Şimdi Ara

Axess kartın son iki hanesi kadar cip para (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
20
Favori
29.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hesaba havale de altin da en uygun cephaneci mi altungold mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi 70 TL çip para aldım 6 ay kapatmama sözüne + 75 TL de burdan gelecek

145 TL miss..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Kart numaramın sonu 98

Asıl kart 98, ek kart 99; diğer kişi neo 96, free 94. Biz gülüyoz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Kart numaramın sonu 98

Akbank'ın bugüne kadar katkısını görmedim ama bunu kullanırım. Sana da iyi gelmiş hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Kart numaramın sonu 98

Akbank'ın bugüne kadar katkısını görmedim ama bunu kullanırım. Sana da iyi gelmiş hocam.

2 senedir üzmüyor çok şükür.

• Biri yardimci olabilir mi.. mobilde kampanyalarda hemen katil tusu gorunmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank sağolsun dün alışveriş sırasında hem aynı numarayla 2 SMS gönderip hem de doğru SMS'i geç gönderdiği için (acaba yanlış mı girdim) diyerek SMS şifresini yanlış girdiğim için internet alışverişimi bloke etti. 24 saat beklemem gerekiyormuş. Son 2 alışverişi yapıp bırakacağım artık. Müşteri hizmetlerini aradım, biz bir şey yapamayız beklemeniz lazım dedi. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

Teşekkürler hocam. Şuan alsam hemen geçmez heralde hesabıma?

1 günde geçiyor. yaklaşık.
  • Cephaneciden önceden işlem yapıyordum ama bir süre önce sıkıntı çıkmıştı çok şikayet vardı geç gönderiyor diye mevcut durumda hızlandı mı durumu nasıl acaba?
  • Sanal kartımla alış veriş yaptım

Kapatmam sıkıntı yaratır mı?

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Yanlış başlığa yazmışım. Sildim. Özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 20 Aralık 2017; 14:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

quote:

Orijinalden alıntı: ares19051978

quote:

5 farklı kartla tüm işlemler tamamlandı.

toplamda 493 puan gelecek.

Bu yazdığınızın foruma ne katkısı var açıklar mısınız lütfen?

konuda kartlarının son 2 hanesini paylaşan 10larca arkadaş oldu, bu sorunuzu neden onlara değil de bana sordunuz ?

onların mesajlarının foruma katkısı var mıydı ?

veya kampanya şartlarında yazmasına ve konuda defalarca sorulmasına rağmen aynı soruları tekrar tekrar soran arkadaşlara neden sormadınız bu soruyu ?

onların mesajlarının konuya katkısı var mıydı ? sadece çıkar amaçlı sorulardı. iki cümleyi okumayıp buraya sorup istediği bilgiyi alıp gitme amacı güden sorular.

benim amacım aynı kampanyadan yararlandığım insanlarla aynı keyfi paylaşmaktı. neden çok daha gereksiz mesajlar varken, benim bu paylaşımım sizi rahatsız ediyor siz de bunu açıklar mısınız ?

lütfen kişisel algılamayınız...Sizin mesajınızı gördüm size yazdım...Demek istediğim şu: forumda sade ve sadece işe yarar bilgi paylaşımı olsa sizce de daha yararlı olmaz mı?Sizin yazınızın ardından belki onlarca belki yüzlerce kişinin aynı şeyleri paylaştığını düşünün..Çoğu kişi benim gibi kampanyaları bu siteden takip ediyor..Aradaki bu gereksiz bilgilerden inanın çoğu zaman işimize yarar bilgileri dahi gözden kaçırıyoruz.Kampanyalar belli şartlar belli ısrarla aynı sorular soruluyor;belki çoğu insan burada görüp gerideki koca sayfaları okumak gözüne geliyor ve direkt soruyu soruyor...O da haklı belki de...Onca sayfayı okuyacak vakti yok belki..Dediğim gibi kişisel bir durum olarak düşünmeyin...Genel bir sıkıntı ve size denk geldi...Puanlarınızı güle güle harcayın...Daha daha çok puan kazanır;zevkle ve keyifle harcarsanız bundan bende keyif duyarım...Ama ulu orta paylaşım yapmadan lütfen...

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 farklı kartla tüm işlemler tamamlandı.

toplamda 493 puan gelecek.

