Şimdi Ara

Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
17
Favori
17.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Zorla para çektirecekler.

18000 limit var araba almak ıcın fırsat

• haber veren arkadaşa teşekkürler.ATM sırası beklerken dikkat ettim önümdeki 3 kişide bu işi yapıyor :)
  • 12.000 lira limitim var ciddi de paraya ihtiyacım vardı bu ara. Bana mesaj falan gelmedi, müşteri hizmetlerini aradım TA yazıp 6665'e mesaj atın dedi. Dediğini yaptım talebiniz işleme alınmıştır 2 gün içerisinde size dönülecektir dedi.

İnşallah bu 2 gün içerisinde daha önce Halkbankın yaptığı gibi kampanyayı bitirmezler. Duy beni akbank acil paraya ihtiyacım var ve bu kampanyadan yararlanmak istiyorum 6.000 tl olarak :) fazlasında gözüm yok.
  • İmhungrydude kullanıcısına yanıt
    Son gün 31 ocak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailby -- 29 Ocak 2016; 18:06:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılanları okudum 20000 gibi rakam çekmeyi düşünenler görüyorum bence mutlaka akbankın içine girip müşteri temsilcisi ile görüşün
    benim kredi notum oldukça yüksek ve bana böyle bir msg gelmedi içimden bir ses ödeme potansiyeli düşük olanlar ilgi alanlarında gibi bir durum var yani gerçekten paraya ihtiyacı olanlar ama dikkat edin sormadan danışmadan kartınızdaki limit kadar parayı çekip taksitle felan ödemeye kalkmayın en azından şubeye girip sorun kimse 6 aylığına 20000 tl vermez bunu unutun...

• quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

yazılanları okudum 20000 gibi rakam çekmeyi düşünenler görüyorum bence mutlaka akbankın içine girip müşteri temsilcisi ile görüşün
    benim kredi notum oldukça yüksek ve bana böyle bir msg gelmedi içimden bir ses ödeme potansiyeli düşük olanlar ilgi alanlarında gibi bir durum var yani gerçekten paraya ihtiyacı olanlar ama dikkat edin sormadan danışmadan kartınızdaki limit kadar parayı çekip taksitle felan ödemeye kalkmayın en azından şubeye girip sorun kimse 6 aylığına 20000 tl vermez bunu unutun...

Valla 1800 kredi puanım ve bana da mesaj geldi... Gerçi ben öyle 20k para falan çekmem ama telefon vs alıp taksitle ödemeyi düşünenler için güzel fırsat...

• 16bin limit vardı 14bin kaldı bugün baktım 2bin daha çekebiliyorum 6bine kadar çekeceğim biner biner geri öderim artık

• Butun odemelerimi duzenli yaparım ama hıc bana boyle mesaj gelmiyo seytan diyo kapat Kartı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük para çekme limiti 4000 mü arkadaşlar? Ayrıca vadesiz hesabım yok sadece kartım var, netten vadesiz hesap açıp onamı aktarmak mantıklı yoksa çekip kendi çalıştığım bankayamı yatırsam ? Vadesiz hesap açar açmaz hesap işletim ücreti keser diye korkuyorum

• mesaj gelmeyenler de atm'den denesin şansını.

• Nakit avans tablosunda 2.02 var mesaj attık ama yetişeceğini sanmıyorum.

• o kadar limitim var düzeni ödemem ve kredi ödemelerim olmasına rağmen bana vermemişler kampanyayı. nasıl olsa faiziyle kullanan enayi var demişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

o kadar limitim var düzeni ödemem ve kredi ödemelerim olmasına rağmen bana vermemişler kampanyayı. nasıl olsa faiziyle kullanan enayi var demişlerdir

Bana da gelmedi mesaj vb
    Ama MH ile konustum
    KK limiti kadar dedi
    Benim icin 4000 TL cekebilirsin
    6 ay taksitle sifir faiz
    Gunluk 2000 TL..
    2 gunde cepte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

o kadar limitim var düzeni ödemem ve kredi ödemelerim olmasına rağmen bana vermemişler kampanyayı. nasıl olsa faiziyle kullanan enayi var demişlerdir

Bana da gelmedi mesaj vb
    Ama MH ile konustum
    KK limiti kadar dedi
    Benim icin 4000 TL cekebilirsin
    6 ay taksitle sifir faiz
    Gunluk 2000 TL..
    2 gunde cepte

Benimde 10 bin limit var su an fakat %2.02 fai orani verdi. Mh ile gorusecegim sabahleyin. Insallah olur

• quote:

yazılanları okudum 20000 gibi rakam çekmeyi düşünenler görüyorum bence mutlaka akbankın içine girip müşteri temsilcisi ile görüşün

Benim kredi puanım 1809. Gayet veriyorlar... Ne masraf, ne ücret, ne faiz hiçbir şey yok. Kart hesap kesim tarihi bugün olduğu için 2 gün önce 4.000 çekmiş bulundum. Ancak ilk taksit 10 gün sonraya geldi. Bu nedenle yarın 23.000 daha çekeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Benim kredi puanım 1809. Gayet veriyorlar... Ne masraf, ne ücret, ne faiz hiçbir şey yok. Kart hesap kesim tarihi bugün olduğu için 2 gün önce 4.000 çekmiş bulundum. Ancak ilk taksit 10 gün sonraya geldi. Bu nedenle yarın 23.000 daha çekeceğim.

Araba 🚗 mi aliyon..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar internet şubesinde görünmeyip bankamatikte gidince çekebilen var mı aranızda acaba
  • 80 BİN LİMİTİM VAR 10 BİN EKSİYE KADAR HESAP LİMİTİM VAR AMA BANA DA 2.02 FAİZ KESİYOR
    KREDİ KARTI ÜCRETİ ALMIYOR AMA NEDEN BÖYLE YAPTI ANLAMADIM ASLINDA BUNU ŞİKAYET ETMEK LAZIM BİR YOLU VARDIR BENCE
    BİRDE SÖZDE VİP ÜYEYİM BEN BENDEKİ BANKA NUMARALI AYRI NASIL VİP ÜYESİYSEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu55 -- 30 Ocak 2016; 1:04:51 >
  • Müşteri hizmetleri de telefon ile arka arkaya 2 işlemden fazla yapamadı. 4000 TL den fazla aynı gün çekebilen varsa nasıl çektiniz? Müşteri hizmetleri şubeden işlemi yapın diyor. Günlük çekim limitine takılıyor diyor.

• Müşteri hizmetleri vadesiz hesaba yatiricaz dedi, kabul etmedim hesap işletim ücreti kesilmeyecegini garanti edemedi çünkü. Kredi kartı ile atmde 2000 TL ye sıfır faiz görünüyor. Sorum şu: ATM den o şekilde kullanirsam bi masraf falan çıkar mı? Vadesiz hesabımin kartı yok,ATM den giriş yapınca direkt nakit verecek mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.