Vurup Kaçan Araç
Merhaba Arkadaşlar,
Park halindeki aracıma bir araç vurup kaçmış. Polis çağırdık, kameralardan vuran aracın plakasını tespit edip aradık. Aracı kendisinin kullanmadığını başkasında olduğunu pazartesi masrafı karşılacağını söyledi. Bunun üzerine tutanak tutturmadım. Polis, gerekirse pazartesi tekrar tutanak için gelebileceğini söyledi.
Bu durumda nasıl hareket etmeliyim? Şikayetçi olmalı mıyım?
Bir de aracın kazalı fotoğrafını paylaşıyorum. Stopların değişmesi gerekir mi? Boyasız düzeltme yapılır mı?
BİM DİJİTSU
Kullanan var mı arkadaşlar? Yorumlarınız neler? Bu fiyatlara önerileriniz var mı?
Günlük kullanım için sorun çıkarmayacak 20 bine kadar bilgisayar bakıyorum. Lütfen tavsiyede bulunur musunuz.
900 Bin Otomatik
900 bine otomatik araç almak istiyorum. En düşük C sınıfı olmalı. Suv ya da binek olabilir. Marka model önemli değil. Tecrübeli arkadaşlardan fikir rica ediyorum.
F/P Telefonu
Anneme 4300 bandında oyun oynanmayacak, günlük işler için kullanacağı, uzun ömürlü bir telefon bakıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz.
39", 40" 2800 altı tv
2800 altında 39" veya 40" tv öneriniz ne olur arkadaşlar?
Dahili uydu, sağlamlılık ve iyi görüntü beklentilerim.
B Sınıfı Otomatik
Merhaba Arkadaşlar,
2015 Corsa otomatik essentia hatasız 59 binde 152 bin,
2015 micra match 55 binde 6000 tramer 145 bin.
Tercihiniz hangisi olurdu, neden?
150 bine kadar b sınıfı otomatik öneriniz başka nelerdir? Desteğe ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim.
TABLET TAVSİYE
Merhaba Arkadaşlar,
Günlük işlerimi -canlı derse girmek, internete bağlanmak, vb.- halletmek için bir tablet almak istiyorum.
Oyun oynamayacağım. Bütçem 2000 TL civarı. Tablet konusunda hiçbir bilgim yok. Hangi özelliklere dikkat ederek seçim yapmalıyım, bilmiyorum.
Açıkçası bütçeyi artırıp dizüstü mü alsam diye de düşünüyorum.
Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
B SINIFI KARARSIZLIK
B sınıfı manuel bir araç almak istiyorum. Bir türlü karar veremedim. Bir gün clio, bir gün corsa, bir gün ıbıza mantıklı geliyor. Çok zor bir karar. Bilgisi olan ve B sınıfı araçlardan fiyat alanlardan destek bekliyorum. Hangi B sınıfı araç alınmalı sizce?
B Sınıfı Otomatik
Pandemi sürecinde eşim işe giderken kullansın diye
B sınıfı otomatik bir araç almak istiyorum.
130 bin civarı bütçem var.
B sınıfı otomatik konusunda bilgi sahibi değilim. Sorunsuz otomatik olsun istiyorum.
Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
Türkçem benim ses bayrağım. |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 429
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 13.248 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 187 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor