Şimdi Ara

Axess mi Maximum mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 10 aydır maximum kredi kartı kullanıyorum. Maximum kredi kartı nedense bana çok karmaşık geliyor. Kullanılabilir müşteri limiti, kullanılabilir kart limiti vs.. müşteri limiti ile kart limiti arasında 50 TL fark var müşteri hizmetleri offline limit olduğunu söylüyor fakat pos cihazinda örneğin kullanilabilir müşteri limiti 80 TL olduğunda, kullanılabilir kart limiti 30 TL olduğunda 60 TL'lik alışveriş yapmak isteğimde bakiye olmasına rağmen yetersiz bakiye uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetleri 50 TL nin offline olduğunu bir kaç denemeden sonra kullanılabileceğini söylüyor ve bu durum bana karışık geliyor. Geçen gün limit artırmak istegimde olumsuz dönüş yaptılar. Önceden axess kullanirken 40000 TL limit verirken iş Bankası 9000 TL limit vermiyor. Maximum son 2 aydır kampanya yönünden de zayıf kaldığını düşünüyorum. Sizce maximumda kalmak mi, axess geri dönüş yapmak mı mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mst434 -- 26 Temmuz 2022; 16:41:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Her iki kartını devam et ve hangi kartını limit artış yapabiliyorsan yapabilirsin. Şu sıralar kampanya zayıf kalıyor. Bu yıl başlarında akbank güzel kampanya yapmıştı, faydalandım. İşbank sonradan kartı aldığım için kampanyalara faydalanamadım. henüz her ikiside caziplik fazla yok.

Gelecek sene kampanya için kesene ağzı açabilirler.

Offline konusunda bilgim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mcdonalds'ta maxipuan geçiyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Garanti Bonus Kart Önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.