Şimdi Ara

Axess sevgililer günü kampanyasi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
36
Favori
18.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelincigim

Axess ile mi aldınız? Para yattı mı?

Neo ile aldım param yattı.Ancak herhangi bir kampanyaya dahil değildi işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ik77

1 şubatta cephaneciden verdiğim 2 gram altına karşılık bugün aramam sonucunda para hesabıma yatmıştır.225 tl lik alışa karşılık 222 tl hesabıma yattı.Bence bekleyen siparişi olanlar arasın ve işlemlerini başlatsın.

nasıl yani hocam anlamadım ben şimdi siz gram altın aldınız onlar vadesiz hesabınıza direk tl mi yolladı? yoksa altın hesabınıza yolladı siz mi tl ye çevirdiniz ona göre bende alcam

ayrıca neden chip gelmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loves_ -- 3 Şubat 2016; 16:26:34 >
  • Gramaltından paypalla alanlar her ikiside yattı mı cephaneciyi olumsuz yorumlardan dolayı yedeğe aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ik77 İ kullanıcısına yanıt
    +1 bende aynı şeyi merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

quote:

1 şubatta cephaneciden verdiğim 2 gram altına karşılık bugün aramam sonucunda para hesabıma yatmıştır.225 tl lik alışa karşılık 222 tl hesabıma yattı.Bence bekleyen siparişi olanlar arasın ve işlemlerini başlatsın.

nasıl yani hocam anlamadım ben şimdi siz gram altın aldınız onlar vadesiz hesabınıza direk tl mi yolladı? yoksa altın hesabınıza yolladı siz mi tl ye çevirdiniz ona göre bende alcam

Onlar bozuyor ve iban numaranizi gönderiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Onlar bozuyor ve iban numaranizi gönderiyor.

chip neden gelmedi hocam

• Cephaneci den islem yapip chipparasi yatanlar ne gibi islem yaptilar ?ya da islem yapip chipparasi yatmamasinin sebebi nedir?
    Ben satin alimi yapip kargo degil de magazadan teslimati secip ve daha sonra tutarin hesabima eft yapilmasini isticektim eger chippara gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: vedo3572

Cephaneci den islem yapip chipparasi yatanlar ne gibi islem yaptilar ?ya da islem yapip chipparasi yatmamasinin sebebi nedir?
    Ben satin alimi yapip kargo degil de magazadan teslimati secip ve daha sonra tutarin hesabima eft yapilmasini isticektim eger chippara gelirse
    quote:

Orijinalden alinti: vedo3572

Cephaneci den islem yapip chipparasi yatanlar ne gibi islem yaptilar ?ya da islem yapip chipparasi yatmamasinin sebebi nedir?

+1 cevap bekliyoruz
  • vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben altinpinari sitesinden paypal ile aldım. Hem sevgili hem yurtdışı puanları yattı. Bilginize.
    Siteden ilk defa işlem yaptım. Siparişi ne kadar hızlı ulaştıracaklarını göreceğim artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alinti: vedo3572

+1 cevap bekliyoruz

+111111111

Hocam 2-3 çeyrek alsakta yine aynı kesintimi olucak? Kesinti oranı nedir?

• Paypal kampanyası nasıl bişey ? link var mı
  • Arkadaslar cephaneci ile ilgili sorusu olanlar ozelden yazsin bana az once islem gerceklestirdim puan geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: vedo3572

Arkadaslar cephaneci ile ilgili sorusu olanlar ozelden yazsin bana az once islem gerceklestirdim puan geldi

Hocam özelden yetişemezsin. Detayları burdan yaz rahat et :)

• cephaneciden pazartesi aldıgım altın hesabıma bugun ögleden sonra yattı.( kuveyt)

pazartesi günü salı yatar dediler 1 gün gecikmelide olsa yatırdılar.

5 lira komisyon 3.5 hesaba gönderim ücreti kesildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRİLANB

cephaneciden pazartesi aldıgım altın hesabıma bugun ögleden sonra yattı.( kuveyt)

pazartesi günü salı yatar dediler 1 gün gecikmelide olsa yatırdılar.

quote:

Orijinalden alinti: BRILANB

cephaneciden pazartesi aldigim altin hesabima bugun ögleden sonra yatti.( kuveyt)

pazartesi günü sali yatar dediler 1 gün gecikmelide olsa yatirdilar.

