Şimdi Ara

Vurup Kaçan Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba Arkadaşlar,

Park halindeki aracıma bir araç vurup kaçmış. Polis çağırdık, kameralardan vuran aracın plakasını tespit edip aradık. Aracı kendisinin kullanmadığını başkasında olduğunu pazartesi masrafı karşılacağını söyledi. Bunun üzerine tutanak tutturmadım. Polis, gerekirse pazartesi tekrar tutanak için gelebileceğini söyledi.

Bu durumda nasıl hareket etmeliyim? Şikayetçi olmalı mıyım?

Bir de aracın kazalı fotoğrafını paylaşıyorum. Stopların değişmesi gerekir mi? Boyasız düzeltme yapılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şey anında ve zamanında yapın tutanak şart. Yaptırırsa tutanağı işleme almazsınız.
    Az uyanık olun adam dürüst biri olsa sizi bulabilirdi bulamadıysa ön cama not bırakırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 7 Temmuz 2024; 12:41:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yalancı sahtekar aracı başkası kullanıyormuş. Azıcık şerefi olsa üç kuruş için yalan söylemez.

• Neden öyle bir şey yaptın dostum...Orası seni alakadar eden bir durum değil tutacaksın tutanağı isterse gelmesin..Bu devirde babanın oğluna güvenmeyeceksin herkes çakal olmuş..Pazartesi bu eleman dansöz gibi kıvırırsa ne yapacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VARMI BİR GLİŞME

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖNÜMDEKİ ARAÇ KÖPEĞE VURDU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.