Şimdi Ara

Axe Parfum Onerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
26.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumlarda Axe Parfum İle İlgili Cok Sey Gordum Cok Guzel Ama Kararsız Kaldım

Neyse Asagıda Isımlerını Verıcem 4 Cesıdın Hangısını Kullanıyım Bılmıyorum:(

Axe Africa Set( Parfum Jel Deo) Afrodizyak Etkısı Cok Fazlaymıs Eger Kullanan Arkdaslar Biraz Anlatırsa Sevınırım :)

Axe Dark Temptation Set (Parfum Jel Deo) Cok Cekıcılık Kılıyormus Ama Hemen Ucuyormus:(

Axe Vice Set ( Parfum Cıktımı Bılmıyorum JeL Deo) Cok Guzel Dedıler Ama Parfumu Yok Diye Duydum :(

Axe İnstinct Set ( Parfum Jel Deo)

Cesitler Bunlar Ama Bazı Arkdaslar Soyle Bısı Dedıler

Parfumu Axe Africa Deodorant ı Axe Dark Temptation Kullanmamı Soylediler

Sizce Bana Aralarından Hangısnı Onerebılırsınız Kullanan Arkdaslar Lutfen Yardımcı Olabılırmı .

• Galiba Kimse Yardım Edemıyor:(

Ozellıkle Axe Africa Parfum +Deosuna Ihtıyacım Var
  • Axe Africa Set bulsak kullancazda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

Axe Africa Set bulsak kullancazda...
    Axe Africa Bulursan Banada Pm At Fiyat Söyle İstersen Komisyonda Koyarsın
    Suanda Kullandığım
    Axe Fusion
  • africa set bulursan hemen stokla millet arayıp arayıp bulamıyor kokusu güzel diyorlar afrodizyak etkisindende dolayı güzel diyorlar bende bulamadım o yüzden bilemicem fakat dark temptation set olarak kullandım kokusu hoş güzel kalıcılık konusunda çok iyi değil ama kötüde sayılmaz yani orta diyeyim ben öyle hemen uçup gitmiyor ama diğer parfümler kadar kalıcı değil fakat kokusu çok hoş çok güzel.Ama reklamdaki gibi gelip ısırmaya çalışana rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

Axe Africa Set bulsak kullancazda...
    Bende Axe Africa set arıyorum. Bursa'da gören, duyan haber verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Bende Axe Africa set arıyorum. Bursa'da gören, duyan haber verirse sevinirim.

Alıntıları Göster
    Axe africanın parfümü yokki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Davidoff One Slim Sigara
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLucas

Alıntıları Göster
    Yani Axe Darktemptation Hemen Ucuyor Dimi Peki Digerleri Nasil

Vice , İnstinct Mesela Kalıcımı Ve Bunların Setı Varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLucas

Alıntıları Göster
    Dark Temptation

Yanlız fazla sıkma çikolata çoçuk olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Dark Temptation

Yanlız fazla sıkma çikolata çoçuk olabilirsin.

Alıntıları Göster
    ben hiç axe parfümü görmedim paso deo

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

ben hiç axe parfümü görmedim paso deo

Alıntıları Göster
    Dün axe görevlilerinden biriyle yaptığım konuşma sırasında africa'nın parfümü olmadıgını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Dün axe görevlilerinden biriyle yaptığım konuşma sırasında africa'nın parfümü olmadıgını söyledi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

• quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

Alıntıları Göster
    Bunu bize sormamalısın arkadaşım.Kesinlikle reyonda kendin deneyip,kokusunu beğendiğin ürünü almalısın.Zira ben dark temptation kullanıyorum body spray olanından,arkadaşımın teninde bu koku iğrenç duruyr ve çok çabuk geçiyor fakat benim vücuduma gerçekten çok yakıştı ve 24 saat sonra bile hafifde olsa aromasını hissedebiliyorum.Sözün özü parfüm yada deodorant alacaksan önemli olan başkasının yaptığı yorumlar değildir.Herkesin vücut kimyası farklıdır başkasıa yakışan onda kalıcı olan koku sende aynı etkiyi göstermeyebilir.Fakat illahiki axe almanı öneririm.Geçrekten axe etkisi denen birşey war