Ödemeyi nasıl yaptınız ? alım yaptığı halde chip para alamayanlar var. Pos makinesinin gazete bayi geçtiğini söylediler yukarda. biraz ayrıntı verir misin NEO mu Axess mi

• Cuveyriye kullanıcısına yanıt
    İlk aldıgımda tüm bilgileri verdim bazıları reklam vs. dediler.

burada gramsla cephanecinin savası var. gazete bayi diye gecen diyenlerde grams calısanımı nedir anlamadım.

AXESS kartla akbank posunu secerek ödedim.( zaten sitede tek sanalpos var oda akbankın diger türlüde secseniz büyük ihtimal akbank posundan ceker. siz yinede akbank posunu secin)

Firmayla uzaktan yakında alakam yok.İlk siparişimi verdim.533 lü cep noları var sürekli cevaplıyorlar sürekli saygılar diyen bir bey var.

Başta enpara hesabımı verdim Burada bir arkadaş uyardı aradım anlaşmaları yokmus. Kuveyt, halk, bankasya gibi bankaları saydılar alamadan önce arayın hangi bankalara havale ediyorlarmıs sorun.

Poslarının ne geçtigine bakmadım almamla chip para kazandınız mesajının gelmesi aynı anda oldu.

Aramazsanız biraz sallayabilirler.Bugun aradım acmadılar 2 dk sonra kendileri aradı.Onay verilmiş şimdi ödüyoruz dediler ve ödediler.

Hesaba para falanda geçmiyor 3 gr altın olarak geçiyor sonra bozdurmak isterseniz bankanızdan bozdurursunuz.Hesaba para geçti diyenler adam para satmıyorki altın satıyor nasıl para geçiyor?Mali yönden yapması mümkün degil.

Kargo parası iade edilecek falan dedi bi kaç arkadas ben alırken kargo secenegi secmedim hesaba aktırım secenegini sectim.Kargo parası ödenir ödenmez bilmem ama hiç gerek yok 1 tl chip para fazla chip kazanmak için böyle bişeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: matherica

Hocam şu an bulunduğum yer küçük bir yer cuma günü daha detaylı soracam ama sanırım o arkadaş büyük bir ildeki büyük bir kuyumcudan almış olabilir benim sorduklarim 10 liradan az fark koymadı

Küçük sayılacak bir ilde kurumsal bir mağazadan aldım hocam. Sordum elemana komisyon yok dedi. Hesaptan da sadece altın parası düştü. Hatta kredi kartında tek çekimde komisyon yok dedi. Bu mümkün mü bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Kredi kartından da 2 çeyrek alacağım aynı mağazadan yeni döneme geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRİLANB

İlk aldıgımda tüm bilgileri verdim bazıları reklam vs. dediler.

burada gramsla cephanecinin savası var. gazete bayi diye gecen diyenlerde grams calısanımı nedir anlamadım.

AXESS kartla akbank posunu secerek ödedim.( zaten sitede tek sanalpos var oda akbankın diger türlüde secseniz büyük ihtimal akbank posundan ceker. siz yinede akbank posunu secin)

Firmayla uzaktan yakında alakam yok.İlk siparişimi verdim.533 lü cep noları var sürekli cevaplıyorlar sürekli saygılar diyen bir bey var.

Başta enpara hesabımı verdim Burada bir arkadaş uyardı aradım anlaşmaları yokmus. Kuveyt, halk, bankasya gibi bankaları saydılar alamadan önce arayın hangi bankalara havale ediyorlarmıs sorun.

Poslarının ne geçtigine bakmadım almamla chip para kazandınız mesajının gelmesi aynı anda oldu.

Aramazsanız biraz sallayabilirler.Bugun aradım acmadılar 2 dk sonra kendileri aradı.Onay verilmiş şimdi ödüyoruz dediler ve ödediler.

Hesaba para falanda geçmiyor 3 gr altın olarak geçiyor sonra bozdurmak isterseniz bankanızdan bozdurursunuz.Hesaba para geçti diyenler adam para satmıyorki altın satıyor nasıl para geçiyor?Mali yönden yapması mümkün degil.

Kargo parası iade edilecek falan dedi bi kaç arkadas ben alırken kargo secenegi secmedim hesaba aktırım secenegini sectim.Kargo parası ödenir ödenmez bilmem ama hiç gerek yok 1 tl chip para fazla chip kazanmak için böyle bişeye.

yarı yıl ile birleştimi acaba ?

• BRİLANB B kullanıcısına yanıt
    eyvallah bu uzun cevap için sa?ol
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.