Şimdi Ara

Axess fatura başına 50 TL chip-para, toplamda 200 TL. Kişiye Özel Denemekte Fayda var. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
10
Favori
8.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanyaya katıl butonu nerede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hem fatura basina 50 hem de 15 tl veren 2 ayri kampanya var. ikisindende ayni numaradan yararlanabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Bu mesaj silindi.
    Cep telefonu faturasına faiz almıyor değerlendirilebilir

• sadece superonlıne ve cep telefonu faturalarından faiz almıyor..

peki elektrık su dogalgaz faturalarından ne kadar faiz alıyor acaba?
  • Uygulamadan ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsdrn

Sistemimizde kayitli bir telefon numaraniz bulunmuyor. Numaranizi subelerimizden guncelleyebilir, KART yazip 5990'a gondererek kart basvurusu yapabilirsiniz. B016

Şeklinde mesaj geldi her yazıp yolladım
    ben de böyle bi cevap aldım, çözüm bulan var mı birazdan çağrı merkezini bi arayayım diyorum.
  • Türk Telekom internet ve mobil girdim mobilde faiz yok ama internet faturası için faiz var ayırt ediyor uyarı çıktı.
    Peki ödeme yapıldığı an kredi kartinda artı para olsa yine faiz işler mi acaba?

• Bana gelmemiş. Ama 6 faturaya 200 veren kampanya var. Buna mesaj attım numara kayıtlı değil diyor.

• Kampanyaya katılanlar nasıl katıldı kişiye özel midir axess mobilde görünüyor ise ekran görüntüsü atarmısınız

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    bu 50 tl veren kısıye ozel sadece sms gelenler yararlanır 15 olan herkese acık
  • Vade farkiyla 100 gider 100 kalir

• Vade farkı o kadar tutmuyor. 2’si cep telefonu, 4 fatura için aylık 2 tl. civarı ödedim 1 yıl.
    Sormak istediğim daha önce kampanyadan yararlanan tekrar yararlanabilir mi? Şu an faturalar başka bankada.

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    Bende de görünmüyor mesajla katılım sagladim

• Daha önce de bir arkadaş anlatmıştı. Kart ile fatura ödendiği gün fatura tutarı ödemesi karta yapıldığında neredeyse faiz hiç almıyor.

**
    Belki bilgisi olan vardır.ornek olarak

Akbankta benim vermiş olduğum otomatik ödeme talimatı ni iptal edip, farklı bir kişinin hesabında tekrar aynı faturayı otomatik ödeme talimatı verince Akbank bu kampanya ya kabul ediyor mu?
  • Ben sms ile katıldım
    Kaydınızı aldık. Kampanya koşullarını gerçekleştirmeniz durumunda 2 Mayıs 2020 tarihinde Chipparalarınız kredi kartınıza yüklenecektir. B001 mesaj geldi

• Kişiye özel..sms ile bilgilendirilmeyenler Sakın 4566 ya mesaj atmasın..1 lira kısa mesaj ücreti kesmiş..Sonuç şöyle:

Sistemimizde kayitli bir telefon numaraniz bulunmuyor. Numaranizi subelerimizden guncelleyebilir, KART yazip 5990'a gondererek kart basvurusu yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Fatura alt limiti yok dimi
    Fatura alt limiti yok.

Son 1-2 ay gibi kuralı var. Yani aynı ay iptal edip tekrar verince olmuyor. Hatta şey bile diyordu örnek nisan 2020 içerisinde AHMET DAL fatura talimatlarını iptal edip, oğlu MEHMET DAL girerse onu bile vermediklerini duymuştum. Uyarılarda da bir yerde yazıyordu sanki :)

Kampanya kişiye özel. Her ay 100TL fatura talimatını bu aylarda herkese 200 yapsalardı millet ne güzel değerlendirirdi
  • faiz alıyorsa ne anladık buu işten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.