Şimdi Ara

Axess limit artırmaya %5 chip para (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
7
Favori
5.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam rica ederim, ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 1 Haziran 2017; 1:21:22 >
  • az önce aradım akbankı,
    axess free kartımın limitini 1000 tl ye düşürün dedim,
    düşürmeyin size 50 tl chip para verelim dediler, ve şuan yüklenmiş chip para.

not: 6 ay limit düşürmeme sözüne karşılık veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengrigen

az önce aradım akbankı,
    axess free kartımın limitini 1000 tl ye düşürün dedim,
    düşürmeyin size 50 tl chip para verelim dediler, ve şuan yüklenmiş chip para.

not: 6 ay limit düşürmeme sözüne karşılık veriyorlar.

Tek free kartınızmı var. Yoksa başka ortak limitli kullandıgınız axeeste varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de limit arttırdım geen giden yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit artırmak bankanın arayıp bulamadığı,

limit düşürmeyi deneyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar %5 puan için bugün aradılar ve teklif ettiler.

TAKTİK: önce diğer banka kartlarındaki limitinizi arttırarak yasal limitinize ulaşın. sonra Akbank uygulama üzerinden limit arttırım talebinde bulunun. ertesi gün arayıp %5 teklif ediyorlar.

bende işe yaradı. max 100 tl. son kullanım süresi yok. ve limit müsait olunca (30 gün süre veriyor) puanı otomatik yüklüyormuş.
  • bugün 100 puanım yattı
  • emrekuru7 E kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yıllar önce 10000 TL limit vardı, 2500 TL ye düşürdüm, şimdi telefon alacağım limit yetmiyor, artırım için başvurdum sonucunu bekliyorum. Kaç günde mesaj geliyor? Ayrıca bankalar ve iletişim operatörlerini anlamıyorum, burunlarından kıl aldırmıyorlar, ama iptallerde de hep yalvarıyorlar. Yarın akşama kadar bekleyip olumlu sonuç alamazsam kapatacağım, onlar bana yalvarsın.
  • 8516.00 liralık Axess kart limitimi düşürme talebinde bulundum ve hiçbir şey teklif etmeden işlemi gerçekleştirdiler. İki dk. sonra tekrar arayarak limitimin 8000.00 lira olarak güncellenmesini talep ettim. Bakalım inşallah olumsuz sonuçlanmaz. Dimyat'a pirince giderken elinizdeki bulgurdan da olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.