Şimdi Ara

Axess ile TOTAL'de 4 kez 100 TL'ye 50 TL chip-para! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
6
Favori
7.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haber verdiğiniz için teşekkürler iyi oldu bu bayram gidiş gelişi için :))
  • teşekkürler.
  • İlk alış karavana kütahyadan aldım nalet gitsin yaaa
  • Aynı gün farklı illerde kampanyaya katılan totalden ikinci 100 TL lık yakıt alımını kabul etmedi bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Katılan işyerlerinin listesi yayınlanmış. Anlaşılan Akbank şurası üye mi burası üye mi sorularından bıkmıştı. İkidir böyle yapıyor kampanyayı.

http://www.axess.com.tr/axess/2314/total-bayi-listesi

Bu listeyi hangi mal hazırladıysa bir yerinden uydurmuş. Sakın bunlara güvenip yola çıkayım demeyin. İzmir için sorgulama yaptım. 2-3 yıldır kapalı olan istasyonu gösteriyor. Hatta yerinde Lukoil var şu anda.
  • VTS* kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.Adanada 5-6 tane total var toplam hepsi de dahil görünüyor listede,hepsinin dahil olması zor.ilk alımı yaptığım istasyonda afiş bile yoktu ama dahil oldu
  • m_basar7 M kullanıcısına yanıt
    Dün aldım ilk benzini bostancı istasyondan.. sadece bu istasyonda 99 tl üzerine %5 total puan varmış öyle söylediler. Bu arada, slibin altında kaç tane daha almam gerektiği ve kaçıncı alım olduğu yazılı bilginiz olsun...
  • kubilayturk K kullanıcısına yanıt
    Edirnede utanmadan ucuz olan mazotu indirmişler %4 benzinde indirim yok total kard ile alınan puan % 1 bile değil !!!
  • Süper kampanya oldu benim için. Gaziantep te Sanko hastanesinin karşısına Yen'i total açıldı. Kampanya orada geçerli. Üstelik istasyon 100 tl üstü alımlarda %3 indirim yapıyor.
  • başlığın sahibi olarak bende bugün ilk alışverişimi yaptım daha önceki shell kampanyasında oldugu gibi bunda da müşteride kalan slipte kampanyaya dair kacıncı alısverişiniz oldugu ya da kac tane daha yapmanıız gerektigi bilgisi yer alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Süper kampanya oldu benim için. Gaziantep te Sanko hastanesinin karşısına Yen'i total açıldı. Kampanya orada geçerli. Üstelik istasyon 100 tl üstü alımlarda %3 indirim yapıyor.

İstasyonun adını da söyleyebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrai

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Süper kampanya oldu benim için. Gaziantep te Sanko hastanesinin karşısına Yen'i total açıldı. Kampanya orada geçerli. Üstelik istasyon 100 tl üstü alımlarda %3 indirim yapıyor.

İstasyonun adını da söyleyebilir misiniz

Yılda petrol olması lazım. Oli marketin bahçesindeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgrcsr

quote:

Orijinalden alıntı: selo33

maksimum total kampanyasından faydalanmak için totalden mazot aldım pek memnun kalmadım motor daha sesli çalışıyor ve yakıt daha çabuk bitiyor gibi geldi normalde sürekli shellden alırım. bu aralar yakıt kampanyası çok totale bulaşmayın bence.

Bana yanlışınız var gibi geldi diesellde ses konusunda total bir numara diye biliyorum. Ben oldukça memnunum.

Mazotu Total den alıyorsanız gözünüz kulağınız aracınızda olsun aman diyim

bildiğiniz herzaman aldığınız bayiden alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: killforyou1981

quote:

Orijinalden alıntı: cgrcsr

quote:

Orijinalden alıntı: selo33

maksimum total kampanyasından faydalanmak için totalden mazot aldım pek memnun kalmadım motor daha sesli çalışıyor ve yakıt daha çabuk bitiyor gibi geldi normalde sürekli shellden alırım. bu aralar yakıt kampanyası çok totale bulaşmayın bence.

Bana yanlışınız var gibi geldi diesellde ses konusunda total bir numara diye biliyorum. Ben oldukça memnunum.

Mazotu Total den alıyorsanız gözünüz kulağınız aracınızda olsun aman diyim

bildiğiniz herzaman aldığınız bayiden alın

Ilk defa alicam tedirgin oldum şimdi

• Total Fransızlarda iken sorun değildi ama artık güvenemiyorum bu şirkete...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Sonuna bu yazmayı unutmuşum

Birde işin içinde Tüpçünün olduğunu unutmayın

Ben kötü yakıt yüzünden enjektörleri tıkladığım için bunu yazdım ezber değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 21 Ağustos 2017; 13:22:6 >
  • Total LPG çok b.ktan ona göre alın
  • Ne tüpçüymüş arkadaş,ula bu adam size ne etti
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    LİNK buradan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

Dün aldım ilk benzini bostancı istasyondan.. sadece bu istasyonda 99 tl üzerine %5 total puan varmış öyle söylediler. Bu arada, slibin altında kaç tane daha almam gerektiği ve kaçıncı alım olduğu yazılı bilginiz olsun...

Kampanyanın geçerli oldugu listede burası yok gibi duruyor ben mi göremedim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.