Şimdi Ara

*****AXESS MOBİL'İN 1. YAŞINA ÖZEL HARCADIĞIN KADAR CHİP-PARA***** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
27
Favori
67.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gezegen64

emekci35 şimdi bankacılık bölümünde de görünmüyor.
    o zaman katılım yapmayı unutmuşsunuz hocam. malesef kampanyaya katılım 19:00 da bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

katılım 19:00 da bitti . katılım sağlayanlar bu gece : 23:59'e kadar sipariş geçmesi gerek

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam.
  • Bugün saat 18:53 gibi kampanyayı axess mobilde dolaşırken şans eseri kardeşim farketti hem kardeşim hemde ben kampanyaya katıldık. 19:00 da kampanyayı bitirdiler. Ancak 20:30 da 102 liralık yaptığım harcama sonrası "100 lira chip para yüklendi" mesajı geldi. Kardeşimde aynı şekilde 105 liralık harcama sonrasında 100 lira chip para kazandı.

Kampanyaya katılmış olanlar daha fazla geç kalmasınlar bir an evvel harcama yaparak chip paralarını kapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 9 Kasım 2018; 21:17:22 >
  • Kampanya o kadar cok degisti ki kafam karisti bu gece sonuna kadar alisveris yapip chip para kazanirsak on gun icinde kullanabilecek miyiz. Yoksa o da mi bu gece son arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam 19.25te kampanya katılımını durdurmuşlar,bu ne saçma iştir

• Sabah katıldım ,şimdi alış veriş yaptım 2 pantolon aldım chip para geldi

• Ben de hic riske atmadim benzin almaya geldim hemen. Yuklendi

• emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Evet katılmıştım ama orada katıldın yazmıyor katil butonu da yok. Harcadım geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah katılmıştı, mecburen şimdi kullandım ve chip para geldi.

• oguzhan441907 kullanıcısına yanıt
    Arama ekranında chip-para diye aratınca kampanya gelir. Sağ tarafında kırmızı tik işareti varsa katıldınız demektir

• Bu tür yüksek puanlı ödül kampanyalarında acele etmekte fayda ,geçen yıl Aralık ayında yapı kredi mobil kampanyası 100 TL ödül veriyordu ve yanlış hatırlamıyorsam hafta sonu 2 gün icindi ,çok rağbet olunca hemen bitirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezegen64

emekci35 şimdi bankacılık bölümünde de görünmüyor.
    gir, çık birkaç sefer. bende de oldu. en son dayanamadı, verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 9 Kasım 2018; 21:29:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Evet katılmıştım ama orada katıldın yazmıyor katil butonu da yok. Harcadım geldi.
    katıldın yazmaz hocam sağ üste çek işareti varsa katılmışsınızdır
  • Axess kartı olan 1 milyon şahıs olsa bunların 500bini uygulamayı kullansa , bildirim otomatik geldi. her biri 100TL alsa =
    50 milyon TL lazım

kampanyayı yapanı işten kovacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 9 Kasım 2018; 21:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Bugün saat 18:53 gibi kampanyayı axess mobilde dolaşırken şans eseri kardeşim farketti hem kardeşim hemde ben kampanyaya katıldık. 19:00 da kampanyayı bitirdiler. Ancak 20:30 da 102 liralık yaptığım harcama sonrası "100 lira chip para yüklendi" mesajı geldi. Kardeşimde aynı şekilde 105 liralık harcama sonrasında 100 lira chip para kazandı.

Kampanyaya katılmış olanlar daha fazla geç kalmasınlar bir an evvel harcama yaparak chip paralarını kapsınlar.
    Hocam çok teşekkür ederim. 19:10 civarı katılmıştım. Az önce kampanya sayfasına baktım, ne katıldınız yazısı ne de tik işareti vardı. Şimdi sizin yazıyı okuyup direk alışveriş yaptım chip-para geldi.

560 liralık alışverişe 100+50+28 chip-para

• emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Nerde devam ediyor kardeşim
  • Ebebekten 150 liraya çek aldım mağazada 250 tl olarak geçerli olacakmış. 100 de chip geldi. 150 tl ye 350 tl lik alışveriş yapmış olacam. Bomba bişey oldu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: westbloode

Nerde devam ediyor kardeşim
    katılım sağlayanlar için devam ediyor. sağlamayanlar için 19:00 sonmuş
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Saat kaç gibi katıldınız yani?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.