bu kızlara karşı afrodizyak etkisi yalan olmasın firma yetkilileri yaymasın bunu eğer öle bişeyse gayet zekice bir reklam amma satmışlardır
gittim sordum parfümeriye axe nin 2 tane parfümü varmış şu an piyasda biri dark temp. diğeride vice gidip bende dark alıcam yetti artık africayı ara ara bulamadım
Dark Temptationu mu tavsiye edersiniz yoksa Africa yı mı? İkisinden birini alacağım.
Şuanda Axe Vice ı kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Powermove
Dark Temptationu mu tavsiye edersiniz yoksa Africa yı mı? İkisinden birini alacağım.
Şuanda Axe Vice ı kullanıyorum.
2 side var bende deo su ama africa daha güzel tabi ama parfümü yok işte
Afrodiznak etkisi olan parfümler vardır..Örnegın
Rochas men şekerli kokusu ile yıllardır en çok satılan parfum olan acqua di gio(orjinali) ferah kokusu ile ve ismini hatırlayamadıgım bı cok parfum bu etkiye sahiptir..
Hatta Rochas menin kızlarda erkeğin boynunu yalama düşüncesi oluşturduğuda bir gerçektir.
özdileklerde var sanırım.. yarın gidip bakacağım bi
quote:
Orjinalden alıntı: fataflex90
izmirde parfümünü bulabileceğim bi yer varmı ?
Pehlivanoğlu marketlerinde bulabilirsin
İstanbul'da Cevahir,Akmerkez,Metrocity kısaca her yeri dolastım.Ama deo. bulabıldım sadece daha parfumunu gormek nasip olmadı.Dark temp. ile vice ve digerlerinin parfumu var africanın yok.Issey Miyake kullanmaya devam artık.
Aradım Kuzeni Dedim Bana Axe Africa Parfümünün Resmini Çek Yolla Diye
Kuzen Unilever de Çalışıyor YurtDışı İlk Amerika Sonra Arjantin En Son da Avrupada biryer
Bana Dedi Suan Axe Da Sadece 3 Model Parfüm Var Dedi Afrika Yok Dedi
Piyasaya Sürelemeyebilirmiş Ama Üretilmiş
Eğer Bulan Varsa Orjinal Değildir...
Ayrıca Afrodizyak Etkiyi Sordum Eskisi Kadar Fazla Değil Dedi 10 dk konuşmuşsak 5dk Kahkaha Attı Afrodizyak etki yüzünden Sonra Çakal Seni Derslerine Çalış Dedi
Artık Aramıycam Çıktığı Zaman Arıyacak Beni Türkiye ye gelmeside Cabası :D
pardon hocam deodorant sanmıştım. Tam okumamışım kusura bakma
İstanbul / Bayrampaşa tarafında deodorantını bulamamış kimse var ise pm atsın yardımcı olmaya çalışırım . Parfümünü henüz bende bulamadım ama arayış içersindeyim hâla
kadıköyde collezione'un yan tarafındaki parfümeride var.
@cadocx bana niye ban onu anlamadım.. yalan sankı alalal
quote:
Orjinalden alıntı: tyndare0s
İstanbul / Bayrampaşa tarafında deodorantını bulamamış kimse var ise pm atsın yardımcı olmaya çalışırım . Parfümünü henüz bende bulamadım ama arayış içersindeyim hâla
Seni Kurnaz Seni Auqvarium Da Var La Teknosa Nın Yanındakı Kozmetıkcıde :)
Yaw dün sıradan bir markette buldum axe africa bende 6,75 vardı Vice 6.30 africa ise 8,95ydi heralde bu kadar arandığını duydular o yüzden fiyatı artırdılar
Mecbur Vice aldım bi dahakine kaldı artık Vice da fena değil ama 15 dk.da koku gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: zerzavatçı
Rochas men şekerli kokusu ile yıllardır en çok satılan parfum olan acqua di gio(orjinali) ferah kokusu ile ve ismini hatırlayamadıgım bı cok parfum bu etkiye sahiptir..
Hatta Rochas menin kızlarda erkeğin boynunu yalama düşüncesi oluşturduğuda bir gerçektir.
dp de satılan rochas menler hacı yağı gibi resmen
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
olmassa kim üretiyosa söyleyin onla bağlantıya geçelim, foruma özel,turuncu şişede africa abazan mode on üretimi yaptırtalım
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
quote:
Orjinalden alıntı: zerzavatçı
dp de satılan rochas menler hacı yağı gibi resmen
orjinalini al
alkol yogunlugundan butun açık parfumler oyledır..ama gecen ıxoradan almış arkadaşım armanı code 2 gun uzerımdeydı koku..bütün herkes sorrdu
Şişli camiinin yanındaki carrefour da gördüm bilginize..