Şimdi Ara

Axe Parfum Onerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
26.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün gittim bimden Dark Temptation Set aldım neyse sonra babamla bi markete girdik perakende satan bi market,böyle hangar gibi bi yer sırf bi raf axe deo yüzlercesi öyle bakıyodum arka taraflarda yeşil bi kutu gördüm direk içimden oha bu africa sanırım dedim sabah burda fotosunu görmüştüm baktım gerçekten africa ama almadım kokusu süperdi ayrıca
  • axe afrika deo var bende şekerli gayet hoş bi koku...
    DT ninde parfümü var deosundan daha kalıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldmen

axe afrika deo var bende şekerli gayet hoş bi koku...
    DT ninde parfümü var deosundan daha kalıcı

Dt nin parfümünü saat 3 gibi elime sıktım 2 kere ellerimi sabunladım yemek yedim vs. hala çok güzel kokusu geliyo
  • bende bugüm dark temptaion parfüm ve deodorant aldım bim den.

20 liraya aldım ikisini.

daha önce musk kullanmıştım,

bakalım bu nasıl olacak
  • http://trade.globalmt.net/imagearea/SellingImages/Limon500.jpg

salla sen axe yi.. al sunu ohh mis gibi
  • Şuan da fusıon ve musk karışık kullanıyorum

Musk güzeldir.

Vice ve africa da deniyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sTun´z

ulan bu gün axe africa ile ilgli forumda dolu konu gördm :d eskiler falan.. birazdan çıkıp arıyacam.. carrefour, bim, tansaş, kipa.. heryere bakacam deodorantını arayacam :D ne lan bu haberdar bile değilim

aynen ya yarın ilk iş olarak arıyacam şu deodorantı bide parfümü var diyen var yok diyen var tam bi efsane olmuşda bizim haberimiz yok

bu arada konu iyi hortlamış
  • Africa yı bu akşam kipa da denedim çok beğendim, bir iki gün içinde gidip alıcam.. deodoranttı bu.

şimdi bu africanın parfümü varmı yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Axe Africa Bulursan Banada Pm At Fiyat Söyle İstersen Komisyonda Koyarsın
    Suanda Kullandığım
    Axe Fusion

bizim burda axe afrıka var buyuk 2 katlı depo magazadır ve 1 yıllık depo dahı yapıyor urun var yanı ıstersen sana alayım yer bursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Bende Axe Africa set arıyorum. Bursa'da gören, duyan haber verirse sevinirim.

axe afrika parfüm var set seklınde satılıyor tek yokmus
    bursa kucuk sanayıde metro alısverıs yerıne gıt ama gırıs kartı gereklı
    sana haber verme için sayfan goruntulenmıyor adresın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar2442 -- 20 Eylül 2009; 0:19:07 >
  • quote:

gittim africa aldım deodorant.. önce tansaşta bulduım, ulan diyorum neresinde yazıyor bu africa mı acaba falan :d sonra gittim kozmetikçiden aldm 5.90 a
    kalıcı sayılabilecek cok cok hoş bir kokusu var.. herkeze tavsiye ederim :d ama herkez africa almasın..

axe ı hiç sevmem almaya tenezzül bile etmem ama bu forumdakılerın yuzunden bugun bende aldım
  • Ablamın nişanlısı Unilever'in dağıtım firmasında çalışıyor. Söyledim, getirecek bana
  • quote:

beğendin mi ? :D .. bu arada sadece afrodizyak etkisiyle ne alaka onu anlamadım :D

jagler veya dunlop düşünüyordum
  • Ben Axe Dark Temptation kullanıyorum. Sınıfta ilk sıktığım zamanlarda kim sıktı diye herkez kokunun geldiği yöne yöneliyorlardı :) Etkisi çok güzel ama çabuk uçuyor. 7-8 kutu kullandım.
    Şimdi etraftan duyduğum yorumlar üzerine Axe Africa'yı denemek istiyorum.
  • Beyler temptation hiç ama hiç kalıcı değil hayal kırıklığı.
  • africa berbat kokuyor normal kolonya gibi bişey bu kadar büyütülünce beklentimiz yüksek oldu ama baktık bişey yok ortada güzel koku yoktu almadm....
  • Dark Temptation kullanıyorum,dark temptation'ı 2. defa aldım ama almadan önce africa mı alayım diye tereddüt ettim sonra afrika nın kokusuna baktım,çok keskin kolonya gibi kokuyor o kadar büyütülcek birşey yok bence.
  • Deminden Axe Africa Deodorant Bodyspray Aldım Kokusu Güzel Gereçkten...
  • Dark Temptation aldım ben de geçen gün 3-4 kızdan çok olumlu yorumlar aldım ben de güzel diyorlar gerçekten. Benim de hoşuma gitti ama denildiği gibi pek kalıcı değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.