Şimdi Ara

Axess bahar kampanyası ( yeni)45 tl çil para (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
19
Favori
7.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 07.04.2016 tarihinde sms attım kampanyaya başarıyla kayıt oldum.. kampanyaya kayıt olduktan sonra 150 tl sigorta harcaması gerçeklerştirdim.. bugun de sabah petrol harcaması 150tl yaptım sonra bir daha sigorta harcaması yaptım ..15tl cip para geldi ..yani dün yapılan işlemler geçerli olmadı.. bugun den itibaren geçerli oldu kampanya..
  • Dikkat ilk harcamadan sonraki harcamaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggaribann

BAHAR yaz 4566 gönder.150 tl 4 harcamaya 45 tl çil para.garibanlar sevinsin....

Tesekkurler kampanyayi su sekilde guncellerseniz iyi olur

http://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3739/axesse-bahar-45-tl-chip-para-ile-geldi

Axess bahar kampanyası ( yeni)45  tl çil para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• erol_9501 E kullanıcısına yanıt
    8 nisan deniyor dun de denildi yarin baslar diye niye dun yaptiniz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

fREEBAHAR yazıp 05327524566 ya gönderdim ,

30 nisana kadar 150 tl ve üstü ilk harcamadan sonraki her 150 tl üstü harcamaya 15 tl diye sms geldi

uzun numaraya mesaj gönderelim de tl gitmesin.,

free için 3.9 liralık ücret karttan çekiliyor. ancak siteden kampanyaya katılarak ücretsiz faydalanabilirisniz.

Siteden katilinca da ucret odeniyor, adı ustunde, kampanyaya katilim bedeli ucreti, kampanyaya nerden katilirsan katıl bu ucreti aliyor, 1,2 gun sonra donem içi islemlere yansir

daha önce siteden 4-5 kez free için kampanya katılımı yaptım hiçbirinden ücret alınmamıştı.

• geçen haftasonu aldık 45 tl.bunuda alalım bakalım tsk bilgilendirme için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

fREEBAHAR yazıp 05327524566 ya gönderdim ,

30 nisana kadar 150 tl ve üstü ilk harcamadan sonraki her 150 tl üstü harcamaya 15 tl diye sms geldi

uzun numaraya mesaj gönderelim de tl gitmesin.,

free için 3.9 liralık ücret karttan çekiliyor. ancak siteden kampanyaya katılarak ücretsiz faydalanabilirisniz.

Siteden katilinca da ucret odeniyor, adı ustunde, kampanyaya katilim bedeli ucreti, kampanyaya nerden katilirsan katıl bu ucreti aliyor, 1,2 gun sonra donem içi islemlere yansir

daha önce siteden 4-5 kez free için kampanya katılımı yaptım hiçbirinden ücret alınmamıştı.

Son kampanyalarda durum farkli

• piri.reis kullanıcısına yanıt
    yani bu 2-3 nisandaki kampanyada sadece site üzerinden katılmanıza rağmen kartınızdan 3,9 tl ücret kesildi mi ?

veya sitede başka bu şekilde bir kesinti yapılan biri var mı ?
  • quote:

yani bu 2-3 nisandaki kampanyada sadece site üzerinden katılmanıza rağmen kartınızdan 3,9 tl ücret kesildi mi ?

veya sitede başka bu şekilde bir kesinti yapılan biri var mı ?

Evet kesti, ayrica 3,90 degil, 2,90 TL

• Sms ile katilana 2,9 tl kesilir diye bir kaide yok ki kampanyaya katilim 2,9 tldir diyor katilim yoluyla ilgili belirtmemisler birsey dikkatli okuyun.

• Paypalla birlesirmi acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren79

Paypalla birlesirmi acaba.

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks79

quote:

Orijinalden alıntı: evren79

Paypalla birlesirmi acaba.

evet

N11 de mobil uygulamadan ödeme yaparken paypal ile ödeme yapılamıyor, hata veriyor. var mı deneyen , başarabilen ?
  • Bu paypal kampanyasi nedir ne degildir linki varmi? Birde bu kampanya ile birlesirmi?

• yurtdisiyla birlesir mi deneyen oldumu

• paypal = yurt dışı kampanyası
    axess in yıl sonuna kadar her ay 50 tl ekstra puanı. işlemleri .com uzantılı ve paypal destekli sitelerden paypal üzerinden yaparsanız yurt dışı algılıyor ve her ay 5 işleme 10 ar tl chip para hediye ediyor.
    arkadaşlar her kampanyada şunla birleşir mi bunlada birleşir mi sormaya üşenmiyor sağolsunlar. biri 100 tl üstü diğeri 150 tl üstü 150 tl yi geç ikiside aradan çıksın neden birleşmesin ki bankadan arayıp 150 yi geçmişsin ama 100 ü geçememiş gibi mi duruyorsun diyecekler.

• Kampanya sayfasındaki katılım linki ile katılınca problem olmuyor değil mi böylece sms masrafı olmaz?

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Bazen ordan katilinca mesaj gelmiyor mesaji bekle ben bi kere oyle yaptim gelmedi site bozuk bazen

• doğalgaz faturası geçiyor mu
  • internet alış verişi dahil mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.