Şimdi Ara

Axess bahar kampanyası ( yeni)45 tl çil para (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
19
Favori
7.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi için ayrı ayrı 45 chip kazanıyorsunuz.2 kampanyadır ben ayrı ayrı alıyorum.ikisinin mesajıda farklı zaten.yalnızca freede 3 tl kampanya ücreti alıyor biliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefonda mh ye sordum müşteri bazlı sadece bi tanesiyle yararlanırsınız dedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 16 Nisan 2016; 20:36:29 >
  • Free için kampanya ücreti benim gibi alınmayan var mı? Puanlar yattı iki ayrı free karta ancak kampanya katılım ücreti alınmamış gözüküyor.

• Puan kullanılan bir altın sitesi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim,hakkınızı helâl ediniz lütfen

• derniere kullanıcısına yanıt
    Gramaltin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığımız 15 lira puanı başka bir işlemde kullansak, oluyor mu ? yoksa minimum 165 tl mi işlem olması lazım? yoksa hiç mi olmuyor?

kafamda deli sorular
  • Yurt dışı ve Bahar kampanyasına sanal kart dahil mi arkadaşlar? test eden oldu mu? bilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonbolivar01 -- 17 Nisan 2016; 19:25:02 >
  • benm chip paralar anında yüklenmedi. İllaki arayıp kayıt oluşturmam gerekicek. Niyeyse son zamanlar da anında yüklemeli kampanyalar da gelmiyo chip paralar. Hep kayıt açtırıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? yoksa bana mı kasıtları var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

Yurt dışı ve Bahar kampanyasına sanal kart dahil mi arkadaşlar? test eden oldu mu? bilgi yok

Sanalkart dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

aldığımız 15 lira puanı başka bir işlemde kullansak, oluyor mu ? yoksa minimum 165 tl mi işlem olması lazım? yoksa hiç mi olmuyor?

kafamda deli sorular

Nakit çekim işlemleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

200 liralık alış verişte olsa riske girmemek gerek. Denemedim ama geçersiz olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: batarist

benm chip paralar anında yüklenmedi. İllaki arayıp kayıt oluşturmam gerekicek. Niyeyse son zamanlar da anında yüklemeli kampanyalar da gelmiyo chip paralar. Hep kayıt açtırıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? yoksa bana mı kasıtları var :)

2 işlem yaptım,hemen geldi

• Hemen benimkilerde geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 x 4 nedir abi?

Kimse kazanmasın diye saçma formüller üretiyorlar.

• 100 tl üzeri puanı olup da kullanacak yer bulamayan varsa pm lütfen
  • Bu kampanya da online alisveriste de gecerli mi deneyen var mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: lordspear

quote:

Orijinalden alıntı: batarist

benm chip paralar anında yüklenmedi. İllaki arayıp kayıt oluşturmam gerekicek. Niyeyse son zamanlar da anında yüklemeli kampanyalar da gelmiyo chip paralar. Hep kayıt açtırıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? yoksa bana mı kasıtları var :)

2 işlem yaptım,hemen geldi

Gelmeyeni soruyor.

• claymalpern C kullanıcısına yanıt
    Evet ama sektör tutması lazım. Ben migros sanal marketten alışveriş yaptım puan geldi.

• akbankın internet bankacılığından doğalgaz ödemesini axessle yapsam gelir mi puan? deneyen var mı?
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. N11de ilk alisvwrisi yaptim. N11 kupon verdi aktif olunca 2. Alisverisi yapacagim. 2. Alisveristen sonra gorecegiz bakalim. Sektor tutmuycak muhtemelen ama neyse

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.