• quote:

Orijinalden alıntı: So-What

Bunu bize sormamalısın arkadaşım.Kesinlikle reyonda kendin deneyip,kokusunu beğendiğin ürünü almalısın.Zira ben dark temptation kullanıyorum body spray olanından,arkadaşımın teninde bu koku iğrenç duruyr ve çok çabuk geçiyor fakat benim vücuduma gerçekten çok yakıştı ve 24 saat sonra bile hafifde olsa aromasını hissedebiliyorum.Sözün özü parfüm yada deodorant alacaksan önemli olan başkasının yaptığı yorumlar değildir.Herkesin vücut kimyası farklıdır başkasıa yakışan onda kalıcı olan koku sende aynı etkiyi göstermeyebilir.Fakat illahiki axe almanı öneririm.Geçrekten axe etkisi denen birşey war

Alıntıları Göster
    Axe Dark Temptation aldım geçen gün güzel valla

• axe dark temptationın kokusu süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Alıntıları Göster
    quote:

evet bende dün konuştum parfümü yok. Muhtemelen 1 veya 1,5 ay sonra stoklara gelecekmiş ama parfüm olarak şuan sadece deo..

Bu arada africa'yı sadece ben mi traş losyonu kokusuna benzettim yoksa size de mi öyle geliyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

evet bende dün konuştum parfümü yok. Muhtemelen 1 veya 1,5 ay sonra stoklara gelecekmiş ama parfüm olarak şuan sadece deo..

Bu arada africa'yı sadece ben mi traş losyonu kokusuna benzettim yoksa size de mi öyle geliyo..

Alıntıları Göster
    deosu da güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: kolera13

deosu da güzel

Alıntıları Göster
    Axe Dark Temptatıon Aldım Deo + Parfum Kokusu Cok Iyı Ama Ben 15-20 DK Sonra Kokusunu Hıısetmıyorum:( Cevremdekıler Kokuyor Dıyor Ama Ben Genede 20 Ytl Bayıldım Dıyorum Cunkı Slazenger Die Bır Deo Aldım Az Bısı Sıktım Dun Hala Kokuyor

Hıssedıyorum Kokusuda Agır Degıl (Kutusunda Yesıl Renklı Bir Puma Resmı Var)

Kokusu Super Otesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GFB_Fero

Axe Dark Temptatıon Aldım Deo + Parfum Kokusu Cok Iyı Ama Ben 15-20 DK Sonra Kokusunu Hıısetmıyorum:( Cevremdekıler Kokuyor Dıyor Ama Ben Genede 20 Ytl Bayıldım Dıyorum Cunkı Slazenger Die Bır Deo Aldım Az Bısı Sıktım Dun Hala Kokuyor

Hıssedıyorum Kokusuda Agır Degıl (Kutusunda Yesıl Renklı Bir Puma Resmı Var)

Kokusu Super Otesı

Alıntıları Göster
    Axe Instinct berbat otesi bir kokudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Axe Instinct berbat otesi bir kokudur.

bugün aldım bn hiç kokusuna bakmadan instinct i beğendim. vice ise hiç kullanmadm ama vice set gördüm (parfüm+ deo) bide (jel+deo). dark temptation bende full seti vardı parfüm+deo+jel jeli ve parfümü güzeldi kalıcıydı. musk deo var oda güzel baharat aroması. sınırlı sayıda üretilen summer jel+ deo vardı onunda jeli kalıcıydı. africa zaten tek geçerim kız arkadaşım almıştı süper onunda setlerini bekliyoruzz axe bizi duysun africa parfüm + jel istiyoruz... benim önerim bütün axe çeşitleri güzel ama sizin zevkinize kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazador92 -- 19 Eylül 2009; 19:21:37 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.