Sabah katılmıştım az önce elektrik faturası ödedim olmadı
Ya hata yaptik esim haberi yokken 22 tl alışveriş yapmis 22 tl chip yatmis geri kalani 78 tl yapsak 78 tl chip daha yatarmi
Attığınız link açılmıyor ama axessin sayfasında 9 kasım ve 10 kasımda katılım yapılabilir yazıyor.
Kampanya 9 Kasım - 11 Kasım 2018 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyaya katılım ise sadece 9 Kasım ve 10 Kasım 2018 tarihlerinde yapılabilecektir.
Yarın katılmayı düşünüyorum var mı sıkıntı?
Arkadaşlar üzülerek buyrun
Kampanya linki burada, insanları yanlış yönlendirmeyin...
evet görünmüyor uygulamada kampanyanın bildiriminden gelen yerden baktım orda yazıyor
2 kart ile katıldım 200 puan kazandım. Axess güzel bir kampanya yaptı. Konuyu açan arkadaşa ve Akbank 'a teşekkürler.
şartlar açık
kampanyaya 9 Kasım 19.00 a kadar katılım yapmış olanların 11 kasıma kadar yapacakları harcamada yatmış olması gerekiyor
Arkadaşlar ben de kampanya kaldırıldıktan sonra yaptım harcamayı ve 100 puan geldi
Katılımı sabah yapmıştım
İnternet sitesinde 9 ve 10 kasımda başvuru yapılabilir diyor ama uygulamada 9 Kasım saat 19 a kadar diyor :(
sioux
kullanıcısına yanıt
Ben katıldım ama profilde kampanya görünmüyor anlamadım şimdi ya. Hatta bildirim geldi katıldık diye.
malum sebeblerden 11 kasıma uzaması imkansız diyordum zaten de.
Şimdi henüz harcama yapmamış 11 Kasımcılara gün doğdu.
Şu anda 100 tl benzin alsam 100 tl veriyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: tiviti
Sabah katılmıştım az önce elektrik faturası ödedim olmadı
şartlarda fatura- nakit çekim olmz diyor zaten
Katılıp henüz harcama yapmayan biri varsa katıldığı kampanyalarda görünüyor mu bakabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: SertyAdams
Katılıp henüz harcama yapmayan biri varsa katıldığı kampanyalarda görünüyor mu bakabilir mi?
Bende gözükmüyor dediğinizi yaptım...
Az önce Müşteri Temsilcisini aradım; 18:50 itibari ile kampanyaya katılım durduruldu,ama önceden kampanyaya katılım sağlayanlar bundan sonra dahi alışverişi yaptıklarında puanlar yüklenecektir" bilgisi verildi arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: SertyAdams
Gözükmüyor bankayı arayıp sorucam şimdi bilgi veririm
Yarına bırakmadm bimden hediye kart aldım 100 tl anında geldi