Şimdi Ara

AXA SİGORTADAN UZAK DURUN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde aynı olay başıma geldi park halinde vurdular aracım ticari araçdı normalde ticari araçlara 7 gün yerine araç veriliyordu genel merkez'e rica ettik konuştuk ücret ödemeden 1 ay verdiler aracımda 1,5 ayda tamir edildi araç 13000 tl hasarlı idi ben gayet memnun kaldım.
  • neyse ben sizin gibi müşterileri çok gördüm szinle daha fazla uğraşıpta zamanımı harcayamam değmiyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Öyle yada böyle bütün sigorta şirketleri böyledir.Tek amaç , sigortalarını bizden yapsınlar ama başlarına bir iş geldiğinde başka kapıya gitsinler.

Paraları bayılırken iyiydi ama değil mi ...? Böyle düzene yazıklar olsun , kasko yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert.Başına bir gün bir şey gelse arkanda kasko şirketinin olup olmadığından şüphelisin e madem biz neden kasko yaptırıyoruz hala bilemiyorum.

Ben bunları söylüyorum ama benim de trafik sigortam , Axa Sigortadan bu da ayrı bir ilginçlik ..

Valla bileydim böyle olacağını axadan kasko ve sigorta yaptırmazdım... Daha geçen hafta yaptırdık...

• quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Öyle yada böyle bütün sigorta şirketleri böyledir.Tek amaç , sigortalarını bizden yapsınlar ama başlarına bir iş geldiğinde başka kapıya gitsinler.

Paraları bayılırken iyiydi ama değil mi ...? Böyle düzene yazıklar olsun , kasko yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert.Başına bir gün bir şey gelse arkanda kasko şirketinin olup olmadığından şüphelisin e madem biz neden kasko yaptırıyoruz hala bilemiyorum.

Ben bunları söylüyorum ama benim de trafik sigortam , Axa Sigortadan bu da ayrı bir ilginçlik ..

Valla bileydim böyle olacağını axadan kasko ve sigorta yaptırmazdım... Daha geçen hafta yaptırdık...

Yine de öyle karamsar olmaya gerek yok.Allah göstermesin başımıza bırşey gelse illaki karşılayacaklar kapı gibi sözleşme var.Ama iste hemen hemen hepsi işi yokuşa sürüyor lanet olsun diyorsunuz bir zamandan sonra.
    Benim tanıdık bir arkadaşın başına geldi arkadaş gidip kasko yaptırmış yalnız sigorta acentesi police parasını almasına rağmen artık nasıl tarif ederim bilemiyorum sigorta parasını şirkete yollamamıslar.
    Yani arkadaşın elinde police var ama bu hiç bırşey ifade etmiyor.
    Hakikaten çok şanslı bizim arkadaş policeyi kaybetmiş aramış sigorta şirketini policemi kaybettim felan filan sistemden bakmışlar beyfendi sizin sigorta felan yok.
    Adam öyle anlıyor yani gitmiş acenteya gerisini siz tahmin edin artık :)
    Yalan dolan çok , dikkatli olmak gerek.Benden size tavsiye axa sigortanın müşteri hizmetlerini arayıp policemi kaybettim bir bakarmisin numarasına felan gibi bırşey söylerseniz onlar sistemden görürler içiniz rahat eder.
    Biz tanıdığa yaptırmamıza rağmen aradım sigorta şirketini kimseye güven kalmadı yapacak bırşey yok burası Türkiye.
    Mobilden yazıyorum anlatımda biraz karmaşık yazmış olabilir kusura bakmayın.
    Iyi akşamlar

• quote:

quote:

quote:

Yine de öyle karamsar olmaya gerek yok.Allah göstermesin başımıza bırşey gelse illaki karşılayacaklar kapı gibi sözleşme var.Ama iste hemen hemen hepsi işi yokuşa sürüyor lanet olsun diyorsunuz bir zamandan sonra.
    Benim tanıdık bir arkadaşın başına geldi arkadaş gidip kasko yaptırmış yalnız sigorta acentesi police parasını almasına rağmen artık nasıl tarif ederim bilemiyorum sigorta parasını şirkete yollamamıslar.
    Yani arkadaşın elinde police var ama bu hiç bırşey ifade etmiyor.
    Hakikaten çok şanslı bizim arkadaş policeyi kaybetmiş aramış sigorta şirketini policemi kaybettim felan filan sistemden bakmışlar beyfendi sizin sigorta felan yok.
    Adam öyle anlıyor yani gitmiş acenteya gerisini siz tahmin edin artık :)
    Yalan dolan çok , dikkatli olmak gerek.Benden size tavsiye axa sigortanın müşteri hizmetlerini arayıp policemi kaybettim bir bakarmisin numarasına felan gibi bırşey söylerseniz onlar sistemden görürler içiniz rahat eder.
    Biz tanıdığa yaptırmamıza rağmen aradım sigorta şirketini kimseye güven kalmadı yapacak bırşey yok burası Türkiye.
    Mobilden yazıyorum anlatımda biraz karmaşık yazmış olabilir kusura bakmayın.
    Iyi akşamlar

Anladım hocam sıkıntı yok yani kısacası kaskoyu yaptırdığınız şahıs ya da şahıslar sahte evrak düzenliyor.

