< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 9 Kasım 2018; 0:21:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 9 Kasım 2018; 0:21:51 > |
Dün gittigidiyor dan alışveriş yapacaktım. Şimdi ekstra kampanya olduğunu gördüğüm için yapmadım. Yarın görseydim tüh nasıl kaçırmışım diyecektim.
Azıcık mantık yürütsen bunu anlar saçma sapan yazılar yazmazdın. |
Kampanya elektronikte çıkarsa sana hatırlatırım. Ben beklerim, pahalıysa da almam olur biter. Ama benim için bir kampanya olacakmış haberi gayet sıcak. Senin için sıcak değil ise konuya neden giriyorsun ki. Başlıkta da aldatmaca yok. Girme konuya olsun bitsin.
|
Emlak vergisi yatırdım. Chip-para hemen geldi.
Akbank'a helal, belediyeye haram olsun... |
Konu olmasa benim haberim olmayacaktı.
Şimdi haberim oldu ve yarını bekliyorum. Sıcaklığı benim için yüksek. Ayrıca mesajın komik değil. |
Axess Mobil 1.Yıl Kamp. 100TL Chip Para
+ Kişiye Özel 1000TL üstüne 150TL Chip Para + Gittigidiyor 1000TL üstüne 100TL Chip Para + Gittigidiyor Bkm Ekspres 30TL İndirim ___________________________________________ Xiaomi Mi A2 Lite İçin; 380TL İndirim Sloganımız; distribütörün toptancıya sattığı fiyattan ucuza alıyoruz... |
maaş müşterisi olduğum için bir nevi mecburen aldım axessi. ama kart şaka gibi. Yapılmaz denilen kampanyaları yapıyor. Müşteri hizmetleri de on numara. İlk günden beri bir an olsun pişman etmediler. TEşekkür ediyoruz kendilerine
|
BU ARADA KONU SAHİBİNE TEŞEKKÜRLER.
|
Sana bir daha Hatırlatıyorum. Ön yargılarını kır.
İnsanları kırma. Adam ne güzel konu açmış haber vermiş. |
kendi düzenlediği kampanyanın şartlarını yerine getiremeyen bankacık
zannedersin her sene borçlarını devlete yıkmıyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|