Şimdi Ara

Axess ile TOTAL'de 4 kez 100 TL'ye 50 TL chip-para! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: C.uzun Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
6
Favori
7.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

Dün aldım ilk benzini bostancı istasyondan.. sadece bu istasyonda 99 tl üzerine %5 total puan varmış öyle söylediler. Bu arada, slibin altında kaç tane daha almam gerektiği ve kaçıncı alım olduğu yazılı bilginiz olsun...

Kampanyanın geçerli oldugu listede burası yok gibi duruyor ben mi göremedim?

Listede olup kampanyaya dahil olmayan ya da listede olmayıp kampanya nin geçerli olduğu istasyonlar var hocam.. liste güvenilir değil.. kariyere sordum, afiş yok ve listede de yoksunuz dedim abi slipin altın da yazacak kampanya bizde geçerli dedi. Ben de aldım ve gerçekten slipin altında kampanyadan kaçıncı alışım olduğu ve kaç tane daha almam gerektiği yazılı idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayturk -- 22 Ağustos 2017; 17:50:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Dün aldım ilk benzini bostancı istasyondan.. sadece bu istasyonda 99 tl üzerine %5 total puan varmış öyle söylediler. Bu arada, slibin altında kaç tane daha almam gerektiği ve kaçıncı alım olduğu yazılı bilginiz olsun...

Hocam orasi mutlaka gecerli olur her kampanyada bkm kampanyasindan tecrubelerimle orasi doco yada total oil di total oil ve docolar her kampanyada geciyor bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Listede olup kampanyaya dahil olmayan ya da listede olmayıp kampanya nin geçerli olduğu istasyonlar var hocam.. liste güvenilir değil.. kariyere sordum, afiş yok ve listede de yoksunuz dedim abi slipin altın da yazacak kampanya bizde geçerli dedi. Ben de aldım ve gerçekten slipin altında kampanyadan kaçıncı alışım olduğu ve kaç tane daha almam gerektiği yazılı idi..

• Bir daha baktım da; izmir şehir merkezinde total yok neredeyse :)
  • Kazanilan 50tl chip para yine sadece total de yakit aliminda kullanilabiliyor. Çocuk kandiriyorlar

• Cumartesi günü yola çıkıyorum 1500 km uol gideceğim. Yol boyunca farklı istasyonlardan 4 tane 100 yapsam olur mu acaba?

• suatin kullanıcısına yanıt
    Olmaz

• Bostanci total oilden ilk islem yapildi.Yukarida belirtildigi gibi %5 total puani ayrica kazandim.Burdan alinirsa 400x70 liralik gibi bir kombo oluyor.

Bende uzun yola gidecegim icin depoyu doldurdum.Farkli gun sarti oldugu icin eger uzun yola gidecek olan ve bostanci fatih sultan mehmet hastesinin oradaki totalden alsin 5 lirada oradan gelir.

##Total Club karti gostermeyi unutmayin yeter ki !!

• Bende bugun totalden ikinci alimi yaptim fakat bir sms falan gelmedi nerden bilicez yaptigimiz alimin gecerli oldugunu.gorevli anlasma var demisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Bende bugun totalden ikinci alimi yaptim fakat bir sms falan gelmedi nerden bilicez yaptigimiz alimin gecerli oldugunu.gorevli anlasma var demisti.

Slipin altinda yaziyor

• ben tamamladım4x100 ü anındA 50tl karta yansıdı
  • Starcity yanındaki totalde kampanya geçerli mi..

• odrin34 O kullanıcısına yanıt
    Starcity nin yanında ki total çalışmıyor bildiğim kadarıyla

• suatin kullanıcısına yanıt
    Bugünden stok yapmaya başla

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Cumartesi günü yola çıkıyorum 1500 km uol gideceğim. Yol boyunca farklı istasyonlardan 4 tane 100 yapsam olur mu acaba?

farklı gün olacak aynı gün değil
  • samsunda yaşayan arkadaşlar, total gülhan petrolde benzin 5.07, az önce aldık, çok da iyi oldu çok da güzel oldu

edit: kampanyaya da dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 2 Eylül 2017; 12:24:50 >
  • athırsızı A kullanıcısına yanıt
    Anında yüklenmesi iyi olacak ama iyi ki istanbul samsun arası yolculuk için axess değil de world tercih etmişim çünkü heryerde po var total sadece İstanbul çıkışında... Şimdi ikinci 400 için axess kullanma vakti.. Otomatik benzinli olunca bol bol yakıt tüketimi var..

• izmir balıkesir arasında iki total var (akhisardakine giremedim) ikisi de kampanyaya dahil değil, nasıl iş anlamadım

saçmalık
  • Adi kampanya olsun diye kampanya yapmışlar 2500 km lık yol yaptık ne doğru düzgün istasyon var ne de olanlar kampanyaya dahil. Buna gore kendimizi ayarlasak yolda kalacaktik...

• Axess'in sitesinden kontrol edin.

Ben son islemi yapacagim insallah :)

+istasyona total'in uygulamasi ile rota olusturabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 5 Eylül 2017; 22:19:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.