Giyim,çiçekçi,kuyum,optik,saat ve restoran sektörlerinde 2x200 harcamaya 50 chip veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Giyim,çiçekçi,kuyum,optik,saat ve restoran sektörlerinde 2x200 harcamaya 50 chip veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuyum dahil diyor neden olmasın? Altungold armut mu satıyor? |
Bazı kampanyaların detayları çok açık olmasına rağmen her zaman gereksiz soru soran çıkıyor. Ne geliyorsa başımıza okumamaktan geliyor. Kampanya ayrıntılarını okusa zaten sorusuna cevap bulacak ama illa buraya sorup birinden onay almadan rahat etmeyen arkadaşlarımız var.
|
Somestr kampanyasından hiç işlemim yoktu. Axess kredi kartım ile Trendyol cüzdan üst üste 250 tl yükledim az önce 25+50 tl toplam 75 tl chip karta yüklendi.
|
|
Fikrim yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Altungold? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Altungold oluyor mu hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuyum dahil diyor neden olmasın? Altungold armut mu satıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 11 Şubat 2021; 1:0:10 > |
Oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek işlem mi denediniz? |
Aynı İş Yeri Aynı Gün 1 Defa Şartı Var. Sayaç 1 Oldu. Yarın Gece 2.yi Yaparım. Sömestir ile Birleşir Ama Önceden Yapmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sömestir kampanyasında da aynı ifade vardı ama aynı gün ilk 2 yi kabul etmişti hatırladığım kadarıyla. Belki bunda kabul etmez,riske atmamak lazım |
|
|