• ayrıca poliçenizi tramer den de kontrol edebilirsiniz (internetten ücretsiz olarak)

hatta trafik sigortası da kontrol edilebiliyor
  • geçmiş olsun usta, ben de şunu sorayım yeni kasko sigortası 1 nisnada yürülüğe girecek ama bu konu başlığı yok, aşağıdaki linke cevap verebilecek var mı* yeni kasko mu pahalı şimdi yaptırsak mı?

http://www.habervaktim.com/haber/319070/1-nisan039da-yururluge-giriyor.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

ayrıca poliçenizi tramer den de kontrol edebilirsiniz (internetten ücretsiz olarak)

Nasıl yapacağız hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

ayrıca poliçenizi tramer den de kontrol edebilirsiniz (internetten ücretsiz olarak)

Nasıl yapacağız hocam?

http://www.sbm.org.tr/

online işlemlerden yapabilirsiniz
  • Ben şu işi bir türlü anlayamıyorum madem hepimiz iyi insanlarız niye içimizde ki pislikleri bir türlü temizleyemiyoruz. Şimdi çok basit bmr örnek vereceğim. Ahmet süt satıyor mehmet et satıyor hasan meyve satıyor. Herkes daha çok para kazanmak için sütüne, etine, meyvesine yabancı maddeleri dolduruyo ve satıyor sonra da şöyle mi düşünüyor ben sattıklarımla başkalarını zehirliyorum ama ben hep iyi temiz şeyler yiyiyorum n.. yiyiyorsun sen satınca karşındaki de sana senin ihitiyacın olanı katkı maddeli veriyori bir diğeri de katkılı satıyor hepimizin anlayışı kıt hepimiz aslında kendimizi zehirliyoruz kendi kendimizi ölüme mahkum ediyoruz ama bir gram anlayanımız yok. Etrafınıza bir bakın bakalım herkesin bir sorunu var birşeylerden dert yanıyor yada kimi kalpten kimi ciğer,böbrek yetmezliğinden kimileri de arabasını tamir edenin hatasından ölüyor kimi de sigortasını yaptırdığı adamın düzgün olmaması sebebiyle zarar ediyor. Hadi bakalım çıkın işin içinden biz başkalarını değil kendimizi kandırıyoruz. Ama hala akıllanmıyoruz beni kimse kandıramaz diyoruz. Hadi geçmiş olsun ey yüce Türk Milleti

• Ekmek parası yüzünden bu haldeyiz diyenler kötü olamaz olmaması lazım ekmek parası peşinde olanlar böyle şeyler yapmaz ne kendini ne de diğer insanları kandıramaz. Bu işi yapanlar ekmekten başka şeylerinde peşinde olan açgözlü insanlardır. Bu açgözlü insan sayısı da giderek artıyor ne Ahlak kalmış ne insanları düşünmek tek şey var Rabbena hep bana alırsın hep sana sonra da yaşın 40-50 olur göçer gidersin kefenine de doldurursun paraları, iyi bir insandı diye de anılmazsın bak bu kadar kazık attı insanları bu kadar dolandırdı ne oldu insan olamadı derler.
  • @KenMar

bizim bir abimiz vardı ve böyle durumlarda şu sözü kullanırdı "çünkü biz Türküz"

başkasına yaptığı kötülüğü hak görür

ama kendisine yapılan en küçük haksızlıkta ortalığı yıkar

evet biz gerçekten Türküz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 30 Mart 2013; 22:54:30 >
  • olabilir ama en büyük firmadır karalamayın hemen
  • 91 yılından bu yana AXA-OYAK (şimdi sadece axa) sigorta ile çalışıyorum, şimdiye kadar birçok hasar ödemeside aldım , sorun yaşamadım, ama acenteyi iyi seçmek lazım
  • BÜTÜN FİRMAYI KARALAMAK elbetteki haksızlık ancak hakkınızı tüketici hakem heyetinde arayabilirsiniz gerçekten birçok kez başvurdum ve hakkıyla da sonuç aldım sizde başvurun kesinlikle bu oyunlara kanmayın
  • Kasko yenileme zamanı yaklaştı, konuları karıştırırken kasko poliçesine sahip olduğum Axa ile alakalı bu konuyu buldum.

eskiden anadolu sigortada idim , Gayet de iyi adamlar , son fiyatta 200 TL fazla verince elim mahkum Axa ya geçtim. Mini onarımla alakalı bir kaç araştırmada arkadaşların yaptığı , müşteri aldatma ve ya algıda yanıltma koşulunu fark ettim ( 150 +KDV mini onarım sadece gelecek yıl Axa da kalırsan geçerli, yoksa hasar olarak Tramere kayıt yapıyorlarmış).

ve bu axa dan benimde midem bulandı.

Mini onarımı kullanan vatandaşa ise bir sonraki yıl , nasıl olsa ocağa düştü diye yüksek fiyat çekiyorlarmış.

Bende Sigortacılara ( aracı demiyorum , polemik yapmayın) pek güvenmem, hele Avukatlar tam kan emicilerdir.

Birde yukarıda atıp tutan kendini acenta olarak tanıtan ve ona buna dolaşan arkadaşa bir çif lafım var. Bence Klavye arkasından sigorta yaptıranlara saldırarak , sigorta sektörünü korumuş ve kollamış olmuyor, aksine küllü zarara sokuyorsun , umarım senin gibi bir aracı ile işim olmaz.

öncelikle hitap etme ve konuşma şeklini öğren sonra da müşteri lişkilerini geliştir.

Beni sevindiren ise burada yazılarını okuduğum bilinçli arkadaşların oluşu ve bilgi alışverişinin sağlıyı.

Çok güzel olmuş.

Denize düşen yılana sarılmasın , gitsin hakkını arasın , ortada bir sürü hak arama mekanizması var

sigorta icra komitesinden tut, sanayi bakanlığına kadar her tarafa şikayeti basın gitsin.

Bu arada ben sigortayı kime yaptırayım ? çok para verip yine anadoluya mı geçsem ?

• Hangi şirket sizin icin makulse oraya yaptırın cok fazla vermek le hersey mükemmel olmuyor malesef aksigorta allianz genel sigorta vs sirket ler var illa 2 sirket arasında gidip gelmeyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.