Bu yazdığınızın foruma ne katkısı var açıklar mısınız lütfen?

konuda kartlarının son 2 hanesini paylaşan 10larca arkadaş oldu, bu sorunuzu neden onlara değil de bana sordunuz ?

onların mesajlarının foruma katkısı var mıydı ?

veya kampanya şartlarında yazmasına ve konuda defalarca sorulmasına rağmen aynı soruları tekrar tekrar soran arkadaşlara neden sormadınız bu soruyu ?

onların mesajlarının konuya katkısı var mıydı ? sadece çıkar amaçlı sorulardı. iki cümleyi okumayıp buraya sorup istediği bilgiyi alıp gitme amacı güden sorular.

benim amacım aynı kampanyadan yararlandığım insanlarla aynı keyfi paylaşmaktı. neden çok daha gereksiz mesajlar varken, benim bu paylaşımım sizi rahatsız ediyor siz de bunu açıklar mısınız ?

lütfen kişisel algılamayınız...Sizin mesajınızı gördüm size yazdım...Demek istediğim şu: forumda sade ve sadece işe yarar bilgi paylaşımı olsa sizce de daha yararlı olmaz mı?Sizin yazınızın ardından belki onlarca belki yüzlerce kişinin aynı şeyleri paylaştığını düşünün..Çoğu kişi benim gibi kampanyaları bu siteden takip ediyor..Aradaki bu gereksiz bilgilerden inanın çoğu zaman işimize yarar bilgileri dahi gözden kaçırıyoruz.Kampanyalar belli şartlar belli ısrarla aynı sorular soruluyor;belki çoğu insan burada görüp gerideki koca sayfaları okumak gözüne geliyor ve direkt soruyu soruyor...O da haklı belki de...Onca sayfayı okuyacak vakti yok belki..Dediğim gibi kişisel bir durum olarak düşünmeyin...Genel bir sıkıntı ve size denk geldi...Puanlarınızı güle güle harcayın...Daha daha çok puan kazanır;zevkle ve keyifle harcarsanız bundan bende keyif duyarım...Ama ulu orta paylaşım yapmadan lütfen...

sizin dediğiniz gibi bir durum daha faydalı olurdu evet ama o zaman robotlaşmış olurduk.

buradaki herkesin sadece konuyla ilgili bilgi paylaştığını düşünsenize, ne kadar sıkıcı olurdu değil mi ?

buradaki her zihnin bir süre sonra hedefe odaklı çalışan,zamanla yarışan elektronik çiplerden farkı kalmazdı.

bırakalım insanlar keyif aldıkları şeyleri de burada birbiriyle paylaşabilsin.

kimi kartının son iki hanesini paylaşır mutlu olur, kiminin kart son iki hanesi 01 dir, bunu paylaşır bankaya söver, rahatlar.

bazısı da benim gibi kazandığı puanları paylaşır, bundan keyif alır.

yani forumda tek amaç puan veya para kazanmak olmamalı. doğru herkesin vakti yok,ama çoğunun da vakti çok. burada hem puan kazanıp hem de keyfini paylaşmak isteyen insanlar da çoğunlukta. ortak noktada buluşabilmeliyiz.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • Iptal edilen siparişler yerine yeni ödemeler yapıldığında sonuç olumlu olur mu bilgisi olan ?

• Dogalgaz ve elektrik faturasını mobilden ödesek olmuyor mu? Ya da fatura ödeme işyerinden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı

• Alışverişlerimden birisini iptal ettim. Ancak bugün 5. alışveriş doldu.
    Sonra da mesaj geldi. Ben en az 1 alışveriş daha yapacağım ama bu iptal oldu diye kazanım vermeyebilirler mi?
    Fikri olan var mı?
  • aynı gün farklı pos cihazından yapılan 150-tl ve üzeri 2. işlem geçerlimi değilmi arkadaşlar

bir kaç mesajda geçerli değil yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 21 Aralık 2017; 21:44:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

aynı gün farklı pos cihazından yapılan 150-tl ve üzeri 2. işlem geçerlimi değilmi arkadaşlar

bir kaç mesajda geçerli değil yazılmış

geçerli. 3 farklı kartla dediğiniz gibi işlem yaptım sorun olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.