Şimdi Ara

Axess Ve Akbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aşağıda olayın sonu yazdığım dilekçe var.
    Bankanıza ait Axess kredi kartımdan 2007-2008 yılı kart ücretine online bankacılık aracılığıyla telefonla itirazımı bildirmiştim.
    Telefondaki görevli konuyla ilgili cep telefonuma olumlu olumsuz bilginin kısa mesajla iletileceğini ve kart bedeli dahil olmak üzere ekstre borcumu kapatmamı önerdi.
    Bu borcu ödememe rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmaması üzerine tekrar arayıp bu bedelin iade edilmesini aksi takdirde kartın iptalini istedim.Kartı iptal ettirmeme rağmen kullanmadığım kartın yıllık üyelik ücretinin iade edilmeyeceğini bildirdiler.
    2007-2008 döneminde kırıp imha ettiğim kartın üyelik ücretinin tarafıma ödenmesini aksi takdirde tüm mail ve reel ortamda konudan bilgilendirme yapıp,hukuksal hakkımıda takip edeceğim.
    Amex döneminden bu yana çalıştığım bir bankanın Müşteri Memnuniyeti konusunda bu kadar sorumsuzca davranmasını anlayabilmiş değilim.
    Göz göre göre elini haksız bir şekilde müşterisinin cebine sokup hırsızlık eden bir bankayla ilgili bilgilendirme gereği duydum.
    Olayında takipçisi olacağım.

• ben yaklaşık 3 yıldır bu bankaya ait kartlarımı kullanmıyorum borcumda yok bu yüzden kart üyelik ücreti talep edemiyorlar karta 1 ytl fazla yatırdım ve sürekli gelen extrelerde alacaklı görünüyorum. ve kartı kullanmıyorum onlarda durmadan yeni kart gönderiyorlar ama ben kullanmadığım için üyelik ücreti alamıyorlar
  • Benden 40 ytl almışlar axess gold için. İçindeki çip prayı harcayıp iptal ettirecem. Ama 40 ytl ödedik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Benden 40 ytl almışlar axess gold için. İçindeki çip prayı harcayıp iptal ettirecem. Ama 40 ytl ödedik.

bence içindeki çip parayı öde sonrada borcundan 1 ytl fazla ödeme yap. bırak sonra onlar uğraşsınlar bana 2 yıldır extre geliyor hesbınız 1 ytl. alacaklı ödeme yapmayınız diye kullanmadığım içinde üyelik ücreti alamıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.