Şimdi Ara

Axess bahar kampanyası ( yeni)45 tl çil para (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
19
Favori
7.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordspear

quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

Yurt dışı ve Bahar kampanyasına sanal kart dahil mi arkadaşlar? test eden oldu mu? bilgi yok

Sanalkart dahil

test edildi sanal kart yurt dışı kampanyasına dahil oldu ama bahar kampanyasına 2. alışverişte puan yatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekne11

quote:

Orijinalden alıntı: lordspear

quote:

Orijinalden alıntı: batarist

benm chip paralar anında yüklenmedi. İllaki arayıp kayıt oluşturmam gerekicek. Niyeyse son zamanlar da anında yüklemeli kampanyalar da gelmiyo chip paralar. Hep kayıt açtırıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? yoksa bana mı kasıtları var :)

2 işlem yaptım,hemen geldi

Gelmeyeni soruyor.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? yoksa bana mı kasıtları var :)

Anladiginiz sekilde siz de cevap
    yazabilirsiniz. Arkadaşın neyi, nasıl sorduğu belli.

Evet, 2 islem yaptı, hemen yattı puanlar. ( burada sizin anlamadiginiz kısım "yoksa bana mı kasıtları var :)"

Birde yazdığımız mesajları açıklıyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen seferde wings dahil degilyazmisto ama puan kazanmistim bu kampanyada yatmadi. Baska deneyen var mi?

• Ben tüm islemlerimi sanal kartla yapıyorum puan kazanmada hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampnaya müşteri bazında mı? Yoksa kart bazında mıydı? Yani hem axess gold kartım ile hemde axess free kartım ile 45 er den 90 kazanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: claymalpern

Tesekkur ederim. N11de ilk alisvwrisi yaptim. N11 kupon verdi aktif olunca 2. Alisverisi yapacagim. 2. Alisveristen sonra gorecegiz bakalim. Sektor tutmuycak muhtemelen ama neyse

sektör derken hocam. bu kampanyada sektör kısıtlaması yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Paypal ile bu işlemi yapabiliyor muyuz, deneyen yada konuyla ilgili bilgisi olan varsa harika bir fırsat olabilir.

Paypal da bir özellik var, istediğimiz kişiden mail adresini yazarak para talep edebiliyoruz.

Kendimden talep ettim mesela, mail geldi, maildeki linke tıklayıp adımları takip ettiğimde kredi kartıyla ödeme yapılabilecek bir alan çıktı.

Bu şekilde kendi kartımdan kendi hesabıma para aktarabiliyorum sanırım, bu durum paypal açısından bir sorun oluşturuyor mu acaba ?

Eğer bu şekilde kendime para gönderirsem axess ile bu işlemi 150 TL üzerinde yaptığım için bu kampanya ve yurtdışı birleşir 25TL chippara kazanabiliriz.

Ardından bu parayı paypal hesabımızdan çekebiliriz.

Ancak bu söylediklerimin herhangi bir riski yada ücret kesintileri var mı bilmiyorum, konuya hakim arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

Paypal'da kredi kartından para göndermede %3,4 + işlem başına 0,45 TL masraf ödersiniz. 150 TL'de 5 TL civarına gelir.

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Kendi kendinize para göndermekte paypal kurallarına göre yasak. Muhtemelen yakalarlar ve Hesaplar 180 gün bloke olur,paralar içeride kalır 180 gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Kendi kendinize para göndermekte paypal kurallarına göre yasak. Muhtemelen yakalarlar ve Hesaplar 180 gün bloke olur,paralar içeride kalır 180 gün.

evet, paypal bu konuda çok hassas. kara para aklama muamelesi görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 20 Nisan 2016; 14:21:56 >
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Enerjisanın sitesinden ödeme yaptım yattı. Doğalgazı denemedim.
  • paradoks79 kullanıcısına yanıt
    Buna bende dikkat ettim aciklamasinda tum sektorler ibaresi vardi ama yukarida bulunan cevaplarda sektor mevzuu gecince acab dedim. Birde resimde market ve araba olunca standart market ve yakit mi dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben free ile bp de 2 sefer 150 tl harcadım ama 15 tl puan gelmedi ayni sorunu yaşayan var mi

• şu pypalı forumda fazla dillendirmeyin
    özelden bana sorabilirsiniz
  • puan kullanarak alışveriş yaptım 15 tl puan geldi.

daha önceki aynı şekilde işlemlerimde vermemişti puanı. normal midir bu ?

sonradan puanı geri falan alır mı banka hemen kullanayım mı ne tavsiye edersiniz :D
  • 6 tane 150 tl üzeri işlem yaptım, sadece 2 kere 15 tl çippara yattı, 3. Sü yatmadı arayıp kayıt oluşturdum dün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Mailime cevap geldi wings hariçmiş ama 2 kere yatırdılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Nisanda yapılan alışverişler kampanya kapsamındamıdır?

• hem axess he free içn ayrı ayrı katılan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Mailime cevap geldi wings hariçmiş ama 2 kere yatırdılar.

Bende ilk 150 dışında 2 tane daha yaptığımda yattı puanlar sonra 2 daha yaptım onlarda yatmamıştı. Wİngs.
  • Bende de wings kart var, iki kere yattı, üçüncü alışverişi anne lütfen sitesinden yaptım oradan yatmadı.. Gerçi o alışverişten ayrıca 15 liralık ekstre indirimi kazandım, mükerrer olmasın diye chip puan vermemiş olabilirler..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.