Bugün aldım ben de, nasıl özlemişim anlatamam.. Anılarım canlandı resmen.. Lise, falan, filan.. Acı, tatlı, ekşi, buruk, mutlu ne varsa..
Yahu forumda Axe'nin amma seveni varmış... Nedir bunun özelliği, koku güzelliği ve sözde afrodizyak etkisinden başka?
quote:
Orjinalden alıntı: vLkN!
işte bu o
mecidiyeköy de nerden buluruz acaba her yere baktım bi sonuç yok
Eskişehirde gören duyan haber etsin lütfen.Parfüm deodorant fark etmez
Dün aldım!!!Halen kokusu aynı değiştirmemişler süper Axe Africa halen üzerimde kokuyor müthiş kalıcı ve etkileyici...
arkadaşlar şimdi bu parfümü alırsak,yolda yürürken kokuyu alan kızlar gelip üstümüzemi atlıyo yani nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
arkadaşlar şimdi bu parfümü alırsak,yolda yürürken kokuyu alan kızlar gelip üstümüzemi atlıyo yani nedir?
yapma hocam ya daha neler
quote:
Orjinalden alıntı: 1717
quote:
ee daha nedir bu milletin africa tutkusu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 1717
quote:
ee daha nedir bu milletin africa tutkusu
koku etkileyici ama öyle atlamıyolar... yanından geçerken çok güzel koku filan derler ama atlama olmaz yani
Bu konu biraz daha artarsa açığa çıkacak sonuçları size söyleyim: Bu kokuyu tanıyan kızlar bu abaza bize birşey yapmadan kaçalım diyecekler, sakin olun biraz.
acayip merak ettim bugün çıkıp bakıcam
parfümü bulmAK FARZ oldu...
parfumu bulan arkadaşlarımız istanbul'dan buldularsa..
nerden aldıklarını yazarsa bize yardımcı olmuş olurlar...
olmassa kim üretiyosa söyleyin onla bağlantıya geçelim, foruma özel,turuncu şişede africa abazan mode on üretimi yaptırtalım
Bugün T-Shopa gidicem de para yok neyle alıcam bilmiyorum
Bulunamadımı hala şu parfüm
Neyse Beyazıtta aradığım kitabı ucuza bulursam belki alırım deo'yu