Şimdi Ara

Axess sevgililer günü kampanyasi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
36
Favori
18.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: woodgate

yok hocam hem puan hem de normal ödeme oldu senin dediğin gibi olursa vermez..

O zaman puanın arta kalan kısmı için puan verdi. Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim akbank vadesiz hesabım var ama altın hesabım yok. Grams'dan altın aldığım zaman sadece altın hesabına mı çekebiliyoruz ? vadesiz hesaba göndermezler mi ? sırf bu işlem için altın hesabı açıp kapatsak herhangi bir hesap ücreti alır mı banka ? veya altın hesabı açık dursa ? bilgi verirseniz sevinirim
  • HEPSİBURADA İŞLEM YAPILDI - GELEN GİDEN YOK

BİLGİNİZE...
  • Cuveyriye kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderimler altın hesabına yapılır. Zaten vadesiz hesabınız varmış ve hesap işletim ücreti ödeyecekseniz de o hesap için ödeyeceksiniz ya da 2 fatura otomatik
    talimat vereceksiniz. altın hesabı ücretsiz.
  • Şu cephaneciden alan arkadaşlar hesabınıza yattığında da bilgi verirmisiniz.

Ona göre bizde yapıştıralım.
  • ulan daha dün 215 liraya bot aldım dockerstan 12 lira çip para verdim bekleseydim keşke az birşey dahja
  • quote:

yok hocam hem puan hem de normal ödeme oldu senin dediğin gibi olursa vermez..

Yani hocam gramaltin.com dan çeyrek falan alsak %14 iade veriyor mu? Kargo ne kadar

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Hocam puan kullanmazsan yarım altın al 4,90 kargo ücreti var.Site kuyumcu kategorisinde...
  • quote:

Hocam puan kullanmazsan yarım altın al 4,90 kargo ücreti var.Site kuyumcu kategorisinde...

İade veriyorsa direk 360 liralık alışveriş geçip 50 lira chippara almayı düşünüyorum

• Ankara Anafartalar caddesindeki seval kuyumculuktan 4 gr 24 ayar aldım 440 tl den, altınkaynaktan 425 tl den bozdurdum.
    15 tl kaybım oldu 50.00 chip para anında geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elTeyyare

Ankara Anafartalar caddesindeki seval kuyumculuktan 4 gr 24 ayar aldım 440 tl den, altınkaynaktan 425 tl den bozdurdum.
    15 tl kaybım oldu 50.00 chip para anında geldi.

Masaallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giyim sektöründen paypal ile alışveriş yapsak 100 e 24 chip para gelir mi acaba deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 1 Şubat 2016; 17:51:10 >
  • e-bebek paypal ile ödemede bu kampanya ile yurtdışı birleşti bilginize.
    Birleşmez diye öncesinde 40 küsürlük iadeden başka sitede yararlanmıştım.
    e-bebek siparişimde kalan iade hakkım artı yurtdışı geldi bilginize..

bugün premium care bezler %29 indirimde,çok çok iyi fiyata bez alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 chip için 360 TL harcamak lazim tek seferdemi yoksa parca parca oluyor mu anlamadım gitti

• Free axess kart bu kampanyalardan yararlanabiliyor mu?
    Axess almak şart oldu ama kart ücretide vermek istemiyorum çok kullanmam çünki.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

50 chip için 360 TL harcamak lazim tek seferdemi yoksa parca parca oluyor mu anlamadım gitti

her alışverişin minimum tutari 100tl olacak sekilde planlayabilirsiniz.100tl altına chip yok.

• Cephaneciden fiziki kartla akbank posunu seçerek altın aldım , puan gelmedi..

edit : akbankı aradım sektör gazete bayi geçiyormuş,yarın sipariş iptali için arayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzkar -- 1 Şubat 2016; 21:29:21 >
  • Cephaneciden aldığı altın tutarı hesabına yatan yok mu ya? Tl olarak?

• Altın al sat ile en az zararla chipten faydalanmak istiyorum nasıl yaparız bu işi ? İnternet olarak ceptetep kuveytturk enpara hesaplarım var online olarak pratik bir yöntem varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.