Şimdi Ara

AX53 Wİ-Fİ 6 routeri TP-LINK EX530v routere kablosuz bağlama konusunda yardıma ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

o da var di mi. kurcalayacaksın artık AX53 Wİ-Fİ 6 routeri TP-LINK EX530v routere kablosuz bağlama konusunda yardıma ihtiyacım var. ama ben wan'ı lan yap derim. ha hatırladım ya, köprü modu da var. başka da bir şeyi yok.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Eşleştirmeye çalıştım ama olmadı.

AX53 Wİ-Fİ 6 routeri TP-LINK EX530v routere kablosuz bağlama konusunda yardıma ihtiyacım var.
  • hocam merhaba tp-link supporta eriştiğimde EX530v router'ı güncellediğiniz zaman easymesh özelliğinin geleceğini, Archer AX53 modeli ile kablolu bir şekilde easymesh kullanabileceğimizi söylediler. Bugün AX53 satın alın deneyeceğim sizi de bilgilendirmek istedim.

• feartrojen F kullanıcısına yanıt

Beni çok uğraştırdı ,yordu hocam AX53 bugün sattım.Huawei ax2 ve xiamio mi router 3 var.Kablosuz ağı 2 dk buluyor, yan odada kablosuz olarak kullanıyorum.Bugün Huawei ax3 aldım.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

huawei ax3'e bakayım dedim ama bunun da tp-link gibi farklı versiyonları varmış. sen hangisini aldın?

* huawei ax3 dual core ws7100

(gigahome dual core 1,2ghz / 128mb ram / 80 mhz / 2 çekirdek)

* huawei ax3 quad core ws7200

(gigahome qual core 1,4ghz / 256mb ram / 160 mhz / 4 çekirdek)

* huawei ax3 pro ws7206

(hisilicon lingxiao quad core 1.4ghz / 256mb ram / huawei share / nfc hızlı bağlantı)

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

huawei ax3 dual core ws7100

(gigahome dual core 1,2ghz / 128mb ram / 80 mhz / 2 çekirdek) olanından 2 tane aldım.Diğerlerinden de satanlar var ama anlaşamadım.

Huawei ax3 nün arayüzü güzel, ayarlar kullanımı vs çok kolay.1 tanesi direk ont ye bağladım.Çalıştı.Diğerinide oturma odasına kablosuz koydum.Gayet güzel.Ama tv+ çalışmadı.Tekrar TP-LINK EX530v takdım.EX530v nin stabilliği,wifi çekimi vs gayet güzel memnumum. Tek başına evde çekmeyen alan kalmadı.Ben oturma odasındaki wifi ve eternetle pc deki hızı artırmak için arayış içerisindeyim.Pc de eternetle 690-695 mbps leri gördüm.Gayet iyi.Sıra kablosuz hızı ayarlamaya geldi.

AX53 Wİ-Fİ 6 routeri TP-LINK EX530v routere kablosuz bağlama konusunda yardıma ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Aralık 2024; 12:0:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.