necevherler var :
    YouTube'da görünüyorlar tuhaf tuhaf şeyler yapanlar bile oluyor ama

Dahiyana bir buluş ve modifiye olursa
    duyarsam awoxu mezarından çıkaracağım.

Baktım burada çıt yok
    YouTube'daki ustaTV kanalındaki o iki cengaver ustaya soracağım

• Aslında anakart değişimi yapılabilir.

• vitriol kullanıcısına yanıt

Tavsiyeforumu muydu tam hatırlayamadım orada ki ustalar belki bu konuda bir şeyler diyebilirler yoksa bir daha ki led bar arızasında bende televizyonu parçalayıp çöpe atacağım.

• damn2u kullanıcısına yanıt

led barlarım hiç patlamadı arka aydınlatma 50 de kullanıyorum.youtube için smarttubenext ip tv için tivimate.ethernet kablosu takılı dahili uydusu hala çalışıyor(evet kanal bulamıyor veya liste sapıtabiliyor şimdi androidboxlara uydu aparatıda bağlanıyor ordan kullanılabilir).hoperlörleri patladı kendim değiştirdim digital ses çıkışına 5+1 bağlı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman_91 -- 16 Eylül 2024; 12:48:7 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.