< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jonathanlivinston -- 1 Aralık 2017; 0:13:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jonathanlivinston -- 1 Aralık 2017; 0:13:20 > |
arkadaşlar şimdiden size taktik veriyim son 2 hanesi düşük olanlar size diyorum
sanal kart açın son 2 hanesi büyük gelene kadar... ne de olsa açıp kapama serbest...akbank direck den mesajla bu işlemi basitçe yaparsınız sonra 150 tl lik alışverişlerinizden 1 tanesini bu sanal kartla yapmanız kafidir. sanal kartınızın son 2 hanesi 99 ise size 99 chip para gelir mesajımı şukular şelale diyorsanız beğenin |
arkadaş ne salak bi kampanya ve hala ısrarcılar aynı alışveriş şartı sun birine 109 tl ver birine 60 tl ver
|
750ye 109 bile tırt bence
|
Akbank bana 60 TL, benimle aynı alışverişi yapan başka birine ise 109 TL puan veriyorsa neden kampanyasına katılayım ki?
|
Soru sormaya vakti olan ,interneti olan kampanya maddesini okumaya da bir zahmet vakti, 10 kb interneti olsun
|
5x150 çok zor
|
Arkadaş okuduğunu anlama yetilerimiz mi kayboldu nedir anlamadım.
4 harcamayı sonu xx15 ile biten kartla da yapsan 5. alışverişi yapacağınız son iki hane önemli. 4 harcamayı asıl kartla, kalan 1 taneyi sanal ya da ek kartla yapsan bile ek kartın/sanal kartın son iki hanesi yüklenir. Ek kart ve sanal kartlarla yapılan işlemler asıl kartın hedefine dahil olur demesi ek kartlarla ayrı ayrı kazanamazsınız, 1 müşteri 1 kez yararlanabilir demektir. Asıl kartın 5 tane 150 TL kotasından düşer demektir. 15 tane işlem yapsanız 3 kere puan kazanamazsınız (sanal kart ve ek kartı da saydım) demektir. Asıl kart 1 tane, ek kart 2 tane işlem yapsa toplam 3 işlem yapmış olursunuz 1 tane değil. Edit: En son kartı baz alma geçen seneydi arkadaşlar, bu sene aralarından en yükseği seçiyormuş. En son işlem yapılan karta yükleniyormuş. Son iki hanesi en büyük kartla 1 tane işlemi yapın gerisini boşverin. |
Bu yazdığınızın foruma ne katkısı var açıklar mısınız lütfen?
|
1 lira bu kadar önemliyse uğraşın tabii ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|