Şimdi Ara

Axess Sevgililer Günü Kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
24
Favori
17.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

axess pos puan yükle oluyor direk.

trendyol cüzdan iadesi uzun sürüyor mu akbankta bilen var mı? cüzdana atmıştım da iade ettim hemen sonra şimdi onun geri gelmesini beklemem gerekiyor 2. alışveriş için

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam her b.ku açık açık yazında iptal etsinler işlemleri amacınız bu heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nondas

Hocam her b.ku açık açık yazında iptal etsinler işlemleri amacınız bu heralde?

kampanya'ya kuyum dahil zaten ne saçmalıyorsunuz?

• tesekkurler faydalandik
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Sıfatlarını say demedik
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

T Cüzdan oluyor demiş arkadaş. Sabahtan beri herkes bu şekilde yapıyor. Son durumu nedir bilemiyorum ama. Yaparsanız yeşillendirin burayı hocam.

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    1 dk arayla 2 tyc işlem 50+25 oldu hocam 👍
  • Oluyor
  • Arkadaşlar şimdi bu Sömestir kampanyasında Axess ve Akbank Kartlarda geçerli ya. Sistem her kartla yapılan işlemi o kart içinmi sayıyor ? Mesela 250 TL üzeri 2.ci işleme 25 , 3 cüye 50 TL demiş. Akbank kartla ilkini yapsak daha sonra kredi kartıyla 2 ve 3.cü işlemi yapsak sayarmı ? Yoksa tek kartlamı işlem yapmak lazım ?

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Hocam geldimi puan ,hangi poslardan yapmistiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Sayar sorun.olmaz hocam
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam geçtiğimiz günlerde bende iade yapmak zorunda kalmıştım. 2 gün sonra iade oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım sömestir kampanyası aynı gün içinde aynı işyerinden ikinci kez puan veriyor ama sevgililer günü aynı günde aynı işyerinden bir kez puan veriyor. Yanlış mıyım?
    Sömestir Trendyol cüzdan oluyor. Sevgililer günü hem cüzdan hem altungold.

O zaman;
    Bugün 2 kez 250 Trendyol cüzdan 75 veriyor.
    Bugün 2 kez 250 Trendyol cüzdan, yarın 1 kez 200 altungold 100 veriyor.
    Bugün 1 kez 250 Trendyol cüzdan, yarın 1 kez 200 altungold 75 veriyor.

• T Cüzdana sanırım en fazla 750 TL yükleme yapabiliyoruz.

• mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    1.doğru ama 2. ve 3. mantıklı değil sömestır kampanyası zaten bugün bitiyor nasıl olacak 100 veya 75 kazanım. Ayrıca iki kampanyda tek günde aynı işyeri iki işlemi sayıyor yoksa 2 tane 250 ty cüzdan ile 75 kazanımı olmazdı ama oluyor.
  • Arkadaşlar Akbank Kart ile tyc aralıklı zamanla yapın 3 üncü ve 4 üncü işlemi sayıyor ve 50+25 veriyor yapabilirsiniz
    Keyifli alışverişler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 11 Şubat 2021; 18:56:57 >
  • 3 ve 4 derken?

• Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemler dahil değildir ibaresi kıllandırdı ama buradaki yorumlara güvenip Trendyol cüzdan yüklemesi yaptım birini 250 üzeri yaptım sömestır için. 75 hemen yansıdı. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakaçuka

Ben de gözükmüyor. Free'ye yok sanırım.

Akbank kart alsana kardesim.Bende de sadece free vardi.Akbank kart aldim.Artik bu tarz kampanyalara katilabiliyorum.

• free kart kullananlar sanal kart oluştursa kampanyaya katilabilimi, bilgi verirseniz sevinirim.

ayrıca neo kartla akbank kart arasinda ne fark var cani sıkıldıkça kart cikariyo bu akbank.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.