Şimdi Ara

Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
17
Favori
17.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef olmuyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbankta hesap yok sadece kredi kartı var, Mesaj geldi gittim çektim dün, işin güzel yanı 2000tle kadar istediğin bir rakamı 2-6 ay gıbı istediğin taksit sayısına bolmeye imkan vermesi. araba alma arafesınde ilaç gibi oldu, teşekkürler akbank.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantasm

Akbank ın neden masraf almadığını dusunuyoruz ya adamlar büyük ihtimalle zamanında ödnmeyenlerden çıkartacaklar maliyetlerini. Sonuç : Beleş reklam

Adamlar on numara kampanya yapmıs nasıl yersem diye dusunurken Anca bunu bulabildiniz sanırım :)
    Bu mantıga gore herkes faizsiz versin odemeyenlerden cıkarsın. Sonucuda beles reklam olsun. Acayip mantıksız...

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Maalesef olmuyor..

emın mısın abı
  • Akbank direkt ten limit artırımı nasıl oluyor?

• Ben gittim bana vermedi
  • Limiti benim gibi az olanlara önerim : 4 bin çekince limit doluyorsa 2 bin karta ödeme yapıp borç kapatıp veya artı bakiyeye geçirip tekrar 2 bin tl çekilebilir. Bu şekilde ekstre ötelemesi de yapılmış olur.Eskiden de bin tl verirlerdi ama kart limiti kadar çekilebildiğini bilmediğimden hiç çekmemiştim.

Para filan keserler diye düşünmeyin bu kampanya kredi kartından kredi kullanmaya alıştırıp sizi patlatmaya yönelik, sıkışık bi durumunuz yoksa ve 20 bin çekme peşinde değilseniz kendinizi batırmayın derim.
  • Simdiki asil soru ihtiyaci olmadan cekenler paralari nasil degerlendirmeli :)
    Not: benim kredi kartlarim patlamak uzereydi 6 ay öteledik bakalim:))

• Akbank direkt ten limit artırımı nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

Ben gittim bana vermedi

üzülme dostum bizim kaderimiz buymuş

• ben de bu durumu merak ediyordum nasıl olur sıfır faiz ve masrafsız 2000 lira diye buradan öğrendim ki limitim kadar 2000 lira çekebiliyormuşum galiba gidip atm deneyeceğim bir 2000 daha çekebiliyor muyum 16000 limit var kartta:))
    Bu arada bazı arkadaşlar netten öğrenemedik demişler bu durumu ancak atm ile öğrenebiliyoruz bu nette ve mobildeki kredi farklı bizim ki kredi kartından taksitli avans çekmek...
  • Geçen ay aramışlardı beni. Alırken 2/3 kere sordum. Malum banka adama bedava bir kuruş vermez. 10.500 TL çektim. 6 ay, faizsiz. Ne aldıysan onu ödüyorsun. 2. Taksidi ödedim bu ay. Güzel kampanya ;)

• herkese yok maalesef
  • banada%2,2 faiz çıkıyor
  • MH lerini aradım sadece mesaj ile bilgilendirilen müşteriler dediler.
    Bana da eşime de %2.02 çıkıyor.
    Bana ilaç gibi olacaktı ancak olmadı napalım.
    Aslında şikayet etmek de lazım.
    Neden biz yokuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

Simdiki asil soru ihtiyaci olmadan cekenler paralari nasil degerlendirmeli :)
    Not: benim kredi kartlarim patlamak uzereydi 6 ay öteledik bakalim:))

6 aylık öteleyip gelecek muhtemel faizleri düşününce baya iyi bi yatırım

Yarısıyla döviz yarısıyla altın alıp taksit günü geldikçe bozudurlar ödemek tekeri. 6 sonunda ne kadar artıya geçer ya demiş de mi olunur bilinmez ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    İyi bir kampanya olması konusunda hem fikirim. Birşey aradığım yok, bugün bende kullanacağım. Bazı arkadaşlar akbankın bize kıyak yaptıklarından bahsediyordu. Ben de bunun karşılığının reklam olduğunu söylüyorum hepsi bu. Diğer bankalar bu yolu seçmek istemeyebilir, gider tv ye reklam verir.
  • Eğer size mesaj gelmediyse kampanyadan yararlanmak için TA yazıp 6665 e mesaj yazın sizi arasınlar...
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Axcess kart almak şart oldu artık ya. Kart aidatlarını alıyorlar mı illa yoksa iptal ediyorlar mı kolayca